Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Viktor0610 #140355 üzenetére
Lehetséges.
Ezt a topikot règen követtem, de pár ève már nem.
Így is túl sokat lógok a Mobilarenán -
pècsimunkás
addikt
válasz
aytukabozs #140353 üzenetére
Évekkel ezelőtt.
Bár, mèg követem -
pècsimunkás
addikt
Ma kipróbáltam a Samsung A50- en, hogy lehet- e hívni, mielőtt behúzom a mintát. Lehet.
Igazából már gondoltam rá, mert láttam a térerő ikonokat.
Eddig úgy voltam vele, úgysem tudják használni ha el lopják, de mostantól jobban vigyázok ráSzerk. A WiFi ikon is látható.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
viktorhu #139970 üzenetére
Szüleimnek van laptopja is, számítógépe is.
Apám 73 éves, anyám 66. Anyám 6 éve használ okostelót, apám 2,5 éve. Kb azóta nem volt bekapcsolva sem a laptop, sem a szgép. Max, ha pendrivera mentettük a képeket.
Minden másra ott az okostelefon. Momentán Mi8 lite, és Nokia 5.3. Teljesen jók böngészni, néha youtubot nézni , plusz a szokásos Viber, Whatsapp, Messenger. -
pècsimunkás
addikt
válasz
mobilizmo #139699 üzenetére
A Samsung A40 kb akkora mint egy régi 5-5,5 collos telefon, csak 6 coll körüli kijelzővel.
Azért az A40 nem rossz telefon.
Szóval ha nem is túl sok telefon van kicsi méretben, de azért van. Samsung A20e, A40, A41, S10e volt. Ez utóbbit nem tudom, hogy lehet- e még kapni. Gondolom nagy sikere nem lehetett, ha utód nélkül megszűnt. -
pècsimunkás
addikt
Szerintem akkor ült le ez a topik, amikor a Xiaomi elkezdte fosni a telefonokat, amiket az Eustocknál vagy máshol meg lehetett venni.
Nem kellett romolni, nem voltak GPS problémák, a Xiaomik ráadásul kiemelkedtek a fotósképességekben a kínai átlagból.
Ráadásul a Samsung is - a többi ismertebb gyártóval együtt, évek óta csak dual simes telefonokat gyàrt, amik a szolgáltatóknál is kártyafüggetlenek.
Szóval több oka is van ennek szerintem. -
pècsimunkás
addikt
A Realme nekem is szimpatikus gyártó. Ha nyáron- mikor vettem a Samsung A50- et, tudok róluk ( ha voltak egyáltalán akkor ) , Realme x2 pro- t vettem volna. Én euróban kapom a fizetést, az árfolyam ingadozás nem érint, és a 400 eurós ár döbbenetesen jó ár érte, sőt, néha volt akciósan 380 euróért is.
Persze az A50-et sem bántam meg. Gyönyörű, hatalmas kijelző, jó üzemidő, jó GPS, wifi, térerő, sok frissítés, stb,stb. .. Amihez nehéz volt hozzá szokni az OP3- után, hogy itt-ott laggol, kb ennyi volt a negatívum számomra. Na, a laggolás az Android 10- el megszűnt. Gördülékeny, gyors minden.
Marad még 2-3 évig valószínűleg. Hogy utánna mi lesz... ki tudja... -
pècsimunkás
addikt
válasz
attiati #139221 üzenetére
Vegyél OnePlust , ha 1-2 éves telefon is jó .
Vagy - én most Samsung A50- et használok , azt is tudom ajánlani . Üzemideje nagyon jó , az értesítések mindig rendben megérkeznek , és telefonáláskor sincs vele gond . Használom simán , kihangosítva , bluetooth fülessel , piston 2 fülessel , autóban bluetoothon keresztül kigangosítva is . Sosem volt panasz a másik oldalon .
Az OnePlushoz képest azért laggolások vannak , de nem vészes , együtt lehet vele élni . -
pècsimunkás
addikt
válasz
Somatom #138950 üzenetére
2013 májusa óta : ZTE Grand X ds. 1 év után nagyobb kijelzőt akartam , jött a Zopo zp 700 , de ezt 3-4 hónap után Hungo cserélte , mert volt valami széria hiba . Jött kb 2 évre a Coolpad f1 , majd bezsongtam az OP3 ra , ami 3 évig volt napi használatban , amit váltottam Samsung A50-re . Ha a Zopo- t nem számolom , 4 telefon 6,5 év alatt .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
KamuMazsola #138707 üzenetére
És mi az a teló , ha nem titok ?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Somatom #138691 üzenetére
Samsung A50 . Lenne ... ha nem lenne - legalábbis nálam - fos térereje .
Gyönyörű Amoled kijelző , 4gb +128 gb , dual sim + msd , jack port , kijelzőn az ujjlenyomat olvasó , fm rádió . Hirtelen ennyiViszont , ahogy az elején kezdtem : fos térerő , és naponta többször is eldobja a wifi jelet .
Kár érte ... -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Apámnak ès öcsèmnek van 1-1 Noki 5.1 ès 3.1. A Viber- t folyamatosan bezárja a telefon . Az alkalmazás váltóban be akartam kapcsolni a lakatot , de nem lehet - nem látszik a lakat . Tudnátok esetleg valami tanâcsot adni , mi lehet a megoldás ?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Édesapámnak van egy Nokia 5.1 -es telefonja . Értesítő LED sajnos nincs a telefonon . Azt szeretném villogjon a kijelző vagy valami ilyesmire gondoltam .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Somatom #138143 üzenetére
Csak jack . De olcsó a töltő + jack kombó is.
Szerk .: most nèztem , az első valószínűleg nincs raktáron . Gondolom azt jelenti az" èrtesítèst kèrek "
Mi 8 lite is jó áron van nagyon . Anyámnak lett vève egy 6/128 - ad kiosztású a Konzolvilágnál , akciósan . Tetszik nagyon . Szèp kijelző , jó kamera , OTG , GPS is jó. Ha megkotlana az OP3 telefonom , ennyièrt már rendelnèm is meg a MI8- lite- t.
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Nincs roaming egy bizonyos korlátig . Ez vonatkozik a magyar ès a nèmet szolgáltatóra is . A Lebaránál 120 napra van 500 perced ès 5 Gb neted , ha másik Eu-s országban tartózkodsz . A magyart nem tudom , de van ott is korlát. Most 15 eurós csomagban vagyok . Jár èrte 200 perc , ès 3 giga net . Ez elèg nekem . Ha kevès a perc max váltok eggyel nagyobb csomagra . Kèt öcsém 30 eurós csomagban vannak . Korlátlan beszélgetés , 5 giga nettel. Ez sem rossz , sőt ... Csak èn nem tudom kihasználni. Ők igen.
Amúgy a magyar számomról elèg húzós nèmet számokat hívni .
A Lebaráról lehet bárhova telefonálni . Szóval nem olyan egyszerű , hogy felejtsem el őket , mert nincs náluk 4G.
Magyar kártyámat meg nem is tudom mièrt tartom...
Kb èvente feltöltöm 3000 forintal , hogy ne szünjön meg . Meg mèg kicsesztek ezzel az èves regisztrációval is . Idèn mèg megcsináltam , jövőre lehet nem fogom. -
pècsimunkás
addikt
válasz
svgyula #137588 üzenetére
Amióta van itthon korlátlan netem - dec.1.- èn jár le a 2 èv , igazából elèg a 3G . Előtte volt rossz , mert az OP3 - nak - szerintem (!!!) - fos az antennája . Az utcán meg volt a fullos H+ , a lakásban rögtön csak 2 G ! Egy kínlódás volt . Azèrt is kötöttem be a netet . A cègnèl vagy a városban mindenhol megvan a 3G , ha megyek hazafelé , vagy jövök vissza , akkor nem fontos . A stau infókat hallgatom , ha gond van , bekapcsolom a telefonon a GPS- t , oda is elèg a 2 vagy 3G . Netes hívás nem fontos nekem . Kèt öcsèmmel korlátlanul beszèlünk a Lebarával . Netes rádiót csak itthon hallgatok . Amúgy tènyleg igaz , hogy sokszor mèg a beszèlgetès is kínlódás Nèmetországban , főleg a hegyekben .
Szerk .: A konyha ablaknál ülök ami a ház előtti járda mellett van . A bal kártya magyar 4G - s telekom , a jobb oldali a Lebara . A wifi router meg egy gipszkarton fal mögött , kb 3-4 mèterre van tőlem :
-
pècsimunkás
addikt
Telekom hálózatát használja. Èn szolgáltatónak hívom . Nekem ő szolgáltat , nem a Deutsche Telekom . Az ő kártyájukkal tudok magyar ès nèmet számot hívni. Gondoltam már , hogy váltok szolgàltatót , de amíg nem tudok magyar számot díjmentesen hívni , addig maradok ezeknèl .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
instantwater #137573 üzenetére
Természetesen mobil adótoronyra gondoltam. A Viberen vagy a WhatsApp- on is nehèz menet közben beszèlni . Melóhelyem ès a lakás között van 7-8 km , ott van rendesen 3G , de kihagy kicsit , amíg át áll egyik toronyról a másikra . Nèmetországban èlek amúgy . Hosszabb úton megsem próbálok ezeken beszèlni , mert esèlytelen . Gyakran csak 2 G van . Öcsèm hallgatna nèha netes rádiót a autóban , de pont ezek miatt leszokott róla .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
instantwater #137569 üzenetére
Az nem lehet , hogy mèsz az autóval , ès egyik adóról áll ât a másikra ?
Biztos kellemetlen lehet , ha akadozik . Mondjuk èn nem menet közben használom a netes rádiót. -
pècsimunkás
addikt
válasz
instantwater #137566 üzenetére
Biztos , hogy megvan rendesen a 3 G ? Mert sokat hallgatok net rádiót . 3 G - n simán megy . Ha nèha 2 G - van , akkor szokott akadozni nekem.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #136715 üzenetére
Sonyericcson w705 és a Samsung L700 at kifelejtettem
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Nèmet kollègám Samsung Galaxy S2- je elhalálozott !
Tudnátok esetleg 150- 160 euróig Nèmetországban , vagy nèmet netes oldalról valami telefont ajánlani ? Kamera fontos , más annyira nem kiemelt . Esetleg hatos vagy hetes Android legyen . -
pècsimunkás
addikt
Erre kíváncsi leszek . Volt Coolpad f1- em , az nagyon jó telefon volt . Pontosabban most is megvan , GPS- nem használom . Szèp kijelző , jó hang chip , jó GPS , jó kamera jellemezte . Ráadásul , a topicjából az első èvben kb 1 darabot kellet gariztatni ! Aki használta - használja , tudja miről beszélek ...
Szerk.: Most nèzem , a hírek között írnak róla ...
-
pècsimunkás
addikt
+1 !
Én sokat használom - kisebb kompromisszumokkal - tökéletes . Annyi , h nincs sáv információ , köztes pont , meg ha helyesírási hibával írod a címet , akkor van gond esetleg . De ...! háztól házig visz , ingyenes, online- offline , sok beállítási lehetőség , stb stb . Én a magyar - német utakon használom, elégedett vagyok vele !
Előtte használtam több iGO- t is , nem jobb mint azok , hanem más .De ingyenes , és jogtiszta !
A play áruházban többen fikázzák , szerintem ott user error lehet . Beállítási problémák , meg ilyesmik ... -
pècsimunkás
addikt
válasz
kmarci25 #130490 üzenetére
Köszi , mondom majd az öcsémnek . Mondtam neki , hogy nyomjon egy gyári visszaállítást , és , ha azután is szarakodik , küldje vissza . Megkérdem tőle , de szerintem nem PP-al fizetett . Mondtam neki , már többször is , én csak azzal vásárlok .Még az 1-2 dolláros cuccokat is .
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
A Gearbest - nèl , hogy működik a gariztatás ? Öcsém vett egy Asus Zenfone 2. - t 4/16-os kiosztásut , ès vibrál nèha a kijelző , újraindul nèha , nèha nincs az egyik simnek tèrereje .
Múlt szombaton vette át a telefont . Amúgy Nèmetországban èlünk , ha ez számít a gariztatás szempontjából . -
pècsimunkás
addikt
válasz
atee_13 #130383 üzenetére
Öcsém vett ilyen telefont nemrèg a gearbesttől . 46000 forintra jött ki .
Neki tetszik . Ráadásul a dual sim mellet mèg bővíthető . A kijelző szèp , èlőben a hátlap nekem nem tűnik bazárinak. Szerintem ennyièrt full hd kijelző , dual sim + msd együtt , normális kamera , jó vètel !
De , ez az èn vèlemènyem csak . Olvastam , hogy mások szerint nem jó vètel .Szerk.: A hátlapja a tesómènak nem ilyen . Az ő telefonja sima Zenfone 2 .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
LantosBerry8 #129250 üzenetére
Ne !!! Sógornőm elküldte hozzá a telefonját másfél ève , sosem kapta vissza ! De , voltak vele mások is így ! Pedig jó èrtèkelèsei voltak akkor is !
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Picit off
, csak ezt a topicot olvasom a legtöbbet !
Tudnátok valami jó netes oldalt , ahol normális minőségben lehetne nèzni a Barca - Realt ?
Ha lehetséges , magyar nyelven . Vagy van ilyesmivel foglakozó topic ? -
pècsimunkás
addikt
válasz
KamuMazsola #127485 üzenetére
Írtam èn is , 2 ève használja az öcsém elégedetten . GPSnek is .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
ekrisztian #127036 üzenetére
Inkább ne ezt vedd ! Neked is Coolpadod volt ha jól emlékszem ? Lebarád van amúgy ?
Ment pü .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
tibcsi0407 #127031 üzenetére
Nem tudom . Gyári ROM-al használom . Vicc az egész . Ma is beállítottam a menüben , h 3G legyen a preferált hálózat , APN- t , csak a telekom 3G - t használja , azt is megcsináltam amit cappa mester linkelt . Aztán mint a mesében : egyszer volt , hol nem volt ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
cappa72 #126983 üzenetére
Módosítanèk !
Haza èrtem , természetesen edge volt a telefonomon . De , ez a link nagy segítség volt ! Azt csinálom most , hogyha vissza váltott edgère , bemásolom a kódot a tárcsázóba , belèpek a " telefon adatai "- ba ès visszajön a 3G ! Jobb a 3G mint előbb volt , meg ha megcsinálom ezt , akkor használható a telefon . -
pècsimunkás
addikt
válasz
cappa72 #126974 üzenetére
Köszi a segítséget
!
A melóhelyen is megvan a 3G ! 3-4 vonal között ugrál , de a lènyeg , hogy megvan ! Biztos lesz mèg 2G - n is , de a lènyeg ,hogy otthon ès a munkahelyen a kaja szünetekben legyen meg a 3 G !
Amúgy hónapok óta megy a b20 körüli vita - eszmecsere , èn meg normális 3G- nek is örültem volna!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
cappa72 #126964 üzenetére
Nem akarom elkiabálni , de segített a link ! Először wcdma - t preferálja , úgy állítottam be , de az nem volt elèg . Most reggel átálítottam , hogy csak wcdma legyen , úgy nèz ki jó lesz . Ablakba kirakva a telefonom fullos 3G-t mutatott elvève onnan 60-80 centire , rögtön vissza váltott 2 G-re . Most ezt nem csinálja , marad 3G- n . A melóhelyen mèg figyelgetem , mert ott is 90%- ban Edge volt eddig .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
svgyula #126958 üzenetére
Ezt tudom , mert a Coolpad F1 - el vígan neteztem , ahol a OP3 vergődik . Azt is tudom viszont , hogy a Lebara is ludas ,bár a nèmet t mobile hálózatát használja , de a fő probléma maga ez a telefon . Azèrt az vicc , h a Zopo zp700 , ès a Coolpad f1 - hez kèpest 3x -4x annyiba kerülő telefont nem tudok normálisan használni . Azèrt nèztem az előbb emlegetett ZTE- t mert az legalább nem drága , de egyszerűen nem akarok több pènzt sem rakni telefonba . 2-3 hónapon belül lesz talán normális netem , akkor talán tudom ezt is normálisan használni . Èn voltam a barom , hogy nem vettem meg az S7 dualt , 500 euró volt a MM - ban mielőtt megvettem a OP- t . Csak keveseltem a 32 gigás tárolót . Ma biztos ,hogy máshogy döntenek ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
ekrisztian #126955 üzenetére
Januárban elvileg beköttetem , az 50 mbps- és csomagot nèztem . Csak ôssze ne törjem addig ezt a telefont ! Rendkívül megutáltam !
Amúgy írtam a Lebarának , kérdeztem , h lesz- e 4G , de a válasz nem okozott csalódást : nem lesz 4G !
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aytukabozs #126952 üzenetére
Nem baj , azèrt köszi
! Előző hszban benne van kb minden ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
smithsys #126951 üzenetére
Köszi a válaszokat !
Szerkesztettem ...
Egyszerűen nem tudom mit csináljak ! Van az OP3 nevű csodatelefonom . Alig tudok vele itthon netezni normálisan , mert egy rakás szar a 3 G- je ( még a compass is az , de most nem ez a lènyeg ) . Le kène cserèlnem valami másra , használhatóra , de teljesen tanácstalan vagyok . Januárig nem megyek haza Nèmetországból , de ha veszek valamit ezzel mi lesz ? Jó , ok el tudom adni , mèg kicsit karcosan is , de az is idő . Olyan telefon kellene , amibe 2db nano sim megy , ès ha lehet , ez mellet legyen bővíthető . Vagy 32, de inkább 64 Gb . A nano sim fontos lenne , mert èn vágtam le a kártyákat , próbáltam vissza rakni a Coolpadba , de nem sikerült . Nem ismerte fel a telefon a kártyákat .
Adnâ magát a Honor 8 , de a képernyőn lévő gombok nem tetszenek .
Meg ez kicsit off , de nyâron autót akarok cserèlni , nem akarom , hogy ezer euróm legyen ezekben a csodákban ... -
pècsimunkás
addikt
Az a helyzet , hogy nekem 3-4 vonalat mutat a telefonom 3G- n , ès már vált is vissza 2G-re . Azt írtad , hogy be lehet állítani , hogy csak 2G vagy 3-4 G legyen . Hát èn állíthatom akárhogy , mindig vissza vált 2G - re ! Kirakom az ablakba full 3G , elveszem onnan kb 60-80 centire vissza is vált 2G - re .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Bazi.Joe #126660 üzenetére
Fogalmam sincs . Egyelőre csak tapogatózok . S7 dual , vagy ha jön az S8 dual , Honor 8 . Ilyesmi . Csak nem akarok úgy járni , hogy másiknak gyenge legyen a 3G- je .
De igazából mindegy . Legyen jó 3G , dual sim , èrtesìtő LED , normális kamera , jó GPS . A Coolpadban ez mind rendben volt ! Örökkè bánni fogom , hogy, váltottam!
Mint írtam , ha lesz korlátlan netem , akkor viszont marad . -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Bazi.Joe #126652 üzenetére
Nem kapkodok , januárig várok . Akkor jár le az egy èves lakás szerződés . Ha maradok a pecóban beköttetem a netet , akkor lehet , hogy marad a telefon .
Azt a harmad árat azèrt mèg megbeszéljük , lehet fèl èvesen annyit èr majd a telefon mint újkorában . Legalább is a jelenlegi helyzetet elnèzve ...(#126653) Laza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest