Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
batai15 #1891 üzenetére
100%-s védelem karcok ellen nincsen sajnos, Xiaomi 13-t használta itt kezdett el a Xiaomi Apple féle kinézetet adni a telefonjainak. Akármit csináltam a fényes fémes kereten látszódott sajnos a karcok. 16 Pro-n szerencsére matt a keret így nehezebben látszik meg a karcok pedig volt olyan időszak mikor tartósan tok nélkül használtam.. A sötét szín lehet hogy elegáns meg jól is nézki de sajnos minden meglátszik rajta, világos színeken szerencsére keevésbé. Ezért is fogynak annyira jól a használt piacon és keresett is nagyon a világos színű Iphone-nok..
-
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #1898 üzenetére
Nomad nem volt még viszont mujjo-t használtam vissza is küldtem, kotyogott benne a telefon, de ami a legnagyobb bajom mindkettőnél, hogy nyitott a kamera gombnál. Nekem esetlen még az asztalról felvenni is mindig ott fogom meg.
Viszont van egy bőrtok nem jut eszembe a neve, megrendelésre készítik, gravírozzák is ha kéred, és lehet kérni a kamera gombnál zártan, ugyanúgy megoldják zafírral mint a gyári toknál. Azt lehet, hogy kipróbálom. -
-
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #1896 üzenetére
Sajnos nincs hozzá gyári bőrtok, időnként megtisztítva nem ragad a tok, és abszolút könnyű leszedni, felrakni. iPhone 6-tól csak gyári szilikon tokot használok. Na meg volt mellette gyári bőrtok is, azt is szerettem.
-
-
Sasi001
senior tag
Évek óta csak a színeset használom. Kamera gomb és a többi is jól működik, kéthavonta szoktam levenni de por nem igazán van alatta, szinte semmi. Jó a plüss belső, karcolást nem okoz a felrakás leszedés. Tapintása számomra jó nem csúszik. Tény, hogy ha valaki farmer zsebben hordja a szöszt gyűjti. Egyszer ejtettem le a telefont megvédte minimális nyom maradt a tokon. Szerintem teljesen jó és tényleg por mentes alatta a telefon.
-
osonte
őstag
válasz
Sasi001 #1892 üzenetére
A gyáriból az átlátszót használod vagy színeset? Jó a kameragomb megoldása rajta, illetve a színes tok tetszene, de láttam róla videót, hogy eleinte nagyon jó a tapintása, de később ragacsosabb lesz (mondjuk ez lehet tisztítás kérdése is), illetve ami aggasztóbb, könnyen sérül ami meglátszik.
Az átlátszónál meg az a félelmem, hogy mennyire gyűjti az ujjlenyomatot, illetve mennyire csúszik amikor esetleg izzad az ember tenyere.
Ennek ellenére a nemcsak a kameragomb tetszik, gondolom a súlya sem vészes, illetve olcsóbb is mint a vastagabb Pitaka, amit kinéztem (az jó nehéz is, bár bírja a strapát).
Előre is köszönöm, ha megosztod a tapasztalatod bármelyiket is használod. -
batai15
félisten
válasz
Speedy007 #1889 üzenetére
Ami üveg fólia jelenleg van rajta ,az pont akkora mint a kijelző hasznos része , így a tokkal pont passzol .
Egyébként a kamera részre vissza térve a tok kamera sziget karimája magasabban van mint a kamerák így esélye sincs a védőnek hozzá érni karcolni.
Azért rendelek még átlátszó vinylt meg kamera védőt a telefonra nagyon haknis vagyok a telefonon lévő karcokra. -
Speedy007
őstag
Az a gond nem egy tokot át néztem képek alapján me youtube videok alapján nagyon kevés azon tokok amik teljesen zártak és nem különböző helyeken nyitottak... Kívülről masszívnak tűnnek de annyi a nyílás rajta hogy a retek simán be jut alá leszedni utána meg macerás lesz..
-
Speedy007
őstag
válasz
batai15 #1886 üzenetére
Az a gond a Nillkinnel tokkal hogy "kicsi". Értem ezalatt hogy a Spigen üvegfóliával szintben van a tok felső pereme emiatt a fóliát "le lehet tépni"" a képernyőről bár cserébe masszív és nem nyeklik nyaklik még a kamera gomb kivágásnál se. Bár én Nillkin Super Frosted PRO használok de a képek alapján gyanítom nálad se lehet különb a helyzet.
De ha vékonyabb képernyő védelmet használsz akkor véde mindent a tok.. Bár nálam a Nillkin mindig is jó tok volt nem egyszer védte meg a telefon még úgy is hogy a tok tört de a telefon sértetlen maradt akkor is a Super Frosted-et használtam
-
batai15
félisten
Aki jó tokot szeretne
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Foglalt név #1883 üzenetére
nyomj itunes-szal egy hard reinstallt.
-
Foglalt név
addikt
válasz
kchris78 #1881 üzenetére
De tele vannak. Egyedül whatsapp-ot használok a kérdéses programok közül.
-
osonte
őstag
válasz
Foglalt név #1880 üzenetére
Nekem most semmi gondom nincs, a kamera is szuperul, gyorsan működik, makrólencsét is azonal vált. Viszont első nap amikor megvettem a telefont, majdnem vittem is vissza, mert elég furcsán működött, teljesen összecsúsztak az ikonok, kb rosszabb volt mint egy "szétesett" Android, de utána 1-2 nap alatt összeszedte magát és nincsen vele semmi gondom. Valami Nálad szerintem be lehet akadva, mármint szoftveresen.
-
kchris78
veterán
válasz
Foglalt név #1880 üzenetére
telepítsd újra. Ha nincsenek ilyenekkel tele a fórumok akkor egyéni gond... Ez egy tipikus hátránya a nagy újabban (pár éve) megjelent nyitottságnak.. Programoknak van lehetősége minden irányban teleszemeltelni és rátelepedni az oprendszer mélyebb részeire ezzel ilyen anomáliákat okozva. Főleg hogy bizonyos programok minden létező lehetőséget igyekeznek kihasználni monitorozásra/info gyűjtésre, olyan módon amilyen lehetőséget találnak a fejlesztőik az iOS-en erre... (FB, Insta, stbstb)
-
Foglalt név
addikt
Olyan érzésem van, hogy egyre rosszabb. A gyári ios verzióval, egész pörgős volt a rendszer, most 18.3.1 és mikor felkeltem a képernyőt egy fél perc mire magához tér. Kamera nem csinál képet, nem vált lencsét, makróban marad. De más appban sem reagál másodpercekig a kijelző.
0 játék van a telefonon (game módra panaszkodtak páran).
Botrány. -
B.Ricsike
őstag
Épp ezt akarom kiváltani, van iPad-em, de nem akarom hurcolni állandóan magammal. Nem nagy művész rajzokra gondolok, inkább a tervekbe, alaprajzokba irkálást, 1-2 ábrával. Ugye mivel ujjal is lehet írni, így gondoltam, van olyan eszköz, ami ezt kicsit pontosabban kiszolgálja. Arra gondolok, hogy bármely érintőképernyőnél használható stylus jó lehet-e? Használ-e valaki esetleg ilyen eszközt ilyen alap célra?!
-
válasz
B.Ricsike #1872 üzenetére
Azért van különbség a kettő között. Az más kérdés, hogy ezek mennyire fontosak neked., hogy megéri-e a plusz költséget, hogy a Pro-t válaszd.
Rajzolás, akkor viszont iPad.
Hogy lehet-e ceruza iPhone-hoz, szerintem elképzelhető, hogy van. Mint ha láttam volna valahol.... Akkor viszont a Pro Max. -
B.Ricsike
őstag
Üdv.
Öt év után újra iPhone felé kacsintgatok. Mérete és használhatósága miatt.
Ha a sima iPhone 16-os 120Hz-es kijelzővel lenne, akkor azt választanám, de így marad a 16 PRO. Bár igazából nem tudom, mennyire veszem észre normál hétköznapi használat mellett a különbséget??!! Látványos?
Mert más dologban lényegesen sok különbség nincs a 16 és 16PRO között?!
Ami fontos!!
Sok dokumentumba szoktam írni, rajzolni! Főleg tervek! Eddig NOTE-om volt, ott ugye nem kérdés, hogy mivel írtam és rajzoltam!
Viszont itt ezt hogy lehetne megoldani, áthidalni? Létezik olyan stylus/pen, amit normálisan lehet használni az iPhone kijelzőjén?
Illetve az Apple Intelligence csak akkor működik, ha teljesen Angolra van állítva a telefon? Ha magyar, akkor semmilyen funkció nem működik belőle? Mert az elég Tré így első blikkre. -
osonte
őstag
válasz
TheBikerider #1870 üzenetére
Szerintem sok függ attól is, hogy kinek mi a kényelmes. Nyilván egy nagyobb tenyérrel/hosszabb újakkal adja magát a Max. Persze ha valaki szeret kisebb újakkal két kezes használatot, akkor az is jó választás. Én eddig inkább 6.7" körül voltam, szóval nekem új a sima Pro mérete, de én megszerettem, mert egy kézzel tudom használni, akksi másfél max két nap, mondjuk rosszul látok, ott jól jönne a 6.9", de mindig van pro-kontra. Amúgy ha egész napos fotózást terveznék, akkor elvérezne a sima Pro, de MagSafe akksival az is megoldható, mert az úgy is ritkán fordul elő. Szeretem, hogy könnyen elfér a zsebemben, bár mérete ellenére nem nevezném könnyű telefonnak (asszony Xiaomi 13 telefonja nagyobb, de sokkal könnyebnek érződik), de hát van benne anyag.
A lényeg, hogy lehet válogatni és mindenki megtalálja ami számára a legmegfelelőbb és most már a kamerában sincs különbség.
-
-
válasz
TheBikerider #1857 üzenetére
Hogy örülnék én ennek normális méretű telefon esetén
......Ez a 6.3 is karcos ha a jobb kezemben levő telefon bal felső sarkát vagy esetleg a szigetet akarom lehúzni..
-
válasz
TheBikerider #1863 üzenetére
Láttalak ott. Ezért említettem
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
TheBikerider #1863 üzenetére
Barátnőmnek az van, ezt én nem tudom megszokni.
Kinek mi. Felőlem lehetne 6,9es…. De 7mm vékony és 150 gramm súlyú. Na Apple, feladtam a leckét.
-
Instabil
junior tag
válasz
A kissebb meret kenyelmesebb.
-
válasz
h_benjamin #1861 üzenetére
Üdv! Jó döntés.
-
-
h_benjamin
aktív tag
Üdv
Csatlakoztam a 16 Pro családhoz majdnem 2 év i14 után. fél napja van meg ami eddig fel tűnt az a 120Hz. bár ez nyilván való. Sok sok év samsung csúcs után váltottam de nem bántam meg szerencsére pedig azokkal se volt bajom. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Én sem bánnám meg, ha nem lenne fél tégla...sem súlyban, sem méretben.
-
válasz
Én még csak 1 napja. 15 Prot váltott. Nekem is döbbenetes az élmény, nagyon tetszik! Én is meginogtam a Samsung 25 Ultra felé., pedig 10+ éve iphonezok. De milye jó hogy hallgattam a családra és maradtam.
-
deltaa97
tag
Sziasztok!
Valaki használ Magpiec tokot? Dizájnban elég jónak néznek ki, viszont az értékelések elég hullámzóak.
Ahogy nézem Hong Kong-i cég. -
1 hete használom a 16PM-ot. A 16pro-hoz képest, 20-25%-kal marad több az akkuban, mikor haza érek. Na ez igen. Nem bántam meg.
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #1854 üzenetére
Én úgy tudom, régen nekem Samsung-os ember mondta, hogy ha egy gyártó kifogy a kijelzőpanelból, akkor simán szerez a konkurenciától, így elvileg lehet LG panel, ami valójában Samsung és fordítva, ugye a kiszolgálás nem állhat le, ha van megrendelés. Persze mindkét gyártó csak olyan panelt adhat, ami az Apple elvárásainak megfelel, amit gondolom előtte rögzítenek és akármilyen panelt nem lehet berakni. Mondjuk néha a Reddit-et olvasva azért átcsúszik pár olyan panel, aminek nem kellene ebben az árkategóriában és tényleg az LG-re több panasz van, bár például az enyémmel pont semmi gond. Ettől függetlenül azért 500-600 ezerért el lehetne várni egy stabil minőséget, de már lassan minden szerencse kérdése...
-
osonte
őstag
válasz
vadkörte #1849 üzenetére
Érdekes, nálam nem kell állítgatni, illetve ha belenyúlok az automata fényerőbe, akkor el tud csúszni és akkor el kell találnom hol volt eredetileg adott környezetben, utána megint jó. Éjszaka sem veszi le erősen, beltérben nem viszi nagy fényerőre, szabadban viszont meglöki, de akkor kell is.
-
Speedy007
őstag
Nekem Samsung (de érdekes mert én úgy tudtam hogy az Iphone kizárólag samsung paneleket használ)
-
Tiger.
nagyúr
Ez alapján sztem LG a kijelzo.
-
vadkörte
addikt
"...ha jó kijelzős telefont fog ki valaki, akkor nagyon jó képe van a 16 Pro..."
Amikor elkezdtetek nyüzsögni a kijelző típusán 3uTools-zal megkuksiztam, hogy az enyémben mi van. Ez alapján elvileg Samsung panellel szerelték. A színeivel nincs problémám, a fényerejét azonban nehezen tudom megszokni. Ha nagyon leveszem, alig látni, ha felhúzza akkor meg a tarkóm is világít. -
osonte
őstag
Igen, ebben én is biztos vagyok, hogy a Samsung panelek úgy általánosságban jobbak (nincs köztük különbség minőségre, talán mind hozza ugyanazt). Viszont ez az LG kültéren is elég magas férenyőt produkál és megtolja a színeket, jól látható, jó ránézni.
Monitorban mindig az LG tartottam jobbnak a gyárilag kalibrált sorozatát (IPS), a Samsung sosem volt olyan közel a valósághoz színekben. Viszont tévében meg pont fordítva, ott meg a Samsung a nyerő, most egy VA paneles van és elég jól be lehet állítani, az LG tévéket nem annyira. Az OLED-es tévéket viszont nem ismerem.
A PWM tényleg érdekes téma, kb megmondhatatlan akármennyi mérés és paraméter alapján, hogy egy telefon valakinek jó vagy rossz lesz, erről lehetne minimum 10 oldalt írni, de akkor is sok marad az ismeretlen. Ahogy írod, még a felhasználók, hogy mire érzékenyek az is eltér (például egy asztigmatizmus okozhat gondot, de ez megint hosszú téma)... Ez olyan, hogy minél többet olvasol róla, egyre jobban úgy érzed, hogy több kérdés marad, mint amennyi választ kaptál.
Nem OFF-olok tovább, a lényeg, hogy szerintem ha jó kijelzős telefont fog ki valaki, akkor nagyon jó képe van a 16 Pro-nak (és a Max-nak is).
-
dnelb
veterán
jaja, a tiéd lehet jó, arányaiban viszont rosszabb az LG. Fényerő is kisebb volt amúgy, azt elfelejtettem anno beleírni a posztba.
Ez a pwm meg érdekes téma, nekem az s8, s21 ultraval semmi bajom nem volt, s24 ultra megölt, a 16pm megint jóMeg inkább a görbe számít mint a hz, ha túl sokáig lapos alul engem az készít ki.
-
osonte
őstag
Szia!
Régebben írtál róla, de most néztem, hogy nekem is LG GVC panel van a 16 Pro-ban és nem sárgás, illetve nincs gond a betekintési szöggel. Pedig én finnyás vagyok a kijelzőkre, sokáig azért nem tudtam laptopra váltani, mert nem találtam megfelelő kijelzővel (megfizethető áron) laptopot. Lehet GVC-ből is két fajta van, illetve az is lehet hogy egyik jobban sikerül, másik rosszabbul.
Én amúgy kifejezetten LG paneles telefont akartam, mert PWM érzékeny vagyok és a Samsung kijelzős telefonokat 1-2 napon belül küldöm vissza 14 napos elállással, mert szétszedi a szemem. Valamelyik után 2 hónapig volt erős fejfájásom. Azért ezzel az LG panellel sem olyan mint a 3000-4000 Hz-es PWM-el rendelkező kínai telefonok, vagy mint a DC dimminges Xiaomi, de időnként enyhe fejfájással viszont tudom használni, ami lehet megszűnik, ha lesz szemüvegem (az kellene és akkor nem erőlködne a szemem).
Aki erre érzékeny, annak ez orosz rulett, mert ahogy írtad is annyiféle panellal szerelik és ha külföldi fórumokat olvasgat az ember, ott is csomó ellentmondás van, gondolom mert más-más panelről írnak, bár a telefon ugyanaz. Nekem a 14PM nem okozott semmilyen problémát, a 15PM-nél a 13-ik napon majdnem az ügyeletre mentem, azt hittem kiszakad az agyam tőle (szerintem az Samsung paneles volt), így a 14-ik napon elálltam. Most meg ez a 16 Pro élhető. -
Ezt a kijelző idős tájékoztatót hogyan kell értelmezni ?
Nem volt 10ó az aktív az AOD.
-
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
TheBikerider #1840 üzenetére
Supportnak nem lehet szólni? van valami 80 as szám,nem tudom azok foglalkoznak e ilyennel.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1838 üzenetére
Akár mit csinálsz nem fog. Volt aki teljes gyári vissza állítasz csinált, úgy sem volt jó.
Elbasztak és nem hajlandóak ki javítani. -
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1836 üzenetére
Beállítás / face id és jelkod.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1833 üzenetére
Hivasnal is hasznos volt, hogy amint felismert elhalkult.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1831 üzenetére
Pl mikor ébreszt a telefon akkor ugye hangos amint ránézel és felismer lejjebb veszi a hangerot, hát ez már 18.3 óta nem működik.
-
-
-
osonte
őstag
Megérkezett a 18.4 fejlesztői béta: [kép] .
-
g4mer
senior tag
Ezen a képen, tény hogy simán ellehetett tüntetni a térkőről.
Remélem az apple intelligence használható lesz ilyenek eltüntetésére, ha egyszer ideér hozzánk..
Amúgy, hogy ne legyek negatív mindig, tényleg eléggé jó képeket lő a teló (ha nincs napsütlés/éjszakai led fény... de gondolom S25U-val meg elmosódna a kép, ha elmozdul a kacsa
)
-
Sziasztok!
Menyire van rendben a bekarikázott rész? Tudom, hogy a nap okozza, de nekem eddig egy Teló sem csinált ilyet. -
válasz
TheBikerider #1811 üzenetére
Nem ismerem a watch-ot, csak az ismerőseim elmondása alapján. Ezért vettem meg a 3. Garmin fenix(8 amoled)-em. a 16 nap üzemidő, a sport módok, az okosóra funkciók ( üzenetek olvasása , rövid válaszok, a hívás fogadása és órán való társalgás ( pl futás közben!) az ekg és stb. a kellően erős ház(zafir üveg, titán ház) és van még benne okosság nekem bőven elég. 10 év alatt 3. garmin fenix ( pár hónapos a 8). Prioritás függő.
-
xhege
veterán
válasz
Instabil #1815 üzenetére
Fenix 8, Venu 3 esetében van hívásfogadás is, akinek ez fontos. Apple Watch esetén sem “nájtrájdereztem”.
Ahogy irtam, van akinek ez a jobb van akinek az. Okosfunkciók tekintetében egyértelműen az Apple Watch. Sport és egészségkövetés, valamint akksi szempontjából egyértelműen a Garmin. Évek óta használom mindkettőt, hol felváltva, hol párhuzamosan. Nekem a kettő hibridje lenne a tökéletes, de ilyen nincs. Így a Garmin felé billen a mérleg. -
Csak azért kérdezem, mert futok, stb.és az üzemidő is fontos lenne.
Szóval nekem is a sport funkció a lényeg. Az jól hangzik, hogy ilyen hosszú az üzemidő.
Ultra 2-m volt. Nem szeretnék többet.
Megint nézegetem akkor a GarminokatCsak olyan sok féle van, hogy nem tudom, melyik lenne jó
-
xhege
veterán
válasz
TheBikerider #1811 üzenetére
Nekem mindenképpen jobb.
Simán lehet, hogy neked nem. Leegyszerűsítve sport és egészség funkcióban sokkal többet ad, és nekem ez fontosabb, mint pl az okosotthon vezérlés óráról. Mellette míg az Apple Watch Ultra 2-t 2 naponta töltöttem addig a Garmin Epix Pro-t 2 hetente szoktam. Részletekbe is bele lehet menni, de nem offolnék sokat. Ha érdekel szívesen írok róla privátban.
-
-
vadkörte
addikt
válasz
petfoto #1803 üzenetére
Üdv a kezeltek között...
"Olvastam itt, hogy türelem kell az átálláshoz."
Írtam már párszor, hogy 2012 óta voltam droidos (Galaxy Ace, Huawei G700, Huawei Y300 (másodlagos), Redmi Note4, Redmi 1S (másodlagos), Moto G60) ez ugye 14 év. Előtte Symbian S60-t használtam. A Symbian->android nagyobb sokk volt, mint az andoid->iOS.
2024. dec. 17-én érkezett a Tájfun (fekete 16Pro 128GB), ez az első iOS-es telefonom, igaz 2 éve Mac-et használok, ez talán(!) valamit könnyített. (Tavaszra tervben van egy 64-es SE2020 tartaléknak illetve bringázáshoz)
A droidos beidegződések kb. 3-4 napig voltak zavaróak. Semmi türelem nem kellett, persze az iOS sem tökéletes, a hülyeségeit kiismerni hetek, hónapok kellenek - a Mac-en még mindig találok új dolgot, pedig 2 éve dolgozok vele - tele van olyan apróságokkal, amikhez droidon külön app-okkal kellett birkózni.
#1790 mouzrr
Pitaka vagy Benks aramidot szerettem volna, lett egy ~3.500Ft-os noname TPU/szilikon. Három bajom van vele. A gombok vacakok (anyagában kivágott) és a kamera gomb kivágása kényelmetlen. A por ragad hozzá.
A peremek elég magasak, a tok feszes nem lötyög bár kissé bumfordi. Viszont egyre kevésbé akarom cserélni.
#1805 batai15
Látom öles léptekkel indulsz lefelé a lejtőn...Watch-ot nem vagyok hajlandó venni. Annál jobban szeretem a tokozott Molnija-mat.
-
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #1804 üzenetére
Szintén. Veszek is majd egy macet majd , meg watchot idén .
-
-
petfoto
tag
válasz
TheBikerider #1802 üzenetére
Igen, pár éve egy használt xs-t használtam, másfél hónapig bírtam, de főként az akku gondok miatt lett kispados. De ipad évek óta van, azt szeretem.
Pár dolgot valóban másképp kell iOS-en gondolni. De biztosan menni fog. Olvastam itt, hogy türelem kell az átálláshoz. Kicsit még belakom, aztán sim bele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest