Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
s.Oliv3r #3298 üzenetére
Azzal nyugtatod a lelked, amivel szeretnéd. Leírtam 3x legalább, hogy azért raktam fel a bétát, mert a sima 18.3 szar volt.
Többen írták hogy nem jó a kamera, és vagy az akksi, linkeltem a reddit-et. Két hsz-el arrébb másik két ember írja, hogy gáz lett az iOS 18. Mindenki az én sokad accom, ha ettől te nyugton alszol. Neked ilyen van tehát tökéletesnek kell lennie.
Majd mindjárt jön a sas, aki folyton bétázik és mégis tökéletes neki minden, akkor lesz az igazi logikai triplaszaltó. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #3260 üzenetére
Ma sikerült megfigyelni. Ha gyorsan fizetnék, akkor a kis zöld arc pulzál a kártyaolvasó szélén keservesen.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
BogyóBP #3291 üzenetére
Eddig azért be lehetett osztani az energiát ,mostani rendszernél ez nagyon nem sikerül.
Azt még elfelejtettem ,hogy 5g t sem használok ,Mindenem a felhőben így nálam nem nagy ügy újrarakni gépről a mostani 18.5 rendszert ,gyanítom valami nagyon beragadt.
50 ciklus és 100% -nál járok március eleje óta , -
BogyóBP
addikt
válasz
TechN7ne #3290 üzenetére
Nos nem tudom igazából van olyan ismerősöm is aki a témát átrakta sötétre hogy energiát takaritson meg, szerintem ezek bullshit dolgok. Akkor is merül a telefon ha hozzá se nyúl az ember ha pedig az akkuvédelem be van nyomva 80 ra akkor hamarabb merül mint egy optimalizált töltés esetében és akkor még a szoftver leakek nem is kerültek említésre.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #3289 üzenetére
Nálam szinte minden ki van kapcsolva (értesítés, mindig bekapcsolt kijelző /emelés az ébresztéshez ,appfrissítés a háttérben ,helymeghatározás ,adatvédelem és biztonság /követés és az optimalizált akkutöltés legutoljára).
Nem játszok rajta és ezek mellett nem is nyomkodom sokat a készüléket ,így összeségében elég gyenge eresztés amit mostanság produkál üzemidőben. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Foglalt név #3275 üzenetére
-
joey04
titán
Azt hittem, hogy esetleg a 16-os szériában csesztek el valamit, de a sima 16 topikban meg éppen azt beszálik, milyen jó a szoftver. fene sem érti.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
sirokipatrik #3284 üzenetére
Nálam (iPhone 15) rendben jönnek a Gmail értesítések és meg is nyílnak. Az autóban egy SONY fejegység van, a másikban pedig Pioneer és nincs USB nyűg. Csatlakozik, lejátszik.
-
sirokipatrik
aktív tag
Amikor jön az előugró értesítés, rákattintok, és nem tölti be csak egy fehér képet és forog. Vissza kell menni aztán úgy nyitja csak meg. De érdekes mert van amikor jól megy. Mondjuk 10 alkalomból max 1-szer. De olyan is szokott mostanában lenni hogy rádugom a kocsira és nem érzékeli az USB-t, ha újra össze kapcsolom akkor meg működik, de ez lehet hogy kábel hiba, sőt valószínű.
-
joey04
titán
válasz
sirokipatrik #3281 üzenetére
nálam hibátlan a gmail.
-
-
BogyóBP
addikt
válasz
Foglalt név #3275 üzenetére
Azért a facebook alkalmazás rendesen zabálja az akkumlátort.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Helyzetjelentés, a botrányos üzemidő sokkal jobb lett a 18.5-tel. Végre hozza a 18.3-as értékeket. Gondoltam beírom, aki hasonló cipőben jár.
-
MLA
aktív tag
Úgy tűnik megoldodott a fizetés mizériám. Tokot cseréltem, azóta fizettem a péknél, a gyroszosnál, a kinaiban meg a cukrászdában. Mindenhol elsőre patentul ment. Az eddigi tok egy Dux Ducis Aimo volt, aminek az a vastag átlátszó kemény műanyag a hátulja. Mondjuk ezzel együtt azért ezzel a tokkal is mennie kellett volna, de mindegy.
Ja, a másik, hogy nincs már Apple Watch-al párosítva a kártyám. Tehát vagy ez vagy a tok. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Foglalt név #3230 üzenetére
Nincs ilyen gond ,simán fizetek mindenhol gyorsan és rugalmasan.
Annyi béta szoftver volt már azon a készüléken ,hogy nem ártana egy normális rendszert gépről telepíteni nulláról indulva. -
s.Oliv3r
senior tag
Kb. Ezt mondjuk neki hetek óta, hogy nála valami nem kerek…. vigye el gariztatni. De ő nem viszi, inkább minden nap újabb és újabb problémát fedez fel. Mindenki úgy tölti unalmas perceit ahogy akarja…
Én biztos nem így tennem. Kicsit tigris kolléga feelingje van a dolognak amúgy.
-
joey04
titán
válasz
Foglalt név #3260 üzenetére
regisztrált újra az arcod. ha nem jó, vidd szervizbe.
-
Foglalt név
addikt
-
joey04
titán
válasz
Foglalt név #3257 üzenetére
Szerintem te úgy csinálod mint egy kollegám. Ő is előveszi a telefont, azonnal felold neki látom, aztán rányom duplán a gombra és mereven bámulja a telefont, ameddig megy az animáció. Mondom már rég érintheted, nem kell tovább várni. Itt nincs mire várni, mert mire feléled a telefon, már használható, azonosított. Csak gondolom fizetésnél amikor esetleg már ébren van a telefon, akkor bezavar nektek, hogy x idő mire lefut az animáció.
-
Sasi001
senior tag
válasz
insyde5 #3255 üzenetére
Nem is a szélességével van gond, hanem a vastagsággal. Minél vastagabb, annál magasabb így a tok peremével szinte egy szintben van ami eséskor nem jó. Az esr-től (üveg) szerintem vékonyabb a spiegen ez fit így a tok pereme magasabban van. Nekem nem jött be az ESR armorite üveg.
-
válasz
Sasi001 #3252 üzenetére
ami összetört Istyle-os üveg volt, géppel rakták fel. Frankón méretpontos volt, nem nyomta fel sehol egyik tokom sem a 4ből ( uag urban, esr, switcheasy, és az alma). Az új üveget már kézzel rakták fel, az kijelző alján 1mm.-en teljes szélességében most is felnyomja a tok. Magyarul az előző jobban passzolt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3246 üzenetére
Vagy két csomaggal elszórakoztam (esr) de nem lehet úgy felrakni, hogy ne legyen valahol szivárványos szemből. Nem is értem miért nem lehetett volna 1 mm-rel nagyobbra gyártani és akkor a hasznos kijelzőn kívülre esett volna a széle. Sőt valamelyik úgy ment fel, hogy alul kétszer akkora volt a hézag, mint felül.
-
-
válasz
Sasi001 #3208 üzenetére
3 hete dobtam ki ezt a tokot. . kb 30 centiröl esett ki a kezemből kemény felületre. A sarkoknál és körbe a széleknél alig emelkedik ki a tok, ennek megfelelően ahogy leért a jobb felső sarkára a teló azonnal kifordult a sarok és össze tört a kijelzővédőüveg. Szerencse hogy nem magasabbról zugott, akkor sztem a kijlezőm és a telefon sarka is kapja az ívet, így "csak üveget kellett csereltetnem". Vissza ment a maradék 3ból 1.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Sasi001 #3244 üzenetére
Nekem a tokom ESR. Nagyon jó lenne a tok maga ha nem lenne a keret sarkain megemelve és lenne belőle nem szilikonos verzió is mert így átlátszik az kijelző nagyon vékony oldala(ami ugyebár fehér fém sáv) még fekete tok esetén is (ugyebár a telefon a natur titán verzió). Fóliát egyszer probáltam rátenni egy applikátorost de nekem valamiért nem sikerült úgy felrakni hogy ne legyen alatta valami viz vagy buborék féle sehogy sem pedig full szárazra töröltem a kijelzőt.
-
joey04
titán
Én nem tudom mit lehet túlbonyolítani ezen a fizetésen. Megnyomom duplán a gombot és ahogy feléled a kijelző, már fut is le az animáció, nem kell várni egyáltalán semennyit sem. Érintésnél meg csak teljesen természetesen ahogy eleve a kezemben van a telefon, úgy érintem. Nem figyelek semmire. Pont ez a jó benne. Nem kell ilyenekre figyelni, hogy az ujjlenyomatot újra bekéri, hogy hogy tartom a telefont, hogy hol van az nfc chip, stb. Tényleg úgy működik, mintha a kártyát használnám. Előveszem, már fel is oldott, érintek, fizetek, hello. Mindig, minden esetben 100/100 működik. Ez az egyetlen funkció, ami soha nem volt bugos, első naptól kezdve 100% működik.
-
Bubaaa
aktív tag
Én tizenév android után tértem át almára. Ez az első telefonom ahol beállítottam a fizetést. Megszokni sem volt nehéz, 2 másodperc alatt kész vagyok,és annyira megszerettem,hogy már a supershop kártyámat is így használom. Igaz ott nem érinteni kell,hanem a QR kódot dob fel a dupla gombnyomás után. Dehát mégsem kell a kártyák közt kotorásznom,meg dugdosni a terminálba. Szóval nem tudom nálad mi lehet a hiba,de biztos hogy valami rosszul van beállítva..
-
MLA
aktív tag
válasz
Foglalt név #3235 üzenetére
Köszi, a vigyorgós meg volt, csak én nem vigyorogtam hogy már megint nem tudtam fizetni. De még nem adtam fel. Tokot cseréltem hátha az a gond.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Godfather #3238 üzenetére
Azért ahogy visszafordítva elkezded kihúzni, ott lesz egy éle ami azért karcolhat. Megtakarítottam előtte, plusz az öntapadóssal végig mentem rajta. Nem vészes karc csak én látom.
Forgatni kell, hogy megfelelően essen rá a fény csak akkor látható. Vékonyabb mint egy hajszál és pont húzás irányú ahogy a fólia kijön.
-
Sasi001
senior tag
Az létezhet, hogy az esr armorite üveg felrakásakor a fólia amit kihúzunk hajszál karcot rak a kijelzőbe? Észrevettem egy karcot persze forgatni kell a fénynél, hogy látható legyen, de felrakás előtt nem volt rajta. Most lecseréltem az üveget és észrevettem. Első perctől kijelzővédő üveg van rajta.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
„Lassú a faceid”
Olvasván a posztjaidat, mintha nem ugyanazt a szoftvert használnánk. Sok minden elmondható a FaceID-ről, de hogy lassú lenne…
-
6120
tag
válasz
Milyen zöld pénztáros vigyorog rád?
-
Foglalt név
addikt
Szerintem nem ott lesz a baj. Fogd a telefont, dupla katt jobb oldalt, most jön a trükk! Fogd rendesen a telefont, mintha használnád, bambulj az előlapi kamera szigetre, míg nem vigyorog a kis zöld ember. Most rakd a terminál közelébe. Lassú a faceid és amíg nem old fel, meghiúsul a fizetés. Heti 3x szívok vele legalább. (Vagy ilyen rohadt gyors vagyok az átlag emberhez képest
)
-
MLA
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #3216 üzenetére
Hát nem tudom, igaz hogy mind a két fizetés ugyanott hiúsult meg, de a Samuval is ott fizettem még egy hete és azzal semmi gond nem volt. Már csak azért sem lehet rossz a terminál, mert miután hosszan szenvedtem a telefonnal elővettem a kártyát és azzal azonnal ment.
Sajnos HREH fórum társ kilőtte a Watch csatlakozás miatti hibát is, most már tényleg nem tudom mire gondoljak. Ma este tokot cserélek, aztán újra próba. Most már legalább tudom, hogy célzottan a telefon felső felét rakom rá.
Te mennyire közel tartod a terminálhoz a telefont? -
Sasi001
senior tag
válasz
TechN7ne #3226 üzenetére
Oda írtam, hogy sorolhatnám. Telefon tokot is vettem gyárit 7.900 HUF. (16pm) Nevesincs gagyi kínai tokot mint említettem nem használnék. Ha neked jó használd. Az előállítási költség teljesen mindegy, de akkor se hasonlítsd össze a gyári dolgokat ismeretlen kínai csodákkal. Az hogy százszor jobb meg vicc.
-
mihail38
senior tag
válasz
TechN7ne #3218 üzenetére
+1 épp ezért keresem én is az ilyeneket, nálam 1 tok 3-4 hónapot nincs a telefonon megunom minimum 5-6 db tok van ugyan ez töltőből is én nem hurcolászom magammal van otthon is min 2-3db legyen nekem is és a feleségemnek is külön, munkahelyen is van nem 1db
ezek már samsung töltők fél áron mint az apple töltő
-
HREH
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
Az iPhone felső részén van a chip. Nálam 100% a hatékonyság, amióta ezt használom, a bankkártyákat nem is hordom. Sajnos, nincs lehetőség személyesen kipróbálni, hogy nálad hol siklik félre a dolog. Biztos, hogy valami kis apróság van a háttérben, mert ez egy jól működő képesség. Az órás párosítás dolgot passzolom, nálam nincs.
-
MLA
aktív tag
Csak nem akar menni ez a fizetés a mobillal téma. Ma kétszer voltam a GLS automatánál és mind a kétszer elő kellett végül vennem a bankkártyámat.
Én már mindenhogyan próbáltam a kijelzőhöz rakni, fentebb, lentebb, mozgattam is, messzebb vittem, meg egész közel, de mind a kétszer csak kártyával sikerült. Amúgy merre fele van a telefonban a chip? Ami változott, hogy tegnap vettem egy Apple Watch 10-et és ahhoz is regisztráltam a kártyát, de ma a mobillal szerettem volna fizetni.
Segítsetek már légyszi, mert kezdek elkeseredni, a Samsung S23 plusszal az utolsó időkben már nem is hordtam bankkártyát, ezzel meg örülök ha néha sikerül egy-egy fizetés. -
Sasi001
senior tag
Gyári tok alza-n 8.600 HUF. ha érdekel valakit.
https://m.alza.hu/apple-iphone-16-pro-max-magsafe-denim-szilikon-tok-d12541439.htm?o=6
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
mihail38 #3203 üzenetére
Kamerában csak ,amúgy a legmelegebb iPhone helyezetett is megkapja mert nagyon rossz volt a hőelosztása - ezen javított a 16pro széria.
+ Maga a titánkeret változása ,szálcsiszolt helyett a mostani “lakk réteges” sokkal jobban véd és az ujjlenyomatok sem látszanak rajta ha tok nélkül használjuk. - Ebben is fejlődött ,még ha az elején jobban tetszett nekem a szálcsiszolt hatás a 15 pro n. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
TechN7ne #3199 üzenetére
Az millió százalék ,hogy a 120Hz 4k videó 18.5 alatt nem több 60-nál.
Szemmel láthatóSőt ,az egész telefon kijelzője is 120Hz helyett max. 90Hz en mehet ,
Igaz ,hogy gyorsabban ugranak az alkalmazások ,de cserébe 30Hz el kevesebb a működése az egész kijelzőnek.Ha jobb az akkumulátor idő a jelenlegi rendszerrel nem csodálom ,nem is pörög semmi maxon - így értelemszerű a kevesebb energia felhasználása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete