- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Upo
addikt
válasz
alexw801 #125752 üzenetére
Pedig Taiwan. A 3S-t még nem találtam, de a note3 special edition (snapdragon 650) specifikációinál benne van a B20. Tavaly májusban adták ki a dokumentumot a frekvencia fejlesztésekről, a B20 2016-ra lett tervezve, szerintem ezért kezdik beleraknia taiwani cuccokba.
-
woodworm
veterán
válasz
alexw801 #120932 üzenetére
A japán műhold egy kiegészítő rendszer része a gps-hez. Igazából nálunk csak eggyel többet lát belőle, nagyobb jelentősége náluk van.
A vegyes rendszerekről meg azt olvastam régebben, hogy a kommersz chipeknél a váltás miatt a kettő együtt néha kevesebb, mint külön-külön. -
whatnot
őstag
válasz
alexw801 #107525 üzenetére
Nem szívesen bonyolódnék bele a cég adminisztratív útvesztőibe. Meg tuti, hogy kell hozzá vagy 5 jóváhagyás és vagy elhasal egy helyen, vagy hónapokig ott fog állni, mert az adott jóváhagyónak nincs kedve foglalkozni a témával. És némileg igaza is lenne, eléggé alacsony prioritású dologról van szó.
LG L90-en kívül akkor nincs ötlet?
-
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
válasz
alexw801 #104530 üzenetére
Nocsak!
Szeretném tudni hogy miről is beszélsz..
Kicsit töröd a magyart,de ez nem probléma.Biztos kínai magyar vagy.
Viszont az hogy: Az előbb nyalta be a ZE550ML az OTA frissítést..
..hát ez durva...
Miért kellett neki benyalnia???
Ez valami fagylajtos kínai szleng?
"Meg jött egy Nillkin flip-flap tok hozzá, Kínából 1 hét alatt. Az eredeti ASUS tok jobb, szebb, de drága."
Mi az a flip-flap tok?
Miért drága az eredeti Asus tok, ha jobb is , szebb is?
Jól vagy amúgy? -
-
-
petrosilov
tag
válasz
alexw801 #103538 üzenetére
Valamit nem értek, de lehet én vagyok a buta: Keresem a Honor 4x LTE frekvenciáit és nem találom a 800 MHz-et, vagy rossz helyen nézem?
-
aytukabozs
addikt
válasz
alexw801 #103504 üzenetére
mi a fenének kivenni a kártyát? Hát wifis a szentem!
Klassz kis kam amúgy tényleg, de belezsúfolhattak volna még valami kis minimál kijelzőt, mert van hogy olyan szituban használja az ember mikor a telefont nem tudja, vagy nem akarja még plusszban fogni (kajak, bicikli, etc...)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801 #103416 üzenetére
Sorg -al viszont én nem értek egyet. A Vibe Z tökéletessen megy a 2 giga ram-al 5.5" FHD kijelzővel. Röccenés sehol sincs szabad ramból pedig az én szokásaim mellett átlag 800 mega szabadon van. Bár az igazsághoz hozátartozik, hogy viber, arckönyv meg az ezekhez hasonlók nálam nem játszanak.
-
KTU
addikt
válasz
alexw801 #103245 üzenetére
A FreeVoipDeal egy Delmont (Betamax) klón, reseller.
A FreeVoipDeal Cheap Voip Calls alkalmazás csak 1 a sok Finarea közül, bármelyikkel tudod használni bármelyik klón szolgáltatását.
Csak 1 felhasználói név és 1 jelszó, és már használható, szerintem kár nagy feneket keríteni a mentésnek mert nem tárol semmit.
Az alkalmazások amiket írtam abban tudnak többet, hogy jobban testre szabhatóak, hívás rögzítés stb.
akár hívást is fogadhatsz magyar vezetékes számmal a világ bármely pontján, így a hívók is kevesebbet fizetnek, ill. neked se kell roamingot fizetned. Persze kell folyamatos netkapcsolat, anélkül nem megy.
Akár mindenkinek regisztrálhatsz külön-külön vezetékes számot, és ingyen hívjátok egymást, mindegy hogy hol vagytok a földgolyón. -
KTU
addikt
válasz
alexw801 #103241 üzenetére
Csak az alkalmazások miatt linkeltem, hogy melyik megy melyik nem, van-e valamelyiknek nyűgje ezen a telefonon.
De ha jól értem, Te a tárcsázóba integrált alap klienst használod.amúgy meg VoIP topik, ha érdekel, milyen szolgáltatót érdemes használni, milyen irányba, stb.
-
KTU
addikt
válasz
alexw801 #103216 üzenetére
Gondolkodtam ezen a telefonon.
ASUS Zenfone 2-n használsz-e VoIP-ot, ha igen az alkalmazások hogy működnek?
Hétvégén járt nálam Intel atomos tablet (ASUS Fonepad 7 ME372CL), hát eléggé keresgélni kellett hogy jól működöt találjak,
összeomlott, el se indult, ha igen halk volt, stb. szenvedés.
Vissza is lesz küldve.Ebben a hozzászólásba linkeltem az alkalmazásokat.
Zoiper,
Groundwire,
CSipSimple,
Keyyo,
Sipdroid,
stb. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alexw801 #102842 üzenetére
Ja, tanulni. Peldaul hogy mobilos fenykepekbol még mindig nem nyomtatunk posztert... ha bele akarsz nagyitani es 1:1 méretbe nezegetni akkor vegyél DSLR gépet. Teljesen jok a képek.
Annyit latni rajtuk hogy egy eleg agressziv denoise van raküldve, meg kellene probalni kikapcsolni es ha szukseges manualisan rakuldeni pl Irfanview-ban egy denoise-t. Illetve a nativ felbontassal fenykepezett képeket kb 50%-ra atmeretezni. [link]
Pl. nezd meg ezeket nagytotálba és belenagyitva: [link] [link] Google Camera app play-rol, panorama mód.
-
synar
őstag
válasz
alexw801 #102839 üzenetére
Köszi a mintafotókat! Néhány letöltésre volt csak türelmem innen a Datáról, sajnos pc-n belenagyítva olyan, mintha valami comics effekt rá lenne húzva alapból a képekre. Remélhető, hogy ez kizárólag szoftveres anomália és később javításra kerül, mint a Jiayu S3 esetében.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801 #102799 üzenetére
Az igazság az , hogy egyenlőre még nincs nagy külömbség az echte TW, CN verziós telefonok illetve a WW-s ek ára között. Talán a a taiwaniak egy kicsit. Vagyis inkább megéri egy eu-s országból rendelni rendes ww-s telefont mint bütykölni. Ahigy te is tetted.
B20: Ott van pl.: a k920, vibe x2 CU, zopo zp 999/ 3x , aztán pár ulefon, Jiayu stb... Van belőlük pár de még bogarászni kell őket.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
nyuszi123456
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BMW topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged