- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Brain75 senior tag Mit tudnátok ajánlani ?? CPU: Minimum Dual Core 
 ROM: Minimium 4Gb
 RAM: 1 Gb
 Kijelző: Lehetőleg IPS Maximum 4"
 Ár: Olcsó legyen
 Sim: Dual Sim Dual standby
 Bővíthetőség: Micro SD kártyával
 Google play fusson rajta
 Magyar nyelvű menüKérnék pár ajánlatot. Üdv 
- 

GIJoe addikt válasz  Ed3r_X_

üzenetére Ed3r_X_

üzenetéreén fogtam kezemben a W200at, és a fene tudja, csinos meg minden de nekem az enyém után picit gagyi műanyag érzésem van, de ez ne fogjon senki vissza, ez csak ilyen pillanatnyi érzésem volt...  DJGABI: nem tudom mennyire lehet mókolni a novathor chipsetet. Nem látom benne a magyar nyelvet,nem igen lehet IPS, sima TN + single sim, tehát off topicos 
- 

Ed3r_X_ nagyúr válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetéreHát a W200-ban az aksit hoznám fel, szerintem lehetne nagyobb, W100-ban is ekkora, és már ott írták, hogy lehetne jobb. De W200 képeken nagyon szép, így a fene tudja  
- 

válasz  Tothgera30

üzenetére Tothgera30

üzenetéreNem, nem lesz különbség. Skype, naptár, VoIP, e-mail, egyebek bőven mennek ugyanúgy két magon, mint négy magon probléma nélkül. Nem fogsz különbséget tapasztalni. Még van itthon két db kétmagos telefon a négymagosok mellett, de játékokon és a technológiából adódó alacsonyabb fogyasztáson kívül semmiben sem láttam előnyét a négy magnak. Én sem játszom, így ez engem sem befolyásol. 
- 

- 

Ed3r_X_ nagyúr válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreRáadásul alig drágább a T-s JiaYu, a simánál. 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  barnam_

üzenetére barnam_

üzenetérenekem is volt (w100), ezért mondom  klasszisokkal jobb a dzsiádzsó minősége! klasszisokkal jobb a dzsiádzsó minősége!de hát ízlések és pofonok  mellesleg van T-s G3S is... a kijelző meg egyeseknek inkább hátrány, h 5" de nálam az akksi a legnyomosabb érv a g3s mellett! @instantwater: szokj már le a sormintáról, nagyon zavaró, és tilos is!! ty 
- 

- 

Sziasztok! Még mindig vívódok  ZTE V967S - az ára miatt 
 Jiayu G3S - a paraméterei miatt
 Lenovo A830 - talán az arany középút, meg hát mégiscsak Lenovo.A fentieknek van gyenge pontjuk, ami miatt semmikép sem ajánlanátok? Igazából a Jiayu paramétereivel kellene egy Lenovo minőségű készülék, ZTE-s árcédulával  
 Játékra gyakorlatilag nem használom a telefont, ellenben az átlagosnál hosszabb üzemidőt szimpatikus. Nem kell feltétlenül 5"-os kijelző, elég elvileg a 4,5 is, de ebben a méretben nem nagyon van választék. Magyar nyelv előny, de nem létszükséglet.
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreNem nagyon akarok belemenni ebbe a vitába, de mégis ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Volt a kezemben mindkettő telefon (G3, W200), és nem gondolom, hogy anyaghasználatban jobb lenne bármivel is a Jiayu. Egy nagy, szögletes, műanyag tepsi. Persze a másik is nagy, és műanyag, de formatervét tekintve szerintem több fantázia van benne, még ha ez az akku kárára is megy.
 Ha pedig a HW-t nézed, a T-s proci és a nagyobb kijelző egyértelműen a W200 előnye.
- 

- 

- 

milestone tag Eladom ma az Iocean X7-em. 
 Hogyan tudom a személyes adatokat, beállításokat eltávolítani?
 Mintha olvastam volna itt, hogy a gyári reset galibát okozott (talán bootloop?)
 Kérdés, hogy ebben az esetben kínai vagy angol nyelven indul újra (nem mindegy...)?
- 

tvamos nagyúr válasz  _X10Dead_

üzenetére _X10Dead_

üzenetéreA powerbank nem elegans, macera hasznalni. Nekem van tobb is, de utalom. 
 (Arra jo, hogy bevagom a telefont a powerbankra kotve a taskaba a vonaton. Ugyis tabletrol netezek.)(#41575) instantwater válasza _X10Dead_ (#41565) üzenetére 
 Nekem a zsajü "túl kínai" és a G3S nem is tetszik...
 Ennel jobb erv nem is kell ellene!
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetérepedig körbe hu**ozza a w100/200-at bármikor!! 
- 

- 

tvamos nagyúr válasz  Krinyo

üzenetére Krinyo

üzenetéreEn az Acer Liquid E2-nel ugy dontottem, ennel mar csak kisebb lehet a kovetkezo telefonom! Nagyobb semmi keppen. (#41548) GIJoe válasza asound (#41547) üzenetére 
 Hat annyibol lenne jo nekem is az, hogy tudnek netezni, amig anyam beszel hozzam, ugy fel... masfel... ket orat... Sajnos amugy kerul-fordul valaszolok neki, az meg nem jo!(#41551) asound válasza GIJoe (#41548) üzenetére 
 Atiranyitod, ha nem elerheto... az nem jo?(#41554) instantwater válasza Krinyo (#41542) üzenetére 
 Tmobile Pulse (Huawei U8220)...
 Nekem is meg van meg... hu de utalom!
- 

tvamos nagyúr válasz  Groovebaby

üzenetére Groovebaby

üzenetéreOreg vagyok mar... nem is tudom... (#41531) CineDOG1 válasza tvamos (#41525) üzenetére 
 Koszi! Nezem....
 Jo nagy... egyszerubb lenne megkerdezzem, csak nem akarom.(#41538) fateless válasza Krinyo (#41537) üzenetére 
 Nekem eleg a 2 mag...
- 

Krinyo senior tag válasz  andatti

üzenetére andatti

üzenetéreNe informáljuk félre a népeket. Alapesetben nem csörög be, nem szakad meg, a dual standby azt jelenti, hogy amig az egyik sim nem standby, hanem beszelsz rajta, addig a masik elerhetetlen, azaz mintha ki lenne kapcsolva a telefonod. Max amikor lerakod a hivast, kapsz egy SMS-t, hogy kerestek azon a masik szamon, de nem voltal elerheto. Ezt lehet athidalni azzal, amit irtam, az egy megoldas arra, hogy folyamatosan elerheto legyen mind a ket szamod. Dual Standby megegyszer azt jelenti, hogy amig az egyik szamon beszelsz, a masik simed mintha nem is lenne, mintha ki lenne kapcsolva a telefonod. 
- 

andatti senior tag Nem értem a problémát... bár nem akarok belekontárkodni... 
 2 db telefon esetén mi történik, beszélsz az egyiken, mire csörög a másik... mit teszel? egyszerre nem tudsz beszélni a kettőn, akivel beszélsz kénytelen vagy tőle elköszönni, vagy megkéred, hogy tartsa a vonalat, amíg a másikon lerendezed a hívást.
 Ezt a dual standby sim is tudja... beszélsz az egyiken, mire értesít, hogy a másikon kapásod van, eldöntheted, hogy felveszed, vagy sem. (ugye privát a bejövő hívás, vagy céges).
 Rosszabb esetben a futó hívásod a másik bejövő miatt megszakad és majd újrahívod. Alapesetben is megszakadna a privátod, (el kell köszönnöd, le kell raknod) ha a főnököd hív, mert ugye azt fel kell venned.
 Annak az esélye, hogy egyszerre keresnek a két számodon pedig statisztikailag eléggé valószínűtlen, bár nem lehetetlen, kivéve, ha állandóan a telefonon lógsz. szerintem. 
 Persze engem nem zavarna a dolog okostelefonon, hisz voip-on 3 Ft-ért hívok bárkit, így nem tétel, 5-10 percet pedig biztos tud(na) várni a privát beszélgetés. A cégest meg a cég fizeti... Igaz ez én vagyok.   
- 

DJGABI addikt válasz  djnice

üzenetére djnice

üzenetéreÜdv! tuti egy az egyben ugyanaz? s3 mini szilikon tokok is rámennek? passzentos, nem lötyög? pont ettől az eladótól rendelted? nem valami sok az a 70 értékelés. meg 4.1et picit neccesnek érzem, videók alapján 100mb szabad ram alapból... akksi is 1500mah (kettőt adnak?). G2 lenne a másik kiszemelt. szintén hölgynek. 
- 

_X10Dead_ aktív tag válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetéreHa már "racionális" döntést hoztál, talán optimálisabb lett volna egy G3S . 
 A powerbankkal megtámogatva már nem 185 USD-ről beszélünk, hanem cca 200-ról. A surranópályán beelőz a Jiayu, nem mellesleg masszív alu-vázat, karcálló üveget is kaptál volna...
- 

greyslay aktív tag Ezek a telefonok mikor válnak nemzetközileg elismert telefonokká ? 
 Gondolok itt arra mondjuk h az antutu közzétegye az eredményeit ?
- 

Krinyo senior tag A dual aktívra van egy nagyon egyszerű megoldás, egy workaround. Be kell állítani mindkét kártyán a hívásvárakoztatást (hogy aktív hívás esetén is becsörögjön egy újabb hívás), és be kell mindkettőre állítani az átirányítást a másik kártyára, arra az esetre, ha az a bizonyo szám elérhetetlen lenne. Hiszen ha beszélsz, a másik számod elérhetetlen. Így viszont becsörög arra a számra, amin éppen beszélsz, ezért sosem leszel elérhetetlen egyik kártyán sem, nem lesz olyan hívásod, amiről ne értesülnél, és aki téged hív, az sem azt hallja, hogy ki vagy kapcsolva... beszélni pedig úgyis csak egyiken tudsz egyszerre.  
- 

válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetéreAz akku tényleg egyedüli gyenge pontja a W200-nak. De pl. a Nexus 4-em is csak 1 napot bír ki, pedig az 2000 mAh. Annál nagyobb akkuval pedig már szappantartó formája lenne szvsz. 
- 

Lalla tag válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetéreNekem nagy kezem van, és mégis a 4 és 4,3 col a kedvenc. Így én is sírok egy erős, négymaagos kisebb telcsi után. 
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreElismerem: 
 Még a Bluetoth egeret is vitte 
 Igaz, akkor szakadozott a wifi     Ja, nem Bladem volt, hanem Orange San Francisco, ami nagy különbség. 
 Enyémben OLED volt     
 Fater vett abban az időben itthon ZTE Bladet, egymás mellé raktuk a kettőt, és én majdnem sírva fakadtam, hogy ugyanaz a telefon, de mérföldekkel ratyibb a TFT a Bladebet.....
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetéreés ezek közül a Pulse volt a legjobb, ismerd el  
- 

GIJoe addikt válasz  Nightmare89

üzenetére Nightmare89

üzenetérefelesleges a 1280*720, ezt úgy mondom h nekem is az van, bőven elég egy 960 x 540 pixels, összehasonlította egy Lenovo 820as, még smoothabb is... 
- 

válasz  Krinyo

üzenetére Krinyo

üzenetéreÉn is végigjártam a "szamárlétrát"  
 Tmobile Pulse (Huawei U8220), ZTE Blade, LG Optimus 2XAztán most keresem az O2X méltó utádját, de nem találom  
 Kínaiakat is végigzongorztam párat: ZP810, C2, V987, W100, most lesz W200 powerbankkal 
 Úgy döntöttem 185 dolcsiért ez a legolcsóbb normális HD kijelzős cucc, és kibírom ezzel fél évig 
 Egyszerűen nem látom, hogy 250 ért mivel tudnak többet mint a W200 185 ért. Tudom, akku.... de az nem ér $60at....
- 

Groovebaby tag nekem egyik sim csak adat a másik a rendes telefonos sim. A net szinte mindig be van kapcsolva, ha hívás érkezik és fogadom, akkor arra az időre megszakad a net (fordítva értelem szerűen nem próbáltam még). 
 De attól hogy a net folyamatosan megy, attól hívás érkezhet rá, tehát elérhető vagyok.
- 

Nightmare89 csendes tag Én minimum 1280*720as felbontást szerettem volna, meg a minél jobb kamera is fontos szempont volt. Mondjuk az akksija a ZTE-nek is jó, lehet h tovább is bírja, mint a Newman. De fél napig olvastam fórumokat, a Newman-ről leginkább jókat írtak, a formája meg a neve is bejön. De hát ugye ízlések és pofonok különbözőek.  
- 

üzenetére Nightmare89

üzenetéreZTE V967S inkább ez bőven... 
- 

üzenetére Nightmare89

üzenetérekinek mi, én a minidealt favorizálom 
 ennyi pénzt nem adtam volna egy newmanért, mikor a ZTE 154 
- 

Nightmare89 csendes tag Megrendeltem tegnap éjjel a Newman K1-et az Antelife-tól (mindig tőlük rendelek). 
 Gondolom már más is megosztotta, de én is leírom:
 Antelife 6 dolcsis discount code: "likeus". Többször is fel lehet használni. 
- 

thiclyoon aktív tag dual active-ból csak 1db droidos telefon van: HTC Desire 600, legalábbis én ennyiről tudok 
 a kínai telefonok (többsége) dual sim-es(ek), azonban csak dual standby-ra képes(ek) - tehát ha pl. netezel az egyik sim-mel, és a másikra hívás érkezik, amit felveszel, akkor az internet megszakad 
- 

Krinyo senior tag válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetéreÉn sem tudtam elképzelni, hogy egy 5"-os telefon nekem jó lesz. Hihetetlen, de nekem is ez az ideális méret. Mondom úgy, hogy ez az ötödik droidos telefonom, indulva 3,5"-ról (T-Mobileos Huawei), utána Blade, aztán lefelé mentem Xperia Mini, utána Xperia P, most pedig a Q9000... és eddig ez a legjobb mind közül. Volt még Galaxy Mini egy és kettő, szóval van összehasonlítási alap...  
- 

- 

válasz  instantwater

üzenetére instantwater

üzenetéreJól kezdted a hozzászólást: nem tudod. 
 Neked jó volt a nagyobb méret, nekem is. Feleségemnek viszont már a Faea F1 is nagy, neki 4" kellene - és nem ő az egyetlen, aki nem akar nagyobb méretet.
- 

válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetéreHát nem tudom..... Most adtam el az LG Optimus 2X emet, mert 4" os volt, és már nem tudok 4,5-5" alatt élni... 
 Aki egyszer ráérez az 5"ra, soha nem akar kisebbet...Ezért várom az a Jiayu S1-et, még ha drágább is. Jónak ígérkezik... 
 Majd jövő ilyenkorra ki is jön, zsajüékat ismerve.... Akkor is kihagyják majd a ledeket 
- 

válasz  Krinyo

üzenetére Krinyo

üzenetéreA gond az, hogy a 4 magos készülékekből a legkisebb kétkártyás is 4,5"-es, ezek közül pedig a Faea F1 a legkisebb (hozzá képest pl a Thl w100 6-6mm-rel szélesebb és hosszabb). 4" 4 mag az ,ami sokaknak hiányzik. Kacsanova 
 Ezért várom az a Jiayu S1-et, még ha drágább is. Jónak ígérkezik...
- 

Krinyo senior tag válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetéreHa másért nem, pont ezért éri meg újab SoC-pel szerelt telefont venni, mert valószínűsíthetően takarékosabban bánik az energiával, még ha nem is feltétlenül használod ki a teljesítményét. Miért ne legyen 4 mag, ha lehet? Ha nem használod, alszik, de ha kell, bizony jól jön.  
- 

Kacsanova csendes tag válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreQualcomm téma engem is érdekelne, milyen olcsóbb árfekvésű készülékek ajánlottak? Találtam már pár elfogadható árú Qualcomm processzorral szerelt telefont, de nem nagyon vagyok képben velük, mert általában csak az MTK-s cuccokról van itt szó. De azokról legalább sok infót gyűjtöttem, már csak el kellene dönteni, hogy mit rendeljek és egy kicsit gyűjtögetni  
- 

Zeki nagyúr válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreÁtgondolt fejlesztés, és ellenőrzött minőségű összeszerelés. Ja, és azonos alkatrészekből a jobb minősítésűeket megvenni. 
 Ennyi kéne csak.
- 

Atomcsirke aktív tag válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetéreA városi legendák szerint stabilabb GPS miatt kacsintgatok a Qualcomm-vonal fele, bár a ZTE V987 - tepsi és MTK-s mivolta ellenére  - is elgondolkodtatott. - is elgondolkodtatott.Gyanúm szerint ezen közhiedelem kialakulásában a slendrián hardver-összeszerelés, és az ilyen-olyan GPS trackereket mókoló fejlesztők inkább ludasak,mint maga a SoC...  
- 

citkar addikt válasz  Groovebaby

üzenetére Groovebaby

üzenetéreA csávó mellett csak kiegészítés, hogy még izgalmasabb legyen  
 Te biztos fiúnak készültél, ő meg lánynak Úgyhogy egymásra találtatok Úgyhogy egymásra találtatok 
- 

Zeki nagyúr válasz  tvamos

üzenetére tvamos

üzenetéreA Lenovo S720i na az elég kemény nőies teló.  
 A tmallboxon nézd meg. 
 Az i nélküli az egyszerűbbje. 
- 

válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreA nálam levő 8225Q hozzávetőlegesen ugyanannyit bír - talán meghajtva egy picit többet fogyaszt -, mint a 6589. Szóval teljesítményben nem, de fogyasztásban kb ott van. 
- 

tvamos nagyúr válasz  Segnior_Barthez

üzenetére Segnior_Barthez

üzenetéreHa azt akarnam, akkor valoban panzioba vinnem. De most inkabb maradjunk a telefonnal... (#41515) Groovebaby 
 Akkotr neked is telefont vennek...
- 

válasz  Tothgera30

üzenetére Tothgera30

üzenetéreNagyobb különbséget fogsz érezni a GPU-ban, mint a prociban - de csak ha játszol. 
 A fogyasztásban viszont még inkább előjön az új proci előnye.
 Egyébként nem befolyásoló tényező, inkább csak a tudat, hogy 4 mag van benne (e-penis faktor).GIJoe #41514 
 A fizikai méretkülönbség elég jelentős...
- 

kutga félisten Sziasztok! Dual Active telókból milyet érdemes venni? Ha egyáltalán van ilyen droidból. 
- 

citkar addikt válasz  Groovebaby

üzenetére Groovebaby

üzenetéreJa mert nagy és rezeg  
- 

2 mag ->4 mag. Van érdemleges különbség? 
- 

Groovebaby tag válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreNálam a telefon lenne a nyerő, nem egy rissz-rossz panzió ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

gyulagy tag Huawei Ascend G700-U00 erről olyan kevés infót találok , hogy szinte a paramétereken kívül semmilyen felhasználói tapasztalat nincs, vagyis nem találok. 
 Nektek lehetséges, hogy van valami infótok.
- 

kisskerko tag te azt irtad, hogy csak vodas nettel megy (a lenyeg a csak), erre valaszoltam, hogy ez nem igaz, mert T-nel, a telenornal meg a vodanal is van 2100 mhz-s 3G amire csatlakozhat, de a vodanal videken van nehany helyen, ahol 900 mhz-es halozat van, ezt nem tudja a telefon hasznalni 
- 

Atomcsirke aktív tag válasz  Segnior_Barthez

üzenetére Segnior_Barthez

üzenetéreA magyar panziók árai felfele, a kínai telefonok árai meg lefele mozogtak az elmúlt pár évben, ezt azért kalkuláld be! Meg tudod, virág, vacsora, pezsgő, satöbbi... Szóval lehet, hogy mégiscsak a telefon a költséghatékonyabb!    
- 

fPApi őstag Érdekes, hogy tényleg mennyire relatív minden: azt írod, hogy a Lenovo P770 "mondjuk nagyon sokkal nem nagyobb" a Jiayu G2S-nél. A linkelt oldalak szerint a méretek: 133×67x11.8mm, 162 g vs 125 x 61x9.9mm, 145 g. Én ezt már jelentős méret- és súlykülönbségnek érzem (főleg, hogy próbáltam mindkét méretet). 
- 

kmisi99 addikt Antelife most, hogy áll a garival? Szoktak problémázni? A kiszemelt g3s most ott a legolcsóbb így onnan rendelném. 
- 

Magnat veterán válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreA te hsz-edre mondtam, h ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni arra célozva, h azzal, h "ez badarság" (három felkiáltójellel ráadásul) nem túl komoly ellenérv... Tapasztalatom szerint nem hc userek is feltolnak 1-2 instant chat programot+facebookot, aztán pikk-pakk marad 40 mega szabad ram ICS alatt, kilapozódik a lancher, aztán kezdődik a malmozás, mire visszajönnek az ikonok. Persze custom rommal meg pár fagyasztással lehet javítani a rendszeren, de ugye ugye nem hc userekről beszélünk, pont ők nem fognak nekiállni romolgatni. Nyilván lehet kivételt találni, de nekem akkor is az a véleményem, h a mai árak és hw kínálat mellett 512 mega ramot vagy 1 magot ajánlani erősen kib@szás kategória. 
- 

- 

CoolBoy323 nagyúr 
- 

Magnat veterán válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreEzzel a ténnyel nem lehet vitatkozni  
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

klasszisokkal jobb a dzsiádzsó minősége!
 klasszisokkal jobb a dzsiádzsó minősége! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bocs!
 Bocs!