- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Groovebaby #51888 üzenetére
neked valami átkod volt a nokiával
. nekem egyedül a nokiák voltak azok a telefonok amiket szanaszét nyúztam és soha semi bajuk nem volt. volt egy alcatelem ( hősidőkben) 3hetet bírt. LG B1200 másfél hét.... és SE nemtudom hanyas az egy hónapig bírta. ezeken kívül nokia 2110 2év ( nyugdíjazva) nokia 5110 ( használtan lett véve nálam 3 évet ment utánna haveromnál másfelet és ellopták) 3310 ( 3 hónaposan ellopták) simbyan nokiák tömkelege probléma nélkül és az utsó az az N95 volt 5 évig( havernál még mindíg megy odaadtam neki) samsung ace2 10 hónaposan eladva és most chinaphone! maximális megelégedettségel!
never say no to nokia!
-
silver10
aktív tag
válasz
Groovebaby #50791 üzenetére
Tévesen kattintottam rád, bocs.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
Groovebaby #50791 üzenetére
Kamu
biztos túl elfogult vagy a kis telefonoddal szemben
A TS7 képe csodaszép nekem nem azzal volt bajom
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Groovebaby #50788 üzenetére
Kevesebb pixelt kell mozgatnia, meg az optimalizálás is lehet a háttérben
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Groovebaby #50786 üzenetére
qHD vs. HD. Érdekes. Felbontásban biztos nem jobb, maximum színekben, betekintési szögekben.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Groovebaby #50727 üzenetére
Jó, de azért nyilván nem fogom lefelé cserélni, pláne nem egy qhd-ra
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Groovebaby #50716 üzenetére
Csábító az ajánlatod, de köszönöm nem.
-
válasz
Groovebaby #50705 üzenetére
Ráígérek: adok egy Lenovo A760-ast a w200-ért. Ergo egy még ismertebb márka és egy Qualcomm snapdragon s4 lesz az "upgrade". A jó hír, hogy nem kell ráfizetned
Hálálkodás lehet priviben is
-
drr
őstag
válasz
Groovebaby #50705 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
Groovebaby #50631 üzenetére
Igen, van aki lenyeli, hogy hetekig nincs telefonja, esetleg eltűnt a kontakt listája emiatt.
De van az a szegmens, ahol ez nem engedhető meg, napon belül egy ugyanolyat kell kapnia, mindent átmásolva rá. Ennek ára van.Én sem rinyálok, ha bedöglik a telóm, mert minden kontakt a sim kártyán is megvan, és van ottthon egy elfekvős belépős telefon.
De van akinek ez nem elég.Bár engem nem érint, de örülök ha jön a Lenovo meg a Xiaomi is, mert élezi a versenyt, meg lesz szorongatva a Samsung meg a Sony. És az nem baj. Főleg ha egyszer a szolgáltatók palettájára is bekerülnek.
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #50631 üzenetére
Igen, a "normál" garival Mo-n nekem sincs jó tapasztalatom, 30 napig nem tudtak megjavítani egy telefont s mivel cserélni se tudták visszakérhettem az árát készpénzben! Végül is visszafizették. De feljebb Prémium garit említettek, ami valóban gördülékenyebb (ahogy állítják), de ezek a termékek más árkategóriába esnek
.
Valószínűleg pár évig festhetnéd belőle a hajad -
kano
nagyúr
válasz
Groovebaby #49970 üzenetére
Normál Telenoros net (esetleg lassítva egy kicsit). Olyan a lefedettsége mint a Telenornak.
-
válasz
Groovebaby #49906 üzenetére
3000 es akku nem sovány egy ekkora kijelzőhöz?
-
válasz
Groovebaby #48639 üzenetére
Láttam már 4,3" os ZTE V970 et, de annak a kijelző minősége nyomába sem ér egy THL W100 4,5" nak.
Pedig mindkettő QHD. -
interstate76
addikt
válasz
Groovebaby #48611 üzenetére
Ízlések és pofonok, meg persze szem kérdése, hogy gagyinak tűnik-e a qHD. A menyecském most egy 4"-os 480x800-as telót használ, meglátásom szerint kifejezetten szép képe van (ezt most a telóra írom, de az asszony is csinos
), ill. annak a hardvernek (MT6577) szerintem nem is esne jól ennél több. Van itt mellettem még egy Desire S, ez utóbbi szintén 480x800-as, de csak 3,7"-os, és én gyönyörűnek látom a képét. Arról, hogy 4,5-5"-on hogy mutat a qHD: gagyi azért talán ott sem lesz, de nem is ez a lényeg, hanem abból indultunk, hogy a szemnek rossz-e, amire a válasz egyértelmű nem (ebben meg nincs is vita közöttünk).
-
nimfas
addikt
válasz
Groovebaby #48622 üzenetére
Nem ugrok neked.... csak azért sem
Mindössze kifejtettem, hogy az 1280x720-hoz képest az 1920x1080 felbontás 150%-os növekedés, amihez a jelenleg kapható 4x1,2-es procit figyelembe véve (1,2x150%) 1,8-as proci kéne ugyazon teljesítményhez... továbbá a GPU rész sem annyival erősebb mint kéne, legalábbis gyanítom
Pixelben meg 921.600 VS 2.073.600 itt pedig 225% az eltérés....
Azért tegyük hozzá... a megfizethető kínai telókba (nálam ez a határ olyan 50-60eFt körül van) nem a csúcs CPU+GPU párost pakolják bele... ;-)
Nekem a HTC Sensation volt az első Androidos telóm... de hogy még egyszer nem adok ki 100eFt-ot telóra az is biztos :-)
Szerk:
citkar: tök igazad van... asszonynak is most néztünk telefont... ő is pofára vesz telefont, meg hogy kitartson 1-2 évig, én csak levezettem, hogy látni nem fogsz difit a két felbontás közt 5" méretben, max a tudat.
Megjegyzem én is úgy választanék telefont, hogy hardverre is legyen jó... de jól is nézzen ki. Aztán hogy kinek mi néz ki jól az megint szubjektív :-)Jelenleg... ill 1-2 éve az Angry Bird volt a legmenőbb game... most jött ki a Star Wars 2 része... azzal nyomom, de most is vannak olyan progik amik megakasztják a telefont... és gyanítom a fejlesztés nem áll meg, a későbbi játékok mégnagyobb cpu+gpu-t követelnek majd... na majd ott lesz eltérés a felbontás miatt...
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #48622 üzenetére
Szerintem is érdemes nagyobb felbontást venni, akkor is, ha csak szimplán jobban tetszik a felhasználónak. Nem fog a telefon belerokkanni, ha az időjárás widget nagyobb felbontáson lesz stb. Nagyon kevés alkalmazás fárad meg fullHD alatt is, szóval hátránya gyakorlatilag nincs. A fogyasztást sem dobja meg nagyon, én használtam HD-t és fullHD-t is 6589-es alapokon, semmi hátrányát nem éreztem a fullHD-nak...igaz sok előnyét se, a HD is nagyon szép, abba sem lehet belekötni. Szóval azt vegye a vevő, amelyik neki tetszik, ha pedig használ nagy hardware igényű játékot, kérdezze meg, hogy fut fullHD-n, ennyi, a többség simán fog futni.
UI: végül egy fullHD teló mellett maradtam, de nem a felbontása miatt, hanem, mert szimplán külsőre jobban tetszett és semmi egyéb hátrányát nem éreztem.
-
nimfas
addikt
válasz
Hali... előttem egy LG 17-es monitor... élesek a betűk... és CSAK 1024*768 a beállított felbontása... mert anyám így használja... ha belövöm a 1280x1024 natív felbontásra akkor a fórum két széle üres :-)
Ha egy 5" kijelző legyen FHD... akkor egy 17-es monitor ennek okán legyen 6528x3672 felbontású...
Aztán gondolkodj el milyen VGA hajtaná meg egy játék alatt....
Ha végeztél a gondolkodással, vetítsd le ezt egy 5"-os telefonra a max 3000 mAh akksira... és a még jelenleg ritkaságnak számító 2GB memóriának... továbbá a FHD erősebb hardvert is igényel játékok alatt (is)Tehát ha választani lehet akkor inkább egy HDReady teló gyorsabb futással, mint egy FHD lassabb játékkal...
Szerintem egy telefonba bőven elég 5"-ig a HDReady :-) felbontás...
Jelenleg HTC Sensation-öm van.. 4" 960x540... és nem mikroszkóp alatt nézem, hogy na merre van egy pixel
-
szabof1
őstag
válasz
instantwater (#48597)
A Zopo ZP900-asom 5,3" és qHD felbontású. Semmi, de semmi gondom nincs a felbontással. Most nézte meg a kollégám is és nem lát pixeleket.
Túl van lihegve ez a felbontás dolog, bőven elég a qHD is 5 collra. -
KukkSteve
senior tag
válasz
Én tartottam az 5" gHDtól, de mikor megérkezett a teló, nem tudtam belekötni. Biztosan sokkal élesebb lenne egy HD vagy full HD kép, de egyszerűen nem tudom olyan közelről nézni a telót, hogy zavarjon a szőrösség. Tehát egyáltalán nincs gagyis hatása!
-
weinmaker
őstag
válasz
Groovebaby #48304 üzenetére
Az enyémben az brutál jó (a760), viszont a kamera lehetne jobb. Amúgy nagyon jó teló, minden tekintetben.
Ez qualcomm chip-es, 4 magos. Szerintem ha a gps a fontos, akkor qualcomm-os procival keressen, mert még lakáson belül is pozícionál, és nagyon gyorsan. -
anonym1s
őstag
válasz
Groovebaby #47893 üzenetére
Amint hazaerek kiprobalom masik kabellel, de nem hiszem hogy kabelhiba lenne, mert ugy szakadozik a kapcsolat hogy hozza sem erek. Egy probat azert meger
Kosz a tippet! -
colonia
senior tag
válasz
Groovebaby #47493 üzenetére
Látom magyar nyelv is van benne!
Melyik jobb?
Amoi N850 ($119.71 ) vagy Lenovo A760 ($107.19) ?Ami még nekem fontos a telefon mérete.
Ez az Amoi nem "péklapátos"?
Kisebbet keresek de nem találok ilyen árban és ilyen tulajdonságokkal. -
b0bcat
addikt
válasz
Groovebaby #47458 üzenetére
Még nem, de most a hétvégén belepróbálok egy másikat.
-
McReay
aktív tag
válasz
Groovebaby #45733 üzenetére
Engem érdekelne!
-
Gyuc
aktív tag
válasz
Groovebaby #45735 üzenetére
törölve
-
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #45733 üzenetére
Már kaptam - nem aktuális
-
mandelstam
csendes tag
válasz
Groovebaby #44771 üzenetére
Vágom ! :-)
És ha ennél a verziónál (gyári) maradok, ha megjön a teló, van-e valami teendőm, vagy csak bekapcsolom és használom ? Ha nem mókolok semmit, akkor nem kell biztonsági mentés? De ha kell, akkor hogy ?
Itt valakinél azt olvastam, hogy a bizt.mentés 'alap' kínai telóknál... -
mandelstam
csendes tag
válasz
Groovebaby #44764 üzenetére
Köszi, megnyugtattál ! Tuti beleférek a 70%-ba... :-)
-
v-man
őstag
válasz
Groovebaby #44560 üzenetére
tudsz adni linket?
-
v-man
őstag
válasz
Groovebaby #44544 üzenetére
köszi a válaszokat!
remélem nekem is csak egy kábelcsere megoldja.
milyen a "normális" töltő? azt olvastam már hogy a lényeg 5V és legyen lehetőleg 1000 ma, de ezen felül még mire kell figyelni? ha most veszek egy újabb kínait ebayről, gondolom az se garantáltan jobb a készülékhez kapottnál.
ha itthon veszek egy minőségit, mennyivel kell kb kalkulálni? 4-5e ft? -
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #43472 üzenetére
Ezen ok kapcsán szerintem itt már várják egy páran, hogy Te is nyerj egyet
-
szuand1
tag
válasz
Groovebaby #43465 üzenetére
-
szuand1
tag
válasz
Groovebaby #43462 üzenetére
nem úgy, hanem csak a nyertesek közé
-
szuand1
tag
válasz
Groovebaby #43455 üzenetére
ezt már játszottam én is azóta... Ki is rakták az orcámat
-
szuand1
tag
válasz
Groovebaby #43443 üzenetére
Én "nyertem" egyet múlt héten, azóta kétszer kosár , de nem tudtam már kifizetni.
Én most azzal próbálkoztam, hogy a tegnap kosárbatettet kifizetem az adott időpontban, de így is azt írta, hogy a termék elfogyott. -
Gyuc
aktív tag
válasz
Groovebaby #42352 üzenetére
A párom W100-asával is ez a baj,akkor ROM csere kell?
-
pgemil
aktív tag
válasz
Groovebaby #42051 üzenetére
Az előbb (kb. fél órája) kipróbáltam és simán megcsörgetett 20-30 mp-re, most pedig egyből.
Nincs bekapcsolva a GPS és lakáson belül vagyok, itt nem szokott jelet találni......( V970 unicumba mártva) -
tarat
tag
válasz
Groovebaby #42038 üzenetére
Amikor a "kapcsolatfelvétel az eszközzel" zajlik a telefonon bekapcsolja a GPS-t. Az UMI-n nálam elkezd villogni a GPS jel.
Mivel irodában ülök nekem sem azonosította be a helyet. Nem tudom miért nem használja az adótornyos pozicionálást... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Groovebaby #41865 üzenetére
Szóval bizonyos kártyák esetén különleges poziturákban működik a készülék, más kártyákkal meg simán az asztalon is? És ez pont nem kék hanem magenta?
Micsoda irodád van neked ott a vasmű táján..? -
kisskerko
tag
válasz
Groovebaby #41868 üzenetére
hát ez az, ezután nekem is fizetnem kellett
-
chab7
addikt
válasz
Groovebaby #41779 üzenetére
Na ezt majd meglátjuk mert most vagyok váltásban vodáról tére, és a térkép alapján itt a mátra északi oldalán míg a voda fullos, még itt lakáson belül is van H, addig a tének lehet még kint az utcán sem lesz.
(Ebből kiindulva szerintem pont itt van a voda 900-as 3g, de már próbálni nem fogom tudni, mert most első körben nem csájnafon lesz mert beszippantott a té egy jó ajánlattal.
Majd karácsony felé talán - hacsak be nem jön az xperia sp - egy akkori lenovo ha lesz jó áron, de a 900mhz már nem lesz érdekes számomra.)
(#41816) Groovebaby: Gyanús is volt hogy egy hölgy ennyire műszaki beállítottságú legyen - legalábbis természetes hajszínnel(csak poénnak szántam)
(#41825) Groovebaby:
(#41840) anonym1s:(#41842) banderasz77 :
(#41809) CineDOG1: Már a P770-el is leálltak. Rájöttem az a shenzenes visszaszámláló az volt a minidealen a minap. Viszont így már év végére ha úgy alakul már csak majd P780-ra tudok cserélni. De lehet nem is bánom
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Akkor tehát ami itt van mobilinternet lefedettségi térkép az csak egy fantáziarajz? Vagy a Digi más szolgáltatást ad -kap a Telenortól?
-
banderasz77
addikt
válasz
Groovebaby #41846 üzenetére
Neeem, csak Pasi.....
-
anonym1s
őstag
válasz
Groovebaby #41816 üzenetére
Eredeti kek, vagy festett?
-
válasz
Groovebaby #41838 üzenetére
Menjetek másik szolgáltatóhoz.
Számhordozni lehet.
Erre mást nem tudok mondani.
Ha kell a 3G és a jelenlegi szolgáltató nem adja, akkor nincs más megoldás. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Groovebaby #41825 üzenetére
kár, h nem valódi képed van kirakva
kíváncsi lettem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Groovebaby #41816 üzenetére
kék haj? az nem gyenge
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Groovebaby #41782 üzenetére
Fodrasznal volt Holgyem?
Meg plasztikai sebesznel?
-
kisskerko
tag
válasz
nem olyan vészes, ahol nekem kell, ott pont van
(#41780) Jim74 mindkettőn van, azt nem tudom működnek-e
-
GZoli7
senior tag
válasz
Groovebaby #41757 üzenetére
Feljebb valaki egy ilyet akar pont elcserélni...
-
válasz
Groovebaby #41611 üzenetére
Most már a hajszín is stimmel...
(#41613) djula válasza Groovebaby (#41611) üzenetére
Egy okostelefonnál miért olyan fontos, hogy a gps menjen mezítlábasan is?
Van olyan, aki nem vesz mobilnetet pláne egy dual simes készülékre?Van. Pl. én nem óhajtok pluszba fizetni a mobilnetért, miközben odahaza és melóban ott az ingyen wifi. Itt Pesten meg nem olyan nehéz találni nyitott wifi-t.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Innen nagyon lapos szogben skubizzak a telok a holdakat, a Lenovo A789 is alig talat valamit. Meg e Motorola Atrix is. Az Acer E2 volt a legjobb, de ott meg a Sports Tracker bug....
Pedig jo kis telo az! Szoval gyengusz volt a teljesitemegy. (Otthon pedig mindketto jol teljesit.)
/* Node... szivem csucske a Nokia, megalkotta a tokeletest...Ez sem az! De egyenlore el vagyunk. (A tokeletes lannyal is az a baj, hogy nem megyunk oda hozza!)*/
-
Krinyo
senior tag
válasz
Groovebaby #41615 üzenetére
De az AGPS infók érvényessége nem pár perc, az EPO-é meg még több, egy hónap. Szóval offline-ban is mennie kell annak a GPS-nek.
-
válasz
Groovebaby #41615 üzenetére
Azért amennyi az aGPS-hez kell, ahhoz elég a GPRS is...
-
djula
aktív tag
válasz
Egy okostelefonnál miért olyan fontos, hogy a gps menjen mezítlábasan is?
Van olyan, aki nem vesz mobilnetet pláne egy dual simes készülékre?
Az aGPS pár kilóbájt adatforgalmat generál, az még akkor sem sok, ha csak edge van valahol. -
tvamos
nagyúr
válasz
Groovebaby #41526 üzenetére
Oreg vagyok mar... nem is tudom...
(#41531) CineDOG1 válasza tvamos (#41525) üzenetére
Koszi! Nezem....
Jo nagy... egyszerubb lenne megkerdezzem, csak nem akarom.(#41538) fateless válasza Krinyo (#41537) üzenetére
Nekem eleg a 2 mag... -
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #41526 üzenetére
A csávó mellett csak kiegészítés, hogy még izgalmasabb legyen
Te biztos fiúnak készültél, ő meg lánynakÚgyhogy egymásra találtatok
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #41515 üzenetére
Ja mert nagy és rezeg
-
válasz
Groovebaby #40870 üzenetére
Nekem amikor otthon vagy bármely más WiFi közelben vagyok, akkor is be van kapcsolva a mobilnet és fordítva, amikor nem vagyok wifi közelben, akkor is megy a wifi rádió. Sőt, kikapcsolt kijelző mellett is be van kapcsolva. Nem vacakolgatok a kapcsolgatással.
Én azon csodálkoztam el, hogy napi 4-5-6 óra internet telefonon (tehát konkrétan böngészés, bekapcsolt kijelző, olvasgatás, szörfözés, stb).
-
alexw801
senior tag
válasz
Groovebaby #40417 üzenetére
A sebessége mindig kisebb, mint a trémobil ugyanott. Tegnap szert tettem egy használt ZTE MF-190 USB modem stick-re (a DIGI-nél, ez jár vele ingyenesen), ezzel működik (nálam egy Zoom 3G Wireless-N Travel Router-ben), nem kellett semmit állítgatni, csak bekapcs, és 1 perc múlva megy a hotspot - de lassú. Talán 1 hónapig még próbálgatom, azután leadom.
A ZTE MF-190 csak zölden villog, a Huawei E173 kék is szokott lenni trémobil SIM-mel, amikor elkapja a 3G-t. -
vegyszer
addikt
válasz
Groovebaby #40194 üzenetére
Egyik kollégám mondta azt, hogy kis f@szhoz nagy kocsi dukál.
(mondta ezt úgy, hogy olyan csatahajóval járt kocsi helyett, hogy a cég parkolójában nem tudott vele megfordulni) -
Teejay83
tag
válasz
Groovebaby #40191 üzenetére
Ezzel mi is így vagyunk
Egyébként tényleg simán megszokható az 5" nincs probléma vele, én is féltem egy kicsit de teljesen baráti csak ajánlani tudom
-
törölt tag
válasz
Groovebaby #40103 üzenetére
Szia!
Én is dunaújvárosi vagyok és szintén trémobilos előfizum van,de én nagyon elégedetlen vagyok velük a lefedettség miatt.Se a munkahelyemen,se Dunavecsén,se Baracson és se Dánszentmiklóson nincs 3G,de még telefonálni se tudok sokszor.A telom pedig nem kínai még. -
andatti
senior tag
válasz
küldhetnél linket, mert amit én láttam az digi ügyfeleknek 1 Gb internet 1500 Ft, 2 Gb pedig 1900 Ft, ami azért drágább a vodásnál...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Az sem falu
De akkor hanyagolom a digit, lehet BPn sincs savszel
Bp-Nyiregyhaza uton meg akkor 99% h 0,01b/s lesz a sebessege -
andatti
senior tag
válasz
Groovebaby #40097 üzenetére
vodánál most van akció...
3Gb 3 hónapig 1395 Ft, utána 2790 Ft online rendelésnél...
sebesség max. 7 Mbit
24 hónapos határozott szerződéssel, DE 5 NAPOS KIPRÓBÁLÁSI GARANCIÁVAL.Persze a legjobb lenne az extra adat opció, amiben 500 Mb-ot adnak 700 Ft-ért, vagy 1 Gb-ot 1000 Ft-ért, de nem jöttem rá, hogy azt vajon kiknek adják... Mert amúgy meg drága, 100 Mb 1000 Ft, 500 Mb 2000 Ft, (10 Ft híjján)
én feltöltős vodás vagyok...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Groovebaby #40097 üzenetére
Budapesten??
Akkor a telenor ugy ahogy van ilyen sz.r?
-
alexw801
senior tag
válasz
Groovebaby #39989 üzenetére
Valószínűleg a Digi a Telenor lassú kapcsolatra beállított SIM-jét forgalmazza. A Telenor-nál lévő tarifacsomagok ártól függően egyre gyorsabbak.
Lehet, hogy visszaadom egy hónap után. Ez az egyetlen előnye: kötetlen a szerződés időtartama. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Groovebaby #39960 üzenetére
.nyilván nem munka közben használom el a 2 gigát.......
hanem munka helyett
-
anonym1s
őstag
válasz
Groovebaby #39956 üzenetére
Akkor vid vissza es hozz a masiktol, amelyiket hasznalni is tudod.
Ja, jo munkahelyed lehet, ha munka kozben ki tudnal hasznalni egy 2gb-os mobilnetet -
GIJoe
addikt
válasz
Groovebaby #39889 üzenetére
Nekem pedig E52m volt, 2 hétig is bírta úgy hogy feszt ügyeletes voltam, és hívott a sok hülye...
-
Buccer
tag
válasz
Groovebaby #39269 üzenetére
Ezt sosem értettem egyiknél se (a kábel tv-ket is ideértve), hogy miért nem egyszerűbb egyből adni egy jobb árat és marad az ügyfél, mint utólag könyörögni megalázó módon, hogy maradjon és mégsem marad...
-
blueye
veterán
válasz
Groovebaby #39269 üzenetére
Xperiam még nem volt, kínaiból pedig A660, W100 és V5 mind gyengébb LED tekintetében a Galaxy S3nál (mondjuk ez legyen a legnagyobb baj
)
-
válasz
Groovebaby #39224 üzenetére
Ha esetleg inviteles vagy, akkor az internet mellé kaphatsz 2GB-ot 500Ft-ért. De csak ha ott vagy.
-
alexw801
senior tag
válasz
Groovebaby #39186 üzenetére
Itt Budapesten a stickre nem említettek előjegyzési lehetőséget.
Ezért most levelezek velük. Előbb E-mail-ben, majd ajánlva, majd feljelentem őket a Fogyasztóvédelemnél.
Bunkó társaság, most vettem le a kábel TV-met a minimumra, mert csupa sz@r csatornát adagoltak drágán.Az androidos telefon beállítási paramétereire ezt válaszolták:
"A sim kártyával való használathoz az APN beállításoknál szükséges a digi szót beírni,részünkről más beállítás nem szükséges a mobil internet használatához.
Minden más beállítás az egyedi telefon függő,annak utánanézést javasoljuk."A helyes beállítás így néz ki:
http://mycsoandroid.blogspot.hu/2012/03/apn-beallitasok-navigalj-azalabbi.html -
r3dwo0d
tag
válasz
Groovebaby #39149 üzenetére
Én azt használok. Teljes mértékben megegyezik a telenoros lefedettséggel. A sebesség kicsit lassabb mint a telenoros de simán hozza a leírt maximális sebességeket. A pusztákon és a kihalt környékeken nincsen túl jó 3gs lefedettség de tapasztalataim szerint minden bokornál nagyobb méretű településen volt megfelelő 3g lefedettség. Azért az árért amennyibe kerülnek szerintem ajándék. (Hozzá teszem Bp-n nagyon nehéz beszerezni digis simet(valójában telenor) kell hozzá szerencse is.) Remélem segítettem a válaszommal!
-
Jazz
veterán
válasz
Groovebaby #39149 üzenetére
digi-s mobil net? Az milyen?
-
válasz
Groovebaby #38837 üzenetére
+1
Amióta viszonylag normális a kamera a telefonokban, azóta szinte elő sem veszem a Canon IS2-t... (Mondjuk ez nem is a kompakt kategória, de valszeg a kompaktot sem hordanám magammal, így végülis mindegy is.)
-
GZoli7
senior tag
válasz
Groovebaby #38810 üzenetére
A több, mint 30$ különbségből veszek egy fasza használt kompaktot!
-
válasz
Groovebaby #38709 üzenetére
Az a baj, hogy nem nézem állandóan a fórumot. Illetve ez nem baj, de így viszont van, hogy 1 nappal később veszek észre ilyen "témákat".
Jah hogy a Novából is a fizetős van! Aham!
-
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #38603 üzenetére
Köszi szépen!
Benex-nek szintén köszi! -
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #38446 üzenetére
Hol lelhetem meg az amoi-s közösségi fórumot?
-
7Sony7
addikt
válasz
Groovebaby #38499 üzenetére
Én csippantom. Bár nekem GB van, de ez gyorsabb, mint a gyári, szebb, görgethető 5 ikonos dokkal.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Groovebaby #38459 üzenetére
pontosan igy jartam en is. raadasul haver segitett rendelni, azota is varjuk, hogy visszakapja a penzet
-
7Sony7
addikt
válasz
Groovebaby #38494 üzenetére
Holo launcher?
-
ggeleven
őstag
válasz
Groovebaby #38494 üzenetére
Blade-en az ADW volt zseniális, de 4.0 felett meg az lett érezhetően lassabb...
Nálam is a Nova lett a nyerő az Apex ellenében. Kinek a pap, kinek a papné! -
BullZeye
veterán
válasz
Groovebaby #38483 üzenetére
Fél évig volt fent nekem Nova, aztán 1-2 dolog hiányzott, így kipróbáltam az Apexet, észrevehetően gyorsabb, kevésbé memória igényes, és jobban fut alapvetően ugyanazokkal a beállításokkal mint a Nova. Úgyhogy Novát lassan el kell felejteni, és cserélni Apex-re, 1-2 plusz beállítása van, amitől még jobb lesz, sokkal smoothabb.
-
ggeleven
őstag
válasz
Groovebaby #38483 üzenetére
Állíts még be swipe-ot meg esetleg más ablakváltási módot és kész is van!
-
Ájvé
veterán
válasz
Groovebaby #38450 üzenetére
Cyanogen modrom is ADW launchert használ.
Egyébként meg jobb launcherek sokszor gyorsabbak mint a gyáriak, testre szabhatóságról nem is szólva, ami a lényegük.(#38455) kezdő
1000 mA-el sokkal gyorsabb a töltés. A gyári 500-al nagyon sokáig tart. Én 2000-et tervezek venni, majd leszabályozza maximum. -
Raqueia
tag
válasz
Groovebaby:
Te még mindig nem próbáltál rá valami jó launcherre? Ne legyél lusta, próbáld ki az apexet. Tuti bejönne neked, mert korábban is írtad, hogy a stock android felület az tetszik neked, csak egy két nyűgje van a gyári launchernek. Én pl az összes animációt le szoktam tiltani, inkább beáldozom őket a sebesség oltárán.
kmisi99:
Nekem már második Vowney V5-öm van, de én nem tapasztaltam röcögést. Igaz te is említed, hogy valsz az emberek 95%-a nem venné észre, én meg nem játszom a telón (ami tudtommal a leg erőforrásigényesebb művelet), de érdekes hogy neked akadozónak tűnik.
Mióta megtudtam, hogy a Xiaomi MI2-ben direkt nem világítanak a táccsgombok, még kevésbé zavar, hogy a V5-ösömben sem
-
ggeleven
őstag
válasz
Próbálj ki egy másik launchert, abban eltávolítható a keresősáv és sokkal jobban testre is szabható!
Nekem pl. bármelyik kezdőképernyőn való felfelé swipe-ra bejön az alkalmazástár, lefelé swipe-ra pedig lenyílik az értesítősáv! Nagyobb kijelzőnél aranyat ér, hogy nem kell nyújtózkodni a kijelző tetejéig!Én pl a Novát használom, de sokan az Apex-ra, ADW Ex-re vagy éppen a Go Launcherre esküdnek.
Adj nekik egy esélyt! A Nova tud a gyáriból launcherből beállításokat importálni, szóval még az átállás sem tart sokáig!@foka
Csak azért érdekes, mert egy GPS antenna cseréje nem tudom mennyire lehet könnyű feladat egy olyan telón, amit először látnak. Írj majd, hogy mire jutottál velük, mert mindenkinek jól jöhet az infó!
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #38416 üzenetére
Nem is értem miért nem olyat rendeltél
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #38410 üzenetére
Ja iocean x7-re, azaz Oppo-ra hasonlít
-
DJGABI
addikt
válasz
Groovebaby #37798 üzenetére
Az Amoi N850 ami kb egy árban van ezekkel [link]
-
GIJoe
addikt
válasz
Groovebaby #37798 üzenetére
nem éri meg 180$ , akkor már inkább Lenovo A830 azonos áron
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #37587 üzenetére
kék rúzzsal és szemfestékkel jó lesz
tudom, tudom, te ilyesmit, de előbbit tuti, hogy nem használsz -
vegyszer
addikt
válasz
Groovebaby #37583 üzenetére
És vajon olvassuk e majd egyszer a mobil user manualjában, amit egy őrült ismerős ember talált ki:
"a vibramotor kielégítő működéséhez a fanszőrzet teljes eltávolítása szükséges "Szerintem számára az nem volt egyértelmű, mi is annak a rendeltetésszerű használat.
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #37583 üzenetére
Majd ha a haj színe sem lesz mindegy
-
icemad
nagyúr
válasz
Groovebaby #37273 üzenetére
és benjoe1: Köszönöm. Úgy néz ki, hogy működik. Csak azt nem értem, hogy a telómon van notifikációs led, de csak a töltést mutatja. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged