Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
14 éve rendelek az eMAG-ról, most kerestem utána, 412 rendelésem volt eddig s sosem volt rájuk panaszom, amit lehet azt tőlük rendelek, most pl. egy Honor V2 ment vissza, alig zártam be az easybox ajtaját már vissza is jött a pénzem a számlámra, szóval le az összes kalappal előttük.
-
Tiger.
nagyúr
Így bizzon meg az ember a kimasolasba.
Zákányszéki Mand-kert Óvoda és Böleside
-
g4mer
senior tag
válasz
karldergroße #1290 üzenetére
nálam a mobilhálózatot dobta el egyszer, beértem a plázába, mélygarázsban leparkoltam, majd elővettem a telefont pár perc múlva, hogy megnézzem mennyi az idő, és fullra eldobta a jelet, nem is akart csatlakozni rá. Beraktam repülőmódba, majd kikapcsoltam, ami megoldotta a problémát.
-
Hauzer
tag
válasz
Hát most elkeserítettél..
Ez azért durva ilyen áron..
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Viszont ez nálam jól működik. Kikapcsolja a WiFi-t amint elmentem otthonról, majd be ahova érkezem, ott ki majd újra be ha haza értem.
-
válasz
Érdekes egyébként, 15PM-al nem volt eddig semmi ilyen jellegű problémám. Akkor itt reménykedni lehet maximum, hogy szoftveres a dolog, bár akkor másikat is érintene.
-
karldergroße
senior tag
Igen. Én S23U-ról jöttem 16pro-ra és ami az egyik legnagyobb csalódás a sok kicsi mellett, hogy a GPS sokkal gyengébb. Ahol a Samsung beltérben is tudta, hol vagyok, ez itt reménytelen. Vannak hely alapú automatizálásaim, de nem veszi észre, hogy megérkezem valahova, ha még kint, az épület előtt nem kapcsolom be valamelyik GPS-t használó programot manuálisan, hogy érezze, hol vagyok. Tehát így az automatizálás is azonnal megszűnt automatikusnak lenni.
El tudom képzelni ezek után, hogy simán elhagyja a jelet bárhol. Mivel én nem autózom, ez a probléma velem nem fordult elő.
-
Hauzer
tag
Sziasztok! Pár hete vagyok gazdája egy 16 pro maxnak, de egyelőre nem sok az örömöm. Két kérdésem lenne. Az egyik : folyamatos gps hibával, vagy inkább nagyfokú pontatlansággal találkozott vki? Alapjában véve jól navigál , de sokszor elveszti hol vagyok, forog a kép, vagy épp át dob két utcával arrébb. A google terkep előzménye köszönő viszonyban sincs a valósággal, olyan helyeket dob fel ahol nem jártam, és kb 100km megtett távból,ből 40 et lát…a többi elvész valahol. Volt már reset többször is, de nem változik. S22 ultráról jövök és erre azért nem számítottam.
A másik kérdesem a fotók: A fotókon az árnyékok nagyon sötétek, konkrétan a fekete részek vakok..ha onnan állítok fényt, nyilván látszik minden, csak a környezet beég..Ez normális? Mert konkrétan megőrülök ettől. Nem vagyok guru , automatán lövöldözöm ,eddig is így tettem az Ultrával, és ez így marha nagy csalódás. Samu után az egyetlen pozitívum, az az üzemidő -
Tiger.
nagyúr
válasz
november #1280 üzenetére
Nekem uag armor metropolis van ez is kevlaros és olyan 18eft között van. Az üveg esr nagyon jó én raktam fel aplikator segítségével azt is adnak hozzá az kb 7eft volt. Nézz utána az esr üvegek nagyon jók.
Kamera lencse védőn én is agyaltam de sztem azt nem érdemes mert fotozasnal okozhat kellemetlen meglepetést. -
november
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Iphone 16 Pro Max-ra milyen tokot, fóliát javasoltok?Én ezeket a tokokat néztem ki: UAG Monarch Pro Kevlar iPhone 16 Pro Max tok, BURGA Elite Gold Ring MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - smaragd tenger, Pitaka Tactile Woven MagSafe iPhone 16 Pro Max aramid kemény hátlap tok, Moonrise, Epico – Mag+ Hybrid Carbon iPhone 16 Pro Max tok - fekete,
A cél az lenne hogy védje a karcoktól, ütésektől és egyéb károsodásoktól.Fólia: PANZERGLASS Ultra-Wide Fit iPhone 16 Pro Max kijelzővédő fólia applikátorral - kerámiaüveg,
Szerintetek érdemes kameralencse-védőt felrakni?
-
Tiger.
nagyúr
Ez senkinek sem tűnt fel? Mekkora hézag van az ikon és a kijelző szele közt? Néztem az 5s-t öt max 1-2 mili van.
-
Speedy007
őstag
válasz
mihail38 #1274 üzenetére
Bár Xiaomi-nál 3 féle stereo hangzású telefont nyúztam MI 10T Pro/12 Dolby Atmos "tunning" és végül 13 az első perctől kezdve megragadott a 16 Pro-m stereo hangzása mennyire jó is. Még a 4 hangszórós Lenovo P11-l is felveszi a kesztyű pedig az is piszok jól szó Dolby Atmos "tunning" ide vagy oda
-
mihail38
senior tag
Sziasztok!
Úgy nézki holnap kézhez kapom a 16 pro-mat!
Igazábó a színe nem nagyon érdekelt mert úgy is tokban tartom, de nem volt nagy válszték, fehér, fekete, szürke és persze a homokszín amiben megvettem ilyen színű telefonom még nem volt.
13 Pro-ról váltottam.... -
szebe
addikt
Természetesen a 1267-re:
Több mint valószínű, hogy applikáció lesz.
Személy szerint a droidos készülékeken is tiltanám/büntetném, hogy default ráégeti minden képre. -
Tiger.
nagyúr
Ezt hogyan csináljak, mikor a gyári kamera appal fotóztak így jeleníti meg a kép alját.
-
600700
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a telomon a power gomb sokkal “puhábban kevesebb erőkifejtéssel nyomható meg mint pl a hangerő fel/le , ez mennyire normális vagy nem? 16pro
köszönöm ha vki válaszolna. -
Tiger.
nagyúr
Vettem tőlük igen egy szaros memória kártyát, ami a futárnal valamiért eltévedt, és azóta sem kaptam meg, sokat cirkuszoltam velük, mivel előre fizettem ki, 2 hónap alatt sikerült duplán behajtani tőlük. Ha nem járok utána azóta is várhatnam, most képzeld el ezt egy telefonnal. https://www.facebook.com/share/g/1G6nnbAi3L/?mibextid=K35XfP
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Miért, vettél már valamit onnét és utána rossz tapasztalod volt?
Nyilván nem volt ilyen, mert akkor nem írnád ezt.Semmi gond velük. Pl...
A sony master oled tévét az utolsó napon vittem vissza (30-dik), ami közel másfél milla volt, mert kiakasztott, hogy egy ilyen tévé, úgy kitud fagyni, hogy áramtalaítani kellett, hogy újra magához térjen.
Szó nélkül visszafizették a pénzt sűrű elnézések közepette. De ez csak egy dolog volt a sok közül. -
huan
őstag
Sziasztok,
Megoldódott!
Az Apple támogatás ugyan kellett hozzá, de megvan. Szóval a hard reset nem működött, de ha az alma logónál nem engedjük fel a kikapcsoló gombot, akkor dfu-módba lép (a notebook kábellel ikon) és olyankor csatlakoztatva (nálam mac-el) fel kell ismerje a gép. Nekem ekkor sem ismerte fel, de újraindítva a gépet minden jó lett és visszaállította gyárira a telefont. Az ügyfélszolgálaton azt javasolták, hogy a régi készülék átvitelt és a szoftverfrissítést ne végezzük egyszerre, azért gabalyodhat össze. Állítsuk be a telefont újként és utána vigyük át a dolgokat a régiről.
Én ezt nem tudtam, de semmi hardveres gond nincs ezekkel, csak tapasztalatként írom, hátha másis így jár vele. -
g4mer
senior tag
Van itt olyan, aki átváltotta az apple account-jának a régióját amerikára hogy használni tudja az apple intelligence feature-öket? Mik a hátrányai ennek?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagy a valószinűsége, hogy a készülék hardverhibás (ram szokott hasonló anomáliákat okozni) és ezért generálja rögtön ezt a szarságot. Ha ennyire nem javul meg a reset-től sem. Ki kell cseréltetni, ennyi.
Amúgy, ha valami neve nincs gsm boltban vetted, akkor ez macerás(abb) lesz/lehet, ha elkezdik elhárítani a hibát magukról. Ekkora értékű készüléket csak is MM, EMAG, ALZA, EURONICS, APPLE, ISTYLE etc boltokban szabad megvenni, nem érdemes spórólni. Ott nem szórakoznak a visszavétellel, kicseréléssel, pénzvisszafizetéssel. -
g4mer
senior tag
válasz
TODI1111 #1244 üzenetére
Engem egyszer egy napszemüveggel szivattak így meg. Kibontottam a csomagot nyilván, majd észrevettem, hogy gyárilag hibás a szemüveg, volt rajta egy hatalmas műanyag kitüremkedés a lencsénél. Jeleztem a webáruháznak ( elég nagy napszemüveg webshop), több hét volt mire visszakaptam a pénzem, mert " hibás" terméket küldtem vissza, ahol ki kellett vizsgálniuk, hogy valós-e a hiba illetve én okoztam-e.
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
Cseréltesd ki!
"A 151/2003. kormányrendelet fontos fogyasztóvédelmi szabályokat rögzít, amelynek célja a vásárlók jogainak védelme a hibás termékek esetében. Amennyiben a meghibásodás a vásárlástól számított három munkanapon belül történik, a fogyasztó jogosult a termék cseréjére, és a vállalkozás köteles ennek eleget tenni." -
huan
őstag
Elvinném Budapesten szervízbe, ahol megvárhatom, mert szerintem valami bootloop-ba kerülhetett és nem tudom itthon megcsinálni.
Mit ajánlotok, hová vigyem, ahol meg is várhatom? Egy napos sincs a készülék, minden jótállás és garancia érvényes. -
huan
őstag
Sziasztok,
Épp kibontottam a 16pro-t és szoftvertfrissítene. A jelkódot már átvette a régi telefonról, de a helló-feliratnál a felfelé suhintásnál csak felvillan a jelkód bevitel, de visszaugrik a helló-ra. Valahol mintha láttam volna már ezt a bug-ot.
Mi a teendő ilyenkor?
Köszönöm! -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Jópárszor futok bele olyanba, hogy szeretném a GoogleMaps alkalmazást használni, de nem tudja mutatni a pozíciómat.
Ez a hibaüzenet jelenik meg:
Próbálkoztam azzal, hogy a taskbar-ból kilövöm az applikációkat, de nem oldotta meg.
(OS verziótól függetlenül csinálja).Mi lehet a baj? Köszi előre is.
-
Tiger.
nagyúr
Csak engem szívat ez a rendszer?
Pl be akartam lépni a szép kártya aplikacioba és olyan mintha be lenne fagyva, nem jön fel a billentyűzet így nem tudok be lépni. -
dpeter
csendes tag
Használ itt valaki ilyen tokot?
https://poomelo.com/products/pm0032?variant=43803450605793 -
Gáben81
senior tag
-
huan
őstag
Sziasztok.
Akinek sivatagi homok színű 16 pro-ja van, az befotózná a színét hogy milyen élőben?
Köszönöm -
Tiger.
nagyúr
Ezt sem értem. Ha heicben van és atvaltok szelfire akkor raw12 lesz de ha vissza váltok akkor marad a raw12 holott heicben kéne lennie ez miért van?
-
Speedy007
őstag
Nálam a Chrome alatt is ezt csinálja IOS-n ez első perctől kezdve hogy van mikor rá frissítek az oldalra vagy vissza megyek a HardverApróra akkor azonnal frissül és töltbe van mikor (ez esetek többségében ez van) "malmozik" nem tölt és frissül ilyenkor az ablakot be kell zárnom és újra meg kell nyitnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest