Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Szerintem elírták a honlapon, és az valójában qHD. Ez nem biztos (a tulajdonos kolléga, Víz Elek úr majd megerősíti vagy cáfolja), de sanszos, miután ez a készülék valójában egy négymagosra ápgréjdelt Feiteng H7100, amiben qHD kijelző van.
U.i.: Én sem tudom megmagyarázni az okát, de a H7100 qHD felbontású TFT kijelzője 5,3 colon nekem szebb képet mutat, mint a nemrégiben birtokolt ZTE V967S-em IPS képernyője volt ilyen felbontással 5 colon...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest