-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
DJGABI #40007 üzenetére
Tudom, nehéz eset vagyok, de:
Fehér telefont nem szeretnék (nem tetszik), csak fekete/szürke. A lenovo feketében (P700) meg már rögtön nem is olyan jó.
A ZTE V970-et meg nézegetve megláttam, hogy oldalt van az usb csati, rögtön nyeltem egy nagyot. Csakis olyan telefont veszek, ahol alul van. Volt már oldal csatis telefonom (SE K550), soha többet. Nem elég, hogy töltés közben szar telefonálni, egyfolytában össze is fogdosnám, amitől bekoszolódik (mondjuk a microusb lehet nem olyan hamar, de akkor is). Ha felül van a csati, akkor meg megint elég szar töltés közben telefonálni.Akkor a fólia gondot kipipálom, remélem a mostani fóliák jó minőségűek már, amiket régen szerettem volna használni telefonon nagyon rosszak, idegesítőek voltak (pedig nem a legolcsóbbat vettem akkor sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged