- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
megint én #40062 üzenetére
Szia!
Köszönöm a rövid összefoglalót, hirtelen rá is izgultam az a820-ra, egészen ameddig meg nem láttam a méreteit. Nekem ez egyszerűen túl nagy. Az android buherálástól nem félek, régen a SonyEricsson buherálásbólis kivettem részem, ha az ment, ezzel sem lesz gond, csak sokat kell olvasnom. A Paypal fizetés alap, a postázással is tisztában vagyok. Attól kicsit parázok, hogy ha esetleg a vámosok lehúznak még egy kis pénzzel, akkor arra is kell tartalékolnom picit.kmisi99: Néztem azt is, tulajdonképpen nincs vele problémám, hogy kicsit strapabíróbb, de nem tudom van-e erre szükségem. Amikor lenne, olyankor úgy sem lesz nálam, erre a célra megmarad a régi Nokia.
CineDOG1: A p700i valóban van feketében, most már látom, de készleten nem nagyon van sehol.
Kezdek elhajlani a ZTE v970 felé, egyetlen problémám csak vele, hogy oldalt van az usb csati, de azt hiszem ennyi kompromisszum még belefér. Keresgélek tovább, aztán kiderül mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest