- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Nem tudom, kinek mi. Én nekem tetszik hogy nagy a kijelző. És am én sem tudom még pontosan, mikre képes az OTG, de pont azért is vagyok nagyon kíváncsi.
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #39257 üzenetére
Kibontottam, egyelőre elégedett vagyok
Szép nagy fehér doboz, benne a telefon (rajta bubi mentes fólia), kezelési útmutató, tok, még egy fólia, 2db akku, töltőfej, usb kábel, headset.A telefon nem kicsi, de jó érzés kézbe venni, elvékonyodó hátlapja van, így vékonyabbnak érződik a valósnál. Egy kézzel bajosan lehet kezelni, de legalább oldalt van a bekapcsoló gomb. Minőségellenőr szemmel sem láttam rajta illesztési hézagokat, tehát e tekintetben abszolút elégedett vagyok.
A rendszer 4.2.1, van magyar nyelv, néhol angol. Hétvégén nem lesz időm tesztelni, majd jövő héten.
-
albinolynx
senior tag
válasz
CoolBoy323 #39290 üzenetére
Biztató, nekem is csak egy még nem élő tracking van...
A másik érdekesség, hogy tegnap óta be sem tudok jelentkezni náluk. LastPass jelszókezelőt használok, tehát nem ütök el semmi, stb. Amúgy próbáltam "manuálisan" is, úgy sem jó. Gyanús."Most pofázzá' Jóskagyerek, most pofázzá"
Ránéztem újra, él a tracking, úton a csomag. Megint minek kapkodtam. Megoldódik magától, vagy kár vele foglalkozni... -
megint én
őstag
Az egyik kollega 2 napja mutatott egy tesztet a P780-ról, ami nagyon megfogott az pont az a 4000 aksz és az OTG. Egy másik telefont fel lehet róla tölteni. Nagyon flegma.
Szerk:
OTG: USB On-The-Go
A lényege, hogy USBn keresztül tud áramforrásként működni. Mert a hagyományos telefonok, csak bementetként használják az USB-t -
megint én
őstag
Én ezek közül vagy a G4et választanám, és nem ezt a T-s modellt, mert ennek csak 1850mAh az aksija, hanem a sima verzsönt , mert 3000mAh. Ami még mellette szó, hogy Gorilla Glass.
A másik ami még jó, az a Lenovo S750 És a felsoroltakon kívül szerintem nagyon nagy pozitívum, hogy por, csepp, ütésálló, és Gorilla Glass 2.
Viszont ami az S820at illeti, akkor én ezzel szemezek nagyon.
Lenovo P780 4000mAh aksz, és OTG támogatás.Csak mert ebben az árkategóriában már sztem P780
És találtam is egy promó vidit róla.
[link] -
huan
őstag
Sziasztok!
Ezek közül melyiket vennétek? 1-2 pozitívum mellettük.
THL W8 Beyond
+ CPU:MTK6589T 4*1.5GMHz
+ 1920 x 1080 pixels FHD screen, 440 PPIJIAYU G4
+ CPU:MTK6589T Quad Core 1.5GMHz
+ 4.7 inch IPS Capacitive screenLenovo S820
+ 4.5 inch IPS Capacitive screen
+ LenovoTHL W200
+ CPU:MTK6589T 4*1.5GMHz
+ árZTE V987
+ support
+ márkaLenovo S750
+ design
+ méret
+ márka -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
vegyszer #39287 üzenetére
Én megutáltam a tmallboxot, kamus genyó ez a Justin "napocska".
Egy hetet vártam, hogy éljen a tracking, mikor rászóltam, érdekes módon másnak már élt... Szóval tuti akkor battyogott el a postára a kis szemétláda!!!1 év gari ide-oda, nekem utolsó rendelésem volt tőlük!
-
Buccer
tag
válasz
Groovebaby #39269 üzenetére
Ezt sosem értettem egyiknél se (a kábel tv-ket is ideértve), hogy miért nem egyszerűbb egyből adni egy jobb árat és marad az ügyfél, mint utólag könyörögni megalázó módon, hogy maradjon és mégsem marad...
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #39282 üzenetére
Én a ZTE v889m - et (99$+4$)x1,04 áron láttam. Tán tmallboxos ajánlatban
-
valenc
tag
válasz
CoolBoy323 #39282 üzenetére
p700 itt kb 125$
-
megint én
őstag
Ne haragudjatok, de megkérdezhetem, megint, hogy ha nyit itthon a Lenovo márkaképviseletet, akkor a kínában vásárolt mobilokat itthon is szervizelik? Esetleg Garanciálisan is?
-
válasz
weinmaker #39279 üzenetére
2 magos esetén a 4" körüliek: ~100$
- Lenovo A660, A789, P700i
- ZTE V889M
- Jiayu G2
Ebből csak a G2 rendelkezik vakuval, de pl. a gps-re több a panasz, mint a többinél.
Kamerájuk az nem nagy durranás.
V889m esetln napfényben esélytelen meglátni, hogy mi van a kijelzőn.2 magos 4,3" - ZTE V970. A vaku vicc, az akkuidő max 1 nap, de vállalható telefon (10 hónapja nyúzom)
2 magos 4,5' - Lenovo A800, nincs vaku, nagy kijelző, kis felbontásA 4 magos MTK-k esetén a tracker programog szoktak hülyeségeket írni, pl. 130km/h-s gyaloglást....
A Lenovo A820-nak nincs vakuja, de nem vészesek a képei szerintem (állítólag a széleken életlen!), napfényben jobban látható a kijelzőe, mint a ZTE V970-nek.
THL W100-ról a saját topikjában is körül nézhetsz.
Ezek a $150 körüliek. -
weinmaker
őstag
Zseblámpának leginkább. Nem muszáj amúgy 150-et elköltenem, ha tudtok olcsóbban is
Igazából csak telefonálásra kell, meg néha navi, és totál alap dolgok. Játszani nem játszok, és netezni is ritkán netezek telóról, ezért gondoltam, hogy elég lenne valami 2 magos. Persze nem hulladék kéne. A fényképező részt használom sűrűn, az nem ártana ha jó lenne, bár mindenhol azt olvasom, hogy az nagyon gyenge szinte mindben.Ami fontos:
-jó hangminőség telefonáláskor
-megbízható (jó kijelző, nem széthúlló...stb)
-elfogadható fényképező
-jó gps (ezt futáskor is gyakran használom- endomondo, runtastic)Nem fontos:
-játék
-hatalmas képernyő (ne legyen tepsi, már az evolve fx420 is eléggé az)Ha két árfekvést nézünk, mondjuk 100 dolcsi és környéke, a másik pedig max150, akkor mi lenne amit ajánlotok a fenti szempontok alapján?
-
Evita85
tag
Nekem most egy kis ASamsung s5610esem van, arra hogy kibirja egy hétig az aksija arra tökéletes..Játszani meg ott van a párom S!-ese. Na az enyémnek erősebb a LED-e... Egyébként meg ha kicsit sötétebb van akkor jó fotókat lő ez is
Én mondjuk játszok azon a tepsin. (Fast racing a mostani kedvenc Ezt nemrég Samu galaxy 10es tabon próbáltam... Über jó volt
) Le se akartam tenni a kütyüt
.Meg a Can Breackout
)
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #39276 üzenetére
Ahhoz már milyen ciki lenne otthonról tekerni le a dobról a kábelt, mikor elmész görögbe nyaralni...
-
w.miki
veterán
válasz
vegyszer #39271 üzenetére
Nincs olyan fényereje.
Nekem Defym van, azon van hátul LED, szoktam is lámpaként használni, nagyon erősen világít, ezt egy kijelző sem tudja pótolni.Nekem az a gondom, hogy bár lecserélném a Defy-t, de nem szeretnék nagy méretűt.
Mostanában meg már alig találni egykezes telefonokat, csak péklapátokat gyártanak.
110 cm magasság alatt semmi jó nincs... -
blueye
veterán
válasz
Groovebaby #39269 üzenetére
Xperiam még nem volt, kínaiból pedig A660, W100 és V5 mind gyengébb LED tekintetében a Galaxy S3nál (mondjuk ez legyen a legnagyobb baj
)
-
Crytek
nagyúr
A bátyám nem bírta ki és rendeltetett velem egy Cubot GT99-et. Geekbuyingról most rendeltem meg, remélem nyár végére meg is kapja!
-
bkalozka
csendes tag
LENOVO S750-ről vélemény? Valakinek van/volt már ilyen? Megbízhatóság?
-
weinmaker
őstag
válasz
Turbobacsi #39259 üzenetére
Srácok, én vagyok béna, vagy a Lenovokon nem nagyon van ledes villanó?
Kétmagosból mi most a best buy 150 dolcsiig? -
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #39255 üzenetére
nekem volt zp880 nom c2 őm is elején volt ilyen hiba! Aztán update és a akku és a ghost is eltünt! Most ren deltem én is Zp 980 Upgranded et ma fogadta a sing post!
Pandawill 23. rendelés 24 én postán volt!
( nekem csak pozitív élmény a pandától)
Szerintrem ezzel sem lesz gond! a Zopo szerintem igenis jó telefon! Ár értékben! a lenovo lehet ,hogy nagyobb márka ez az árán és hadwerileg is látszik!
-
barnam_
nagyúr
A posta oldala szerint megjött a ThL W200.
Kár hogy dolgozni kell -
bkalozka
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A minideal-en nézegettem telókat, de lövésem nincs hozzájuk nagyjából...(ez lenne az első kína-fonom)
kb 50-60eHUF a max keret és olyan telefont keresek aminek 4,5"-nál nem nagyobb a kijelzője, 4.2-es android fut rajta (vagy frissíthető 4.2-re.) és van benne led-es vaku és minimum 1GB RAM. (3G,GPS alap)
Tudnátok esetleg javasolni nekem megbízható készülékeket (márkákat) akár más beszerzési forrásból?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
válasz
Evita85 #39254 üzenetére
Hát akkor olvass bele a C2 topikba.
Akku bug, ghost touch bug, kapacitív gomb led bug........ ZP980 ugyanaz csak nagyobb memóval....Ennek járj utána, hogy a ZP980 nem köhög e ettől...
C3 ról viszont ódákat zengenek ismerőseim, hogy milyen király. Ki érti ezt..
Vegyél inkább THLt vagy Lenovot, esetleg ZTEt....... szerintem.
-
Evita85
tag
Mi a probléma a Zopoval? Nem olvastam róla rosszat...S mégiscsak 2gb/32GB.
-
-
blueye
veterán
válasz
instantwater #39197 üzenetére
Bocs, de jól teszed bele a kártyát? Elsőre én sem tettem jól be, sőt mások sem.
Ha jól, akkor sorry. -
megint én
őstag
válasz
Evita85 #39244 üzenetére
Köszi, nem rossz, de a lenovo sokkal olcsóbb, szebb, és dupla akkora az aksija, meg hát még a Lenovó is drágácska számomra. Így most a Jiayun gondolkozom még, de abból is most a G3S ami megfogott mert nem sokkal tud kevesebbet, de sokkal olcsóbb.
Ja, és akkor még nem tudom, hogyan van az a Lenovo márkaképviselet, a Kínában vásároltakat vissza lehet majd itt adni garizásra?
Szerk.:
(#39250) ouzohuto
Ok, azt is kilövöm akkor a listából.De lehet az lesz, hogy ugye most lesz nemsokára szülinapom, és végigkunyerálom a rokonságot, h adjanak bele.
Szerk2.:
P770 nagyon gyengusz a kétmagossal? -
Ájvé
veterán
válasz
anonym1s #39232 üzenetére
G4-ből több fajta kiszerelés is van, csak itt nem írják az elnevezéseket.
Tessék ez sima MT6589-es és 3000-es akkuval:
http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-4-7-inch-3000mah-battery-hd-ips-retina-screen-gyroscope-black.html
van MT6589T is 3000-es akkuval amúgy:
http://www.minideal.net/jiayu-g4-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-with-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera.html -
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #39247 üzenetére
+1 abszolut Lenovo...
-
-
-
megint én
őstag
Ja és jött még egy kérdés a mostani (választható nyelv) mellé. Ezek a kínai töltők jól a magyar konnektorokba?
Szerk.: Ja és van-e ezen a G4en Google play?
-
Evita85
tag
válasz
CoolBoy323 #39228 üzenetére
5"os fHD kijelzőhöz a 2000mAhs aksi milyen? 2-3 napot irnak készenlétnek.. Mondjuk 2-t adnak hozzá..
-
anonym1s
őstag
válasz
megint én #39233 üzenetére
Valoban.
Most latom hogy van belole masik verzio is, amiben tenyleg 3000mah az akksi, de abban meg nem T-s a processzor.tolvaj!
Igen, kozben mar megtalaltam en is, csak a kerso az 1850mah akksival szereltet hozza elorebb, en meg nem is lapoztam lejjebb, mert nem tudtam hogy tobb valtozat is van belole.
-
tolvaj!
őstag
válasz
anonym1s #39232 üzenetére
3 változat van. Youth, youth- T és advance. mindhárom teló megvásárolható karcsúsított kivitelben ( 1850akku és kissebb vastagság) de a normál telefon az 11 milis és 3000-es akkuval volt eredetileg, és az is kapható.
-
megint én
őstag
És miért van az, hogy telepíthető nyelvek.... Alapból kínai, és még bogarásszam valahogy ki mit is akarok?
-
anonym1s
őstag
válasz
Evita85 #39221 üzenetére
Hali.
Pandawill-tol rendeltem tavaly decemberben egy tabletet.
Leteszteltem az ugyfelszolgalatukat. Irtam minden letezo mail cimukre tobb levelet is.
Mindig masnapra valaszoltak, minden esetben mas ember irt vissza meg ugyanarrol a mail cimrol is, es volt olyan valasz is, ami total ellenkezoje volt annak amit egy masik mail cimukrol egy masik ugyfelszolgalatos valaszolt.A cucc megjott idoben, ami karacsony kornyeken nem kis szo, es alaposan be volt csomagolva, viszont a toltoje elso toltes alkalmaval megdoglott. Irtam nekik, azt valaszoltak nagyon sajnaljak, es kuldenek egy ujat ingyen a kovetkezo rendelesemnel, viszont nekem nem volt szandekomban akkor rendelni semmi mast toluk, amit meg irtam nekik, es erre mar nem jott valasz, egyszeruen nem foglalkoztak a dologgal.
-
válasz
Groovebaby #39224 üzenetére
Ha esetleg inviteles vagy, akkor az internet mellé kaphatsz 2GB-ot 500Ft-ért. De csak ha ott vagy.
-
megint én
őstag
válasz
anonym1s #39220 üzenetére
Igen, értem, jó nagyon amit linkeltél, de épp most sz0ptam be a tmallboxnál egy rendelést, és nem merek most csak innen rendelni. Sokat láttam akik minidealtól rendeltek, és nem nagyon láttam panaszokat. Szóval ha lehet innen rendelném. Am tényleg nagyon jónak tűnik amit ajánlasz!
-
Evita85
tag
Szerintetek a minideal szokott adni kupont a regisztráláskor? S ha igen milyet? Milyen összegben/százalékban? Illetve a minideal a megbízhatóbb vagy a pandawill???
-
-
megint én
őstag
válasz
CoolBoy323 #39216 üzenetére
Apropó tok...
Rendelnék is egyet, de nem kockáztatok amíg nem jön meg a teló, nehogy megint úgy járjak mint tmallboxal!Szerk.
Én már csak azt nem értem, hogy van ez?
"
we can installAfrikaans, Amharic, Burmese..... Hungarian.......
Azaz Kínai alapból, és még valahogy ki kell maceráznom a magyart?
És van egyáltalán ezen Google play? -
megint én
őstag
válasz
CoolBoy323 #39213 üzenetére
Viszonyítás kérdése...
Azért nem egy P780 -
Ájvé
veterán
válasz
fateless #39210 üzenetére
Nem kevertem, 5" qHD felbontással (220 dpi ez mondjuk elmegy még), akku se túl nagy ekkora kijelzőhöz (azért jobb egy fokkal mint W100-nak ez tény, de 5"-nál 2250 mAH-s se sok). Ebben is lehet hogy csak MT6589M van. Nem rossz egyébként, nem azért mondtam, de szerintem annyival nem jobb mondjuk egy W100-nál hogy megérné ezt választani.
-
megint én
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
megint én #39190 üzenetére
a-GPS jelentése Assisted GPS gyakorlatilag szinte minden Android telefonban ilyen GPS van. Assisted GPS lényege hogy a műholdak gyorsabb megtalálásához adatforgalmat bonyolít.
5"-on azért HD felbontás nem árt, nekem 4,5"-on qHD még elmegy (240 dpi), de 5"-on már csak 210 dpi lenne ha jól tudom. Mondjuk úgy ajánlott a HD ezen a kijelző méreten már.Lenovok:
P780 kicsit sokba kerül de tény hogy jó.
S750 jó hogy strapás telefon, de akkuja nem túl nagy.
A830 messze gyengébb mint a többi felsorolt versenyző, inkább W100 már szerintem, ami olcsóbb és hasonló tudású.
Thl
W7S szintén akkuja nem valami nagy, de olcsó legalább.
Cubotba nem biztos hogy bele mernék vágni, inkább ismertebb készüléket néznék, aminek nagyobb a támogatása. 5,3" qHD-vel már lehet 200 dpi sincs meg.
Jiayu G4 is jó választás, még olcsóbb mint a P780. -
anonym1s
őstag
válasz
megint én #39190 üzenetére
Hali.
Elolvastam a tmallbox-os esetedet, szerintem szintiszta atbaszas.
Anyukadnak hallgatnod kellett volna rad a paypallal kapcsolatban es most nem lennetek minusz 50ezerben.Viszont ha a nagy ping-pong utok tetszenek, akkor pont neked valo amit en is rendeltem tegnap ejszaka.
Ez az.
Ebben turbo processzor (6589T) van es 16gb tarhely, mig az altalad linkeltek mindegyikeben sima 6589 es 4gb, es meg olcsobb is valamennyivel.
En onnan rendeltem, a chinapadmall.com-rol. Allitolag oke az uzlet, de sajat velemenyt csak azutan tudok irni, ha megerkezett az enyem. -
válasz
kiralyroli #39202 üzenetére
Akkor csak simán hangerő le+power.
Ha ez sem, akkor próbáld meg kivárni, míg a zöld robot újra és újra megjelenik, egyszer el fog indulni. (g3 esetén is volt ilyen, türelmesen vártak, és elindult) -
b0bcat
addikt
válasz
Madridista84 #39194 üzenetére
Ha olcsón szeretné megúszni, akkor Feiteng/Star N7189. 5,3" qHD, és 40 ezer Ft alatt bejön.
-
alexw801
senior tag
válasz
Groovebaby #39186 üzenetére
Itt Budapesten a stickre nem említettek előjegyzési lehetőséget.
Ezért most levelezek velük. Előbb E-mail-ben, majd ajánlva, majd feljelentem őket a Fogyasztóvédelemnél.
Bunkó társaság, most vettem le a kábel TV-met a minimumra, mert csupa sz@r csatornát adagoltak drágán.Az androidos telefon beállítási paramétereire ezt válaszolták:
"A sim kártyával való használathoz az APN beállításoknál szükséges a digi szót beírni,részünkről más beállítás nem szükséges a mobil internet használatához.
Minden más beállítás az egyedi telefon függő,annak utánanézést javasoljuk."A helyes beállítás így néz ki:
http://mycsoandroid.blogspot.hu/2012/03/apn-beallitasok-navigalj-azalabbi.html -
kiralyroli
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged