Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deltaa97 #1631 üzenetére
„Van valami további akksikímélő praktika?”
Beállítások
Általános
menüpont alatt ezt nézd át:Nálam csak Siri és az Apple Térkép kapott engedélyt, minden más így is küld értesítést, tehát nyugodtan ki lehet őket kapcsolni.
Értelemszerűen, ha valaki Google Térképet, vagy Waze-t használ inkább, akkor azok is igénylik, egyebek esetén tapasztalatom szerint szükségtelen bekapcsolni. -
Speedy007
őstag
válasz
deltaa97 #1631 üzenetére
Van hasonlóság valóban a HyperOS-hez de szerintem a csempét leszámítva nekem tiszta Lumnia amit imádtam használni. Nálam 1.5 naponta van töltés 85%-os töltési korláttal (bár az utóbbi frissítgetések óta valamiért nem 85%-nál van stop hanem 86%-nál érti a fene) 3-4 órás átlag képernyő idővel közben játszom,TikTokot pörgetem és a social mediat. Én imádom a haszálni bár volt egy kis súrlódás még az eéső hónapokban míg nem jött egy frissítés azóta abba hagyta a problémázást. A gond az volt hogy NFC használat után minden féle és fajta jelzés nélkül radom módon újra indulgatot időközönként magától a telefon
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest