Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
Instabil #2799 üzenetére
Elnézést akkor
, van igazság alapja amit mondasz ha van pénzed majomra legyen banánra is. De azért ne essünk túlzásba mert hogy alma logó van egy tartozékon már egyből 1.5-2x-s szorzót teszünk az árához miközben ugyanaz a tartozék más telefonhoz olcsóbb. Meg ugyebár van viszonyítási alap is mert nem sok mindenben tér el a Pro modellek külsőben a tavalyitól és már lassan egy éve van piacon a 16-s széria és mégis dupla annyiba kerül hozzá egyes tokok mint a tavalyi szériához.
-
Instabil
junior tag
válasz
Speedy007 #2798 üzenetére
A hozzaszolas nem konkretan neked szolt, altalanossagban irtam, szoval ne vedd fel.
En mindenbol gyarit veszek adaptertol a tokig, mert elegedett vagyok a minoseggel, de az autoval is igy vagyok.
Viszont nem ertem, hogy repedhet el egy tok nalam meg nem, pedig nem egy ket gyarit hasznaltam mar. -
Speedy007
őstag
válasz
Instabil #2796 üzenetére
"Csöves" tokokat használtam (Nillkin,Spigen, Ringke) mert csak ezek voltak rendszerint elérhető hozzá "csöves" telefonhoz (xiaomi). Xiaomi 12-nél esett úgy pofára derék magasságból kb a merev hátlapú Nillkin tokkal macsakaköves szerű téren a telefon hogy ott egyből boritékoltam kuka a képernyő pláne hogy a 12 ívelt képernyős úgy mint régen a Samsung volt. Meglepő módon a tok tört [kép] [kép] a telefon épségben maradt.. Normális "csöves" tokot kell venni amiből nem spórolták ki az anyagot még... Hiszen esetek többségében ugyanazt tudja mint a több tízezres flancos nevű tok gyártók csak nincsen karbon meg bőr illetve jóég tudja milyen szemfényvesztés hozzá.. Alzáról vettem a tegnap mutatot tokot nem temuról. Nagyon rég nem vásárolok alliról és egyéb oldalakról tokokat és képernyő védelmet. Régen a Bangoodról szerettem rendelni de mivel pár éve át variálták a kínából való rendeléseket így ott kvázi semilyen kiegészítőt nem lehet kapni mobilhoz.
-
Instabil
junior tag
Fontos tema, allitottam uj hatteret 🤦♂️
[kép] -
Instabil
junior tag
válasz
Speedy007 #2795 üzenetére
Tok is vicces, evek ota hasznalom a gyarit (szilikon), hiba nelkul.
Apple Storebol rendelem, lehet nem a temurol kene venni es akkor nem reped szet.
Arrol nem is beszelve, hogy amikor megjelenik az aktualis modell, akkor tobben is arrol diskuralnak a topikban, hogy melyik csoves oldalrol rendeljenek tokot az 1200 euros keszulekre.
Lehet nem reszletre kene venni, errol ennyit. 🤦♂️ -
-
joey04
titán
válasz
Törpilla1987 #2738 üzenetére
A döntés megkönnyebbülést jelent a fogyasztók számára, akik közül sokan siettek beszerezni új iPhone-okat és egyéb eszközöket attól tartva, hogy a vámok miatt jelentősen emelkednének az árak.
-
atala
addikt
válasz
Szerintem amíg a jelenlegi készlet van, nem fog emelkedni.
Ha hivatalos helyen veszed, akkor tök mindegy mikor veszed, nem változik az ára.
Ha egyéb helyről veszed, akkor ha meg nézed az Árukeresőn az előző évi ár csökkenést, (15Pro-nál) azt láthatod, hogy általában május-júniusig csökken az ára, onnantól emelkedik, majd amikor be jön az új modell, akkor még jobban fel megy az ár, és végül megszűnik.Én is most azt várom, hogy lemenjen 370 ezer köré a 128-as Pro, és akkor veszem meg.
Ez a mostani euró árfolyam nem segít neki. Most 390 körül van. -
Sasi001
senior tag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
“mind ilyen
karl-guess tokok is” Ezek 2-forintot sem érnek százszor rosszabbak a gyári szilikon toknál. Gyári szilikont decembertől használom , hibátlan. Ráadásul nincs olyan tok, ami a kamera gombnál zárt. Engem zavar ha ott nyitott. Ilyen hiba volt a lányomnak is, cipzár csípte oda, akkor hiányzott belőle így egy kis darab.
-
Speedy007
őstag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
Quad Lock és annak különböző veriánsaival szemezgetek mert napi szinten használom a kerékpárt és zsebben és táskában se tudom biztonságosan tartani. Illetve mivel túrázunk a kerékpárral szoktam a GPS-t is használni. Csak hát az ár olcsóbb verzióban 20.000Ft körül van egy tok plusz konzol drágább 30-40.000 körül mozog. SKS és Spigen nem gyárt tokot 16 Pro-ra így az ő konzolos verziójuk nem játszik. Próbáltam olyat mint a KLS-nek van hogy négy oldalról szorítódik rá a telefonra egyrészt töri a sarkokon az üvegfóliát másrészt mivel böszme nagy kamera sziget kialakítása van emiatt el tart a konzol felfekvő felületétől a kamera sziget. Így ezek a tartók kisebb kamera szigetű telefonokhoz való
-
kalmandi
csendes tag
Mondjuk aki szereti az ütésllókat ez is nagyon jó árban van most
https://smartdiszkont.hu/iphone-16-pro-tokok?s=&status=1&brand%5B%5D=69&filter=1
-
Foglalt név
addikt
Ez azért elég gyász..
A maps akkor ment, mikor töltőn volt. -
kalmandi
csendes tag
elég jók ezek az új benks aramid iphone 16 pro tokok
-
batai15
félisten
válasz
zoli978 #2769 üzenetére
Ha van rá látásod , és tetszik akkor nem bánod meg.
Én nagyon sokszor próbáltam a droidot akárhányszor visszamentem rá kb egy hónap alatt mentem is vissza ios-re.
Ezzel nem azt mondom hogy hibátlan és ez az isten , nem vagyok elfogult de messze kevesebbet húzom fel a szemöldököm mint a droidon.
Tok téma: az általam korábban linkelt nillkin carboprop tok továbbra is kiválóan teljesít . Az aggályaim miszerint a fém rész nem kopik , és a lencsét sem karcolta. Azt csak a minden csak nem jó kollégának szól , aki szerint egy forintot nem ér a tok .
Megjegyzem a drága pitaka bezzeg nem baj ha ketté törik 30k-ért. -
zoli978
tag
Sziasztok samsung S21 ultrát használok jelenleg, gondolkodok a váltáson, és ez a készülék tűnik szimpatikusnak, szerintetek megéri váltani?
-
válasz
mihail38 #2763 üzenetére
Én nem tudom ki mit fogott ki de.... .Mióta szifon van azóta gyári tokot használok. Ha van bör azt, ha nincs akkor a szilikon (állt szilikon). Eddig max koszolódott nekem. Pedig nem kímélem. Teherautót vezetek, dobom ide oda, hol zsebbe hol a gépben van valahol. Olajos kézzel fogdosom, de sosem málott vagy hiányzott egy darab sem belöle. Lehet ezt igényli
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #2745 üzenetére
Szerintem felhasználás függő, nekem karcmentes, de vigyázok rá. Amúgy minden ilyen anyagú tok kopásra/sérülésre érzékeny, de például a Samsung ugyanilyen gyári tokja 100x rosszabb. A Samsungnál a farmer zsebe is kidörzsölte a tok 4 sarkát, az Apple tok jobban bírja. Viszont ha jellemzően előfordulna, hogy leejtem vagy olyan környezetben dolgoznák, ahol durvább tárgyakra is leteszem a telefont (nem irodai környezet), akkor én sem ezt a tokot venném/javasolnám.
-
Speedy007
őstag
Ennyit a "minőségi" drága tokokról. Szép lassan morzsolódik el a tok . Alig egy hónapos.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sirokipatrik #2740 üzenetére
Gondolom be van allitva, hogy napnyugta napkeltehez igazodjon? Helyzet engedélyezve van?
-
sirokipatrik
aktív tag
Üdv nektek! 😀
Csatlakoztam én is kb 1 hónapja egy sivatagi titán 256-ossal 😁 15-ről váltottam, ez idő alatt azért kijött hogy ez egy komolyabb telefon 🙂 Mondjuk amikor beállítottam az Apple Intelligence-t ott pislogtam nagyokat annyira használhatatlanul laggolt a telefon, de amikor beállt minden úgy jó. Viszont van egy probléma amire nem jövök rá mi az oka: miért nem működik az automatikus Dark mode? Nektek megy rendesen? Újraindítás után jó 1 napig, utána megint nem. Találkoztatok már ezzel? -
BogyóBP
addikt
válasz
Most érdemes. Nem éri meg várni mert igen emelkedni fog már most is emelkedett 50 ezret pedig csak 2 hónap telt el.
-
Törpilla1987
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, mennyire fér bele a fórum témájába, de érdekelne, hogy szerintetek a vámok miatt valóban emelkedni fog-e az iphone-ok ára, ahogy különböző cikkek említették? Tudom, hogy nagy valószínűséggel nem vagytok jósok, de hátha értetek a gazdasághoz, illetve a cég politikájához is.
Most érdemes készüléket vásárolni vagy esetleg a 17-es megjelenésekor várható kisebb árcsökkenés a 16-os modelleknél?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Speedy007
őstag
Nekem vegyesek vele a tapasztalataim. Xiaomik esetén egyikről úgy kellet lehámozni mert annyira passzentos volt a másik meg kiesett belőle mert egy idő után megnyúlt a tok maga akkor mikor utána néztem ennek nem új keletű probléma a Spigennél. Többen több telefon típusnál is tapasztaltak ilyet
-
tl-x
addikt
Spigen Enzo Aramid tokot használ valaki? [link]
A kamera körüli keret tényleg fém? Nem lesz baja tőle a telefonnak? -
tl-x
addikt
Van valakinek ilyen Spigen tokja [link] ? A kitámasztó nem ér hozzá belül a telefon hátlapjához ahogy ki - be nyitagotjuk?
-
Sasi001
senior tag
Majd ha aktuális lesz a csere akkor érdekel az ár addig bármi történhet.
-
s.Oliv3r
senior tag
Láttátok a mostani szitu és a spekuláció szerint mennyibe fog majd kerülni egy iPhone?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2688 üzenetére
-
Banderasz74
tag
Köszönöm szépen a segítséget.🙂
-
válasz
Banderasz74 #2697 üzenetére
Mindegy. Egy idő után bezárogatja.
-
joey04
titán
Androidon is egyébként már pont az ellenkezője a gond, túl agresszíven dobálja ki az appokat a memóriából, ezért "lakatolni" kell appokat, meg akkumulátornál nem korlátozottak közé kell tenni azt, amit nyitva szeretnél tartani.
-
atala
addikt
válasz
Banderasz74 #2697 üzenetére
A lányaim mindig nevetnek, hogy a háttérben meg van nyitva 25-30 alkalmazás.
Én mondtam nekik, hogy nem kell bezárogatni, de nem hallgatnak rám.
Egyébként ez még a régi androidos időkből maradt fent, mert ott foglalta a memóriát a háttérbem megnyitott appok, és egy idő után elfogyott a memória, és belassult a telefon.
Ha jól tudom, akkor az ios-nél ha elfogyna a memória akkor bezárja a legrégebbi alkalmazást. -
válasz
Banderasz74 #2704 üzenetére
Ez azért használatfüggő
, közel 6 óra SOT-al nekem már 30% körül van estére.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2699 üzenetére
Akár lehet valami hálózat fejlesztés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók