Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #795 üzenetére
A frisitesnel írta, és hogy tájékoztatja a másik felet ahogy a szolgáltatonal. Sztem inkább bugos. Mert mikor indítottam egy a bal felső sarokban egy hangjegyzet ikon jelent meg csak hiába nyomtam rá nem történt semmi, ráadásul már nem is jelenik meg.
-
Tiger.
nagyúr
Hogy lehet a hívás rögzítést bekapcsolni?
-
joey04
titán
És az a durva, hogy minden apró hülye hibát vagy csak vélt/pletykált hibát szenzációként adnak el, a sok hater meg ugrik rá, de a valódi problémákról nincsenek cikkek, sőt ezt mindenki valami hatalmas újdonságnak, megváltásnak állítja be, és meg sem említik a tesztek, hogy úgy szar ahogy van.
-
Melyik verziónál valószínűsíthető az Applenél a Bluetooth 5.4 szabvány?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyetértek..., egyszerűen nonszensz ez a ikon áthelyezési mizéria. Ha át akarok helyezni valamit, akkor azt azért szeretném, hogy az ott üresen álljon, mert majd a helyére mást szeretnék tenni. Nem, átrendezi az egészet, kitölti a helyet, az kerül oda, aminek semmi keresnivalója ott etc... Után az az egész keveredik, végül hagyom a csába az egészet, mert csak az időmet rabolja.
--------Más:
Kíváncsi vagyok, lesz-e ma telefonom, vagy nem, mert eddig nagy a csönd, semmi értesítés, semmi email, sms, ki fogja szállítani, vagy töröltük, vagy valami, de eddig semmi. -
Eleve nem kell elvárni, hogy valami tökéletes legyen, mert olyan nincs. Bár voltak sokkal kevésbé bugos verziók az évek során, sokan azért emlékszünk úgy rá, hogy akkor atomstabil volt, mert a konkurencia volt aránytananul sokkal bugosabb. Tehát akkor sem volt minden tökéletes, csak túlságosan eltértek az arányok.
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Akinek 16 pro max van azoknál csinál olyat a telefon, hogy mikor a tele kamerával fotozok fektetve és magas zoom a tartomány, mikor képet akarom megnezni jobbról egy fekete fátyol jelenik meg egy pillanatra.
-
Az hát, nem is értem, ha már lehet szabadon rendezni, mit kell variálni. Miért nem hagy egy "lyukat" ott, ahonnan elveszem az ikont.
Mondjuk, kezdetektől ismerem az iOS-t, szó szerint, szóval nem lepődöm meg rajta, de attól még nem értem (mint oly sok más mindent sem vele kapcsolatban).
Egy gondolat viszont végigkísért az évek során: "Vajon akik fejlesztik az OS-t (és legyen szó bármelyik másikról is), miért nem használják azt?". Mert az egyre több logikátlan baromságtól az embernek az az érzete támad, hogy olyan fejleszti, aki nem használja. -
Mert attól még sorba rendezni próbálja, így ha a "halomból" szeded ki, akkor ugyanúgy a többi alatta lévőt "felzárkóztatja". Ha van elég helyed, akkor kezd el rendezni úgy, hogy kiveszed a tömegből az ikont, elviszed üres helyre lentre pl. majd úgy már ott fog maradni és tudod egy idő után rendezni. Rá kell érezni.
-
Tiger.
nagyúr
Elvileg az is 18 óta az ikonokat össze vissza lehet mozgatni ahogy itt a képen is, de nálam nem lehet, mert egyből a többi ki tölti a rest.
-
kchris78
veterán
Amennyire olvasom a PWM nem fejlődött
.
-
Speedy007
őstag
Szerintem az már utómunkával hozzák ki ami még a képben benne maradt. Iphone 16Pro(Max)-ban ennyi van maximum. De nekem még ez is problémás volt mert makróban ha több dolog van a lencse előtt hiába fókuszálsz manuálisan az első dologra a mögötte vagy a mellete lévőt fogja kiélesíteni.Nagyon nehezen lehet elérni nála hogy mind a kettőt vagy csak azt élesítse ki amit te szerettél volna.Remélem a holnap érkező frissítés valamelyest optimalizálást is hoz a kamerához,mert így szerintem lutri
-
Tiger.
nagyúr
Első makró fotóm.
-
Maxxy10
addikt
Redditen valakinek sikerült 12 óra kijelző időt csinálnia a pro maxon AOD mellet.
-
Speedy007
őstag
Örülök neki.Azt nem tudom hogy mit tud az elődeihez képest mert nekem nem volt (de ahogy olvasom a vissza jelzéseket akik nem 14/15-s szériaról jöttek azok dicsérték) én droidról jöttem ott Leica-s Xiaomi 13-m volt ahhoz képest sokkal jobb még annak ellenére is hogy időnként rá jön az 5 perc
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #746 üzenetére
Nekem droidnál a Swiftkey jött be nagyon bár sajnálom hogy IOS-n nem tartotta meg azt a jó tulajdonságát hogy nem adja be az összes létező ékeztes karakteret de ennek ellenére szeretem használni IOS-n. Gboard-t próbáltam IOS-n állandóan félre gépeltem vele. De nem csak én preferálom a Swiftkey-t az Iphone topikban is csak azt ajánlják szinte elvétve a Gboard-al.
-
Nekem hétfő és kedden is ezt mondták, hogy kedden 8-17 között szállítják
csütörtökön pénteken hívtam őket mind két nap ígértek visszahívást, nem történt meg
péntek du törölték a rendelést
ha azon az emailen kívül nem kaptál mást amiben a rendelési szám van akkor sanszos hogy nem viszik hétfőn -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, meghallgattam "csillió" menü meg mellék menüpontot, sehol egy olyan, hogy érdeklődni, vagy valami, végül benyomtam a panaszbejelentést. Itt egy kedves hölgynek elmondtam a bajom, elkérte a rendelési azonosítót, utánanézett és azt mondta, hétfőn szállítják (ahogy a rendelés szerint elő is volt írva) az 1TB Pro max telefont.
Szóval, jön a készülék, de majd biztos akkor lesz, ha a kezemben tartom. -
Reverting
őstag
Telekomnal pm 256 most is van, az elobb nezetem… igaz csak sivatag titan…
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A megrendelés óta nekem sincs semmi értesítés. De nem kell azt visszamondani.
Jah, hogy már kifizetted. Na, ilyen nálam nem játszik, pontosan ezek a szarságok miatt már többször megszívtam, utána meg futkossak a pénzem után, ami plusz időrablás. Ha kihozzák, mert közben lesz egy másik, vihetik vissza és ennyi...Először én is üzletbe akartam kérni, akkor láttam, hogy akkor előre fizetni kell, de a házhozszállítást meg engedi utánvéttel. Miért is nem tudom kifizetni az üzletben utólag? Ahol erre mindenhol máshol van lehetőség, azt nem vágom, de nagyon elcseszett "ötlet", akármelyik yettel-es marketing "agytröszt" fejéből pattant ki.
-
Speedy007
őstag
Gratulálok használd egészséggel. Kérdésed lesz bőven mert teljesen más világ,elsőre teljesen logikátlan lesz mint az android. Költözést az első indításnál ejtsd meg mert a rendszerből nem lehet mint a droidnál. BT-n küldeni és fogadni nem tudsz csak felhő alapú tárhelyel tudsz operálni. AOD-t ha szeretnél használ mindig képernyőn keresd illetve ajánlott bill. a swiftkey.
-
HREH
senior tag
Beléptem én is egy 256-os natúr titán Pro-val
Meglátjuk milyen lesz 15 év Android után.
Majd jövök a szakmaiba, ha kérdésem van, biztos lesz bőven -
Tiger.
nagyúr
Lehet, hogy hülye kérdés, de hogyan lehet ezzel 48mpx-elben fotózni, eddig max 24be csinálta akár mit állítottam.
-
válasz
Albert.Tamas #717 üzenetére
Én is mindig fogdosom MMben hogy melyiket kéne venni. 1xez 1x az a nyerő
De szerintem a sima prot fogom majd beszerezni picit arra billen mindig a mérleg nyelve -
surgery
senior tag
Hát én még nem kaptam értesítés a Yettel Pm kapcsolatban. A Chaten 28 at mondtak szállításra pedig volt készleten. Ha hétfőn nem történik semmi vissza mondom az egész rendelést.. Múlt héten szombaton rendeletem.
-
válasz
Most lakom be
a promax Qnagy nem férne be a melós gatyám oldalzsebébe -
surgery
senior tag
válasz
Nehéz döntés
-
Belépek a klubba
Sikerült szereznem egy pro 256gb-ost natúr titán színben -
surgery
senior tag
Köszönöm a válaszokat
. Esr fólia kompatibilis a tokokkal?
-
Reverting
őstag
+1 en is a 11 gyari 5W toltovel es ejjel… ha sos kell akkor a gyari 20W… de ez a tegla nem merul le egy eros nap sem…. Szoval meg nem latta a 20W toltot…
-
surgery
senior tag
Ki milyen üveg fóliát használ? Melyik üveg ajánlott hozzá?
-
Zsolt,72
senior tag
Nekem is ez vált be, már az iPhone 13 alatt is, és most a 15 esetén szintén. Éjjel 5W Apple töltő (még a 11 mellé kaptam), ha pedig kell egy kis plusz napközben, akkor egy szintén gyártói 20W adapter segít ki. Nem is bánom, hogy már nincs mellé csomagolva töltőfej, úgyse kerülne ki a dobozból…
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Fotó állvány eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest