Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Videószerkesztés
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
DJGABI #40007 üzenetére
Tudom, nehéz eset vagyok, de:
Fehér telefont nem szeretnék (nem tetszik), csak fekete/szürke. A lenovo feketében (P700) meg már rögtön nem is olyan jó.
A ZTE V970-et meg nézegetve megláttam, hogy oldalt van az usb csati, rögtön nyeltem egy nagyot. Csakis olyan telefont veszek, ahol alul van. Volt már oldal csatis telefonom (SE K550), soha többet. Nem elég, hogy töltés közben szar telefonálni, egyfolytában össze is fogdosnám, amitől bekoszolódik (mondjuk a microusb lehet nem olyan hamar, de akkor is). Ha felül van a csati, akkor meg megint elég szar töltés közben telefonálni.Akkor a fólia gondot kipipálom, remélem a mostani fóliák jó minőségűek már, amiket régen szerettem volna használni telefonon nagyon rosszak, idegesítőek voltak (pedig nem a legolcsóbbat vettem akkor sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest