Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Zsolt,72 #3054 üzenetére
Egyébként pont ez mondom, hogy ezek a változtatások pont arra lettek jók, hogy aki droidról vált az csalódik, mert még most is kevesebb és korlátozottabb a testreszabhatóság, vagy hiába vannak külső store-ok, a kutya nem használja őket (szerencsére), stb stb. Aki még régi motoros, az meg azért csalódik, mert sok kapcsoló meg opció miatt már nem olyan "hülyebiztos" és betonstabil a rendszer mint régen. Nagyon szűk az a réteg, akik szerint ez így most jó, pont ez kellett. Kb. csak karldergroße. a többség szerint vagy ez is kevés, vagy ez is sok már.
-
MLA
tag
válasz
Zsolt,72 #3045 üzenetére
Köszönöm, ránézek a programra.
Bár már az is megkönnyebbülés, hogy a lemondás után is használható marad az iTunes.
Nem azt mondom, hogy rossz a rendszer zártsága, mert nekem is tetszik, csak mindenhol azt olvastam mennyire nyitott lett, hát az emlékeim szerint majdnem ilyen zárt volt régen is. Valószínűleg azoknak akik folyamatosan használják jobban feltűnik a változás. -
Rob Rob
tag
válasz
Zsolt,72 #3047 üzenetére
A Google nagyon jó szinte etalon használom itt is a widgetjét. Érthetően nem szeretik Cupertinoban.
Akkor az integráció a Deepl szuperereje.
Amiket én használok:
Swiftkey buta verzió
Osmand+
Sygic
Időjárás & Radar
Tv profil
Itest
Hush Nag Bllocker
Radio Hungary
Speedtest Ookla
Adblock plus for Safari
Google Drive
Google fordító
És természetesen jó néhány banki es gyári apple alkalmazást -
batai15
félisten
válasz
Zsolt,72 #2918 üzenetére
Mivel elég sokat használom ( köszönhetően hogy régebben nem volt a tárcsázóban a t9 ) hogyha keresek egy kontaktot néha hosszú másodpercekig inaktív a hívás/imessage / facetime gomb.
Nálam xr óta szinte mindegyik produkálja , 16 pro is.
Plusz ott van a Gboard hang diktáló ablaka ami befagy szintén xr óta
Ezt leszámítva még így is sokkal kevesebb a gondom mint droidon , a jó kis ip15 le cseréltem egy s23 ultrára egy hét alatt több gondom volt vele. Hektikus akku , kamera , rendszer , az az amazfit gtr3am rendszeresen le dobta , fókusz módok nem működtek normálisan ,gmail sokszor nem jelzett. Legviccesebb az óra , az ember azt gondolná hogy eleve droidra kitalált eszköz ios-en rosszabb lesz.
Ebből főleg a gmail és az óra s21fe-en is jelen volt egyébként . (Mielőtt valaki azzal jönne hogy user error ) -
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #2824 üzenetére
Megtaláltam. Összerakják ahogy kéred, kamera gomb zafír, szerintem jó és jó az ár.
https://ryanlondon.com/collections/iphone-16-series-leather-case
-
válasz
Zsolt,72 #2297 üzenetére
Sztem ebben minden benne van.
Szóval ki nem tudja mi az a macro fotózás?
Az a lényege olyan részleteket jelentsen meg amiket szabad szemmel nem látsz, ebben az esetben minnel közelebb van a téma annál többet látsz.Mi is az a makró fotózás?
A makró fotózás igazából közelfényképezést jelent. Lényege, hogy
a fotózni kívánt témánkat úgy tudjuk képernyőre vinni, hogy az sokkal több részletet fedjen fel, mint amennyit szabad szemmel látnánk. Az emberi szem ugyanis csak 30-40 cm távolságra képes fókuszálni, az ennél közelebb lévő részleteket életlennek látjuk, vagy lehet, hogy észre sem vesszük.
Ez is makró. -
válasz
Zsolt,72 #2167 üzenetére
Te vagy tevedesben. Én diablo immortalal játszom mondhatni full grafikan. Takarékos módban főleg amikor akció van akad is a játék és melegszik elég rendesen, de ha nem takarékos módban van akkor viszont szépen fut és nem melegszik annyira.
A vicc az egészbe, hogy előtte 13 pro maxom volt és takarékos módban is jól futott nem akadt meg, aztán jött a nagy híres a18 pro és ott már akadt. -
batai15
félisten
válasz
Zsolt,72 #1737 üzenetére
szerintem hoszabb is, legalábbis kollégának a 15pro tokja kicsi volt, össze rakva a két telefont hosszabb a 16 pro.
Negyedik napja van meg , talán a legnagyobb negatívum hogy ennyi pénzért még mindig van 128 gigás.(nekem is az )
Azon kívül rossz szavam nincs a készülékre, maximálisan elégedett vagyok. ( ugye 15 esetén leginkább a 60hz ami fájt picit , bár az legalább konstans volt nem úgy mint az ultra esetén hogy néha nagyon flow néha laggy volt ) Az akku meg kifejetten parádés nálam, nem ehhez vagyok szokva, és nem változtattam a szokásaimon, de ki bírja nálam a napot, amit eddig egyik telefon sem bírt. -
válasz
Zsolt,72 #1356 üzenetére
Ez így igaz, sajnos anno htc-t is ezért hagytam ott mert bár 1 kamerával is elverte a konkurenciát, de siralmas volt a támogatása. A vivo meg újnak számít, hazánkban meg csak most került be, pár éven belül viszont tovább fejlődik, és az androidok csúcsa lesz ebben biztos vagyok.
-
gaborino986
tag
-
Speedy007
őstag
válasz
Zsolt,72 #890 üzenetére
Ovastam már olyat is hogy a kapszulát is átveszik illetve a vezérlő központban a kapcsolók méretezését is a droid az IOS-től.
Értem én hogy ha van pénzed majomra akkor legyen pénzed banánra is de akkor is kicsit egy elég kellemetlen gyomros 50-60.000-s akku cseréért ha gyárit szeretnél a teljes funkciójával együtt.
-
-
tecsa74
aktív tag
-
kchris78
veterán
válasz
Zsolt,72 #641 üzenetére
Mondjuk az ár sem mindegy.. Anno iphone 6-8 környékén azt akb 300ezres (?) árat kevesebbnek érzékeltem mint most a 600-ast.. (pedig akkor nem kerestem annyit de teljesen másak voltak az árak ebbe nem is érdemes belemenni) Most a 600-as PM-em árából tavaly 1 hónapot voltam egyedül Perugia, Umbriában.. Lehet hogy többet adott
.
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #501 üzenetére
Épp ma délelőtt beszéltem velük hogy sikeres volt-e a rendelésem, mert az éjszakás műszakban rendeltem éjjel, és a számlámról a pénzt nem vonta le. De azt mondták hogy minden rendben van, és majd akkor vonják le miután ő hozzájuk beérkezett a készülék. Most meg csak ránéztem random a rendelésre és azt látom törölve van. Hívtam őket de már nem veszik fel. Hétfőn mindenképp megkérdezem, mert ha nem tudják küldeni, akkor máshol kell rendelnem.
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #343 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Épp nézegettem ausztriai médiában, novemberre jönne meg...
https://www.mediamarkt.at/de/product/_apple-iphone-16-pro-max-256gb-desert-titanium-2002683.html
Bocs ha hülye a kérdés, ha kintről hivatalos üzletből van rendelve, akkor az ugyanúgy működik itt, ugyanúgy magyar menű benne van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megúszósan remek lett a képátlót növelő iPhone Pro, de mire elég?
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest