Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Speedy007 #1995 üzenetére
Egy idő után mindenre rátapad az anyaga ,mikor kiveszed a telefont kifordul vele az egész zsebed.
Az elején puha tapintású ,aztán meg érdes ragadós lesz ,én nagyon utálom ezeket a tokokat ,van itthon belőlük (15 pro ra való).Szerk.
A full átlátszó megérheti ,én abból rendeltem.
Szeretem ha látom a készülék mennyire szép ,főleg a fehér. -
Speedy007
őstag
Be futott a zöld manótól a korábban taglalt tok... Tényleg feljebb ér a szélei mint a Nillkin Frosted tok esetén, valamint nagyon puha tapintású a tok maga olyan mint a Samsung gyári tokja.
-
Tiger.
nagyúr
Nálam egyedül ez a figyelem érzékelő funkció a rossz, de úgy látom nem hajlandóak kijavitani ezt a hibát mert legujabb betaban is ugyan ilyen rossz.
-
Sasi001
senior tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy egy app lerakásakor nem a helyére megy vissza, hanem a képernyő közepén tűnik el záródik be?
-
Sasi001
senior tag
válasz
molacika91 #1980 üzenetére
Köszi
-
Speedy007
őstag
Rendeltem én is a zöld manótól kő szürke színben tokot de érdekes vagy pontatlan szín nevezéseik vannak. A sárgára karamell ságát írnak de szerinem citrom vagy kanári sárga a yt-n található videók alapján..
Xiaomi-n állandóan használtam allis hátlap fóliát de akkor mikor Xiaomin voltam láttam hogy Iphone-hoz is létezik ide haza de érdekes módon most nem találok hozzá. Hol lehet beszerezni ilyet 16 Pro-hoz (hydrogel nem foglalkoztat) ? -
-
-
galaxys80
veterán
Alza hivatalos viszonteladó. Nem, hiszem, hogy egy tok miatt kockáztatná ezt a státuszát.
Kamera gomb is szinte csak a gyárinál van megoldva. Nem mindegyik szín akciós.
Egyébént én is bezsákoltam ennyiért pár hete ezt a tokot. Azóta is azt használom. Nagyon szeretem. Szóval marad is ez végleg. Bár én mindig is gyári bőrtokokat használtam korábban. Viszont itt már ugye az sajnos nincsen. -
osonte
őstag
Biztos, hogy eredeti. Amikor felrakom felismeri a telefon a tokot (teljes képernyős animációt mutat). Rajta van az a szám a tokon és a dobozon is, ami a hamisítványokon nincs (Reddit-en írják): [kép] , [kép] [kép] .
A tok is nagyon precíz (kivágások), kameragomb tökéletes, a csomagolás is prémium. Nem az Apple akciózta le, hanem az Alza, szerintem berendeltek belőle nagyobb mennyiségben…Illetve az Alza hivatalos viszonteladó, ami a tok alatt is (a weboldalon) és az Apple oldalán is rajta van. Szerinted megadnák nekik az engedélyt vagy nem vennék el, ha hamisítványt mernének árulni bármilyen Apple termékben?
-
g4mer
senior tag
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #1961 üzenetére
Kifejezetten magasabb, mint a kijelző, nyugodtan pofára lehet rakni a telefont, mondjuk egy vastagabb üveggel már szinte egy síkba kerülne (szerintem) vagy talán még akkor is egy nagyon picit magasabb a tok. Este le tudom fényképezni.
Majd ESR armorite kijelzővédőt akarok, akkor kiderül mennyire magas marad a tok, de lehet valaki használja a vastagabb üveg/ezt a tok kombót és tud rá most is válaszolni. -
s.Oliv3r
senior tag
Akiknek ilyen/hasonló problémája van... többször írtam már, de ismét megteszem
Csináljatok itunes-ból egy clean reinstallt. Nekem semmilyen bug nem jelentkezik azok közül, amiket itt nap mint nap olvasok. 18.1-nél húztam újra, minden anomália megszűnt. Tény hogy nem kényelmes a procedúra, de utána nincs gondod.
-
Gáben81
senior tag
Nálam volt ilyen a legutóbbi hosszú futásom alkalmával. Gyorsan kellett volna fényképeznem és csak fekete kép fogadott. Nem reagált semmire, restart segített. Utána mégegyszer ugyanez, és akkor láttam az akku 1,5 óra alatt 30%-ot csökkent. Arra gondoltam, hogy hozzáértem sokszor akaratlanul izzadtan a kijelzőhöz és az lefagyasztotta, a sok kis érintés, mivel máskor soha nem volt ilyen.
Ilyen homályos jellegű kép is volt, de az még anno a 14 Pro Max-nél. -
osonte
őstag
válasz
Instabil #1947 üzenetére
Igen tudom, lesz is, de várom, hogy a SZÉP kártyára megérkezzen a pénz, abból lesz majd szemüveg.
Több bajom is van és minden lassan romlik, a látásom is és könnyen hozzászokok a rosszhoz. Amikor elmentem a szemészhez és panaszkodtam (Budapesten van és a legjobbnak mondják, de ő sem hallott a PWM érzékenységről, viszont meghallgatta amit mondtam), rakott elém optikákat és amikor a megfelelőt tette elém, azt mondtam, hogy azt a rohadt, ez a valóság, ilyen éles!?
#1946 TechN7ne: Sajnos ez ilyen orosz rulett, hogy mit kapsz. Nekem a kardiológus kérte az Apple Watch-ot, de ugye az Androidos telefonnal nem megy, szóval úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz, max nem nyomkodom a telefont annyit, az egészség fontosabb. Szerencsém volt most.
-
TechN7ne
nagyúr
Csodálom ,hogy akad ilyen eset ,családban engem kb. mindenki hülyének néz ,legalábbis fogalmazhatok úgy ,hogy nem látják/értik a problémám.
Akinek nincs ilyen jellegű problémája teljesen megértem ,mert tényleg nagyon szép képe van.Mi ez a panel lotto ,általában a Samsung kijelzők ritkábbak és jobban szeretik?
Elég rosszul találják meg a gazdájukat ,én simán elcserélném egy ugyanilyen új állapotú fehér pédányra ami LG kijelzős.
Gondoltam rá ,hogy visszaküldöm egy cserére de ha még 1x Samsung ot kapnék elég kellemetlen helyzet.
Marad ,max. kevesebbet nyomkodom a telefont ,nem árt.
Esetleg vlmi üvegfólia megoldás ilyen esetekre létezhet/megoldható? -
osonte
őstag
válasz
TechN7ne #1944 üzenetére
Nekem a Samsung panel már 1-2 nap alatt ki tudja nyírni a szemem, úgy hogy nem tudom használni és akár 1-2 hónapig érzékeny marad a szemem utána. Szerencsére most LG kijelzőset fogtam ki (16 Pro), abból a jobb fajtát, de biztos vagyok benne, hogy a Samsungnak még jobb képe lehet, de nem érdekel, mert inkább nézek kicsivel gyengébb panelt és tudom használni, mint hogy a világ legjobb kijelzőjét kapom, de nem tudom használni. Mondjuk eléggé durva, hogy ennyi pénzért amikor kibontod, akkor derül ki mit kaptál. Persze aki nem érzékeny rá annak mindegy. Így is naponta szemcseppet használok hozzá és tompa fejfájásom van többször, de az más miatt is lehet. Amúgy majd ha lesz szemüvegem és "látok is"
, akkor lehet nem fog erőlködni a szemem és nem kell a szemcsepp, meg a fejfájás is megszűnik.
-
TechN7ne
nagyúr
Sajnos az én szemem nagyon érzékeny és ellenőrzés nélkül is már vlhol sejtettem ,hogy Samsung.
Vloszinűleg neki lehet a legszebb képe ,viszont akinek fárassza a szemét a PWM kijelző nem egészséges.
Soha nem használok állandó bekapcsolt kijelzőt ,de a gyári háttérképpel beállítva tegnap este a vak sötétben mikor felébresztettem a kijelzőt olyan erővel indította el ,hogy szó szerint kiverte a szemem ,nagyon durva.
Erőszakkal most mindig bekapcsolt kijelzővel használom mert innen a képernyő felébresztés nem jár annyira durva fény/szín erősséggel. -
Speedy007
őstag
Lehet hogy keverem a szezont a fazonnal. Ha így van javítsatok ki légyszíves. Nem úgy volt hogy vmelyik legutóbbi frissítés esetén a gelériában bármit is vissza nézve teljes képernyőben lehet látni bármit ami ott van? És nem jelenik meg a kezelő felület?
-
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #1936 üzenetére
Ezert DEV betazok
[kép] -
Nekem LG-t ír. Akkor az most nem jó ?
-
batai15
félisten
Én nem találkoztam még ilyennel , szóval lehet hogy nem feltétlenül szoftveres.
-
g4mer
senior tag
Egy ideje elkezdett olyanokat csinálni a telefon, hogy megnyitom a kamerát, és véletlenszerűen nem tölt be normálisan, mintha lefagyna pár másodpercig. vagy ha például fotózásról videózásra váltanék.. Ezt valami frissítés okozza? Ti tapasztaltok ilyet?
-
osonte
őstag
válasz
mihail38 #1923 üzenetére
Akkor is csak huszonpár Wattal tölt, ezzel töltöm ami egy porton 50W-ot tud: [link] . Akkor venne fel többet, ha valami durva grafikával rendelkező játékot játszanák töltés közben. Tölteni nem tud annyival, használat közben felvenni tud annyit a töltőből esetleg. Amennyiben úgy is huszonpár Watt, akkor meg a MagSafe 25W is talán jó lehetne és nem koptatnám az usb csatlakozót.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Van olyan aki az újabb 25 Wattos MagSafe töltőt használja (min. 30 Wattos adapterrel) iPhone 16-hoz? Töltési sebességre lennék kíváncsi. Akár a teljes töltési idő, de legjobban a 20-ról 100%-ra érdelelne. Most vezetéken 1 óra alatt 20-ról 90% felé megyek és 1óra 20-30perc körül végzek.
Előre is köszönöm! -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Foglalt név #1918 üzenetére
Cseréltesd ki. Itunesból csináltál már újratelepítést ?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #1883 üzenetére
Csináltam 100GB helyet, ha az lett volna a baja. De ma is ugyanaz. Kamera kinyit, videóról, állóképre vált. A kép sötétebb lett és lefagyott, kellett neki kb. 4-5 másodperc, mire teljesen fókuszt veszve magához tért és elkezdett valamit csinálni.
-
-
osonte
őstag
válasz
Sasi001 #1894 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor ez nem olyan gyenge, mint a pl a Samsung gyári tok, aminek 2 hónap után a sarkait megkoptatta a farmer (ilyen plüssszerű tapintása volt). Nálam a tok ahányszor zsebre teszem, utána nedves fertőtlenítős kendővel tisztítva van (1-3 naponta), akkor így viszont ennyi idő alatt nem lenne ragacsos. Persze az logikus ha leejtem (bár nem szoktam), akkor megsérül, már mint a tok. Viszont sokkal könnyebb lehet, mint a legnehezebb Pitaka, meg jóval olcsóbb is. Lehet akkor érdemes egy próbát tenni vele.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1910 üzenetére
Nem a bőr részével van baj, hanem a szilikon részével.
-
Csak azért kérdezem, mert akkor már illendő szétesnie.
Nekem a gyàri bőrtokok anno még 1 évet sem bírtak ki, olyan rossz volt a minőség. Lekopott a festék, a szélei elfoszlottak. Nem hogy 5, de max 1 évet bírtak. Elfogadtam, ez ilyen, gondoltam. Na most, ha a Nomad tokod 5 éves és foszlik, semmi gond. A bőrtokok nem bírnak sokat, de szerintem azért az nem rossz, ha 1-2 évet kibírnak. -
válasz
Speedy007 #1906 üzenetére
Minden termék legyen az teló, autó stb, árát az aktuális piaci kínálat határozza meg. Az, hogy az apple információt ad az akksi elhasználódásról nem egy rossz dolog. Tény, egy androidon ilyet nem találsz(még), de az idő mindent kikezd és egy "használt" andorid ugyan úgy olcsóbb a használt piacon pont mint egy "használt" apple termék. Az akkuval ilyenkor minden vásárló számol aki használtan veszi a kívánt terméket. A "megkímélt" jelzővel hirdetett termék ad némi plusz bizalmat, ha már a külsőre vigyázott a gazdája hátha a belső is óvva volt. Kivételt képez persze az a termék ami használt, de épp akku csere után lett meghirdetve. De itt sem lehet a piaci ár fölé lőni az eladási árat, viszont könnyebben elmegy a piaci ár felső hátára körül.
-
mihail38
senior tag
válasz
Speedy007 #1906 üzenetére
Nekem más a tapasztalatom, már 2 Iphone-t adtam el 90% aksi alatt egy 12 Pro max-ot és egy 13 pro-t igaz, hogy 3 évesek voltak, de karc mentesek és 1 nap alatt elvitték és nem áron alul.
Pont ezért váltottam Iphone-ra mert tartja az árát, nem úgy mint a droid, sajnos vagy nem, de 3 évnél tovább nem marad nálam tovább telefon. -
Speedy007
őstag
válasz
insyde5 #1904 üzenetére
Rég óta szerettem volna fehér színű telefont ez volt az egyik ok hogy erre esett a választásom, másik ok hogy ha nem jött volna be az Iphone akkor könnyedén túl tudjak adni rajta. Sajnos a használt Iphone piac olyan mint a használt autó piac hogy karc mentes "vatta új" állapotú terméket várnak el X idősen emiatt ami lehetetlenség. Iphone-t nehezebb eladni 90% alatti akkumulátor kapacitással illetve ha vannak már használatból adódó egy-két komolyabb karc..
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1902 üzenetére
KB 5 éves
-
válasz
Speedy007 #1900 üzenetére
Így van, a színezés mentes(acél, titán stb) jobban bírja a kiképzést. Igaz ez mindenre, pl. anno a Garmin Fenix 5 acél lünettája a Niva alatt is volt, mégsem volt gond, kicsit megdörzsöltem és nem látszott semmi. Utána vettem DLC bevonatos titán(sötét szürke) fenixet, na az az első odacsapásnál örökre megjegyezte a fal sarkát. Anno egy s8-am volt szürkébe, natúr(acél) kerettel, 5 év után a kijelzőn egy 1cm-es karc ami csak kikapcsolt kijelzőnél volt felfedezhető, hátlapon semmi, kereten 1 sarkon benyomódás de karcok sehol. Most, 5 évvel későb ismét naturálba vettem az irányt(16proNaturtitán). Bízom benne a natúr továbbra is a "legmegbízhatóbb" hosszútávon.
-
batai15
félisten
A bőr tokot én is adom , egy olyanra azért be fogok majd még ruházni.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1898 üzenetére
Hát nem tudom. Anno a 11 pro maxhoz vettem, és mostanra a töltő csatlakozó részénél esik szét az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest