- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #26807 üzenetére
Én a t9-től konkrétan a falra mászok, de az is igaz ,hogy az utóbbi idők legharsányabb kacagásait okozta nálam ,mikor jönnek sorban vissza az smsek ,hogy "nem értem amit írtál".
Ez a fosadék olyan szavakat generál be az általam írottak helyett, hogy minimum fogyatékosnak hisznek miután elküldtem az üzeneteket.
Ki lehet vhol kapcsolni a t9-et? -
válasz
petipetya #26762 üzenetére
Addig rendben, de amikor a fizetési módokhoz jutok (ahol el kellene fogadnom), már 9.99HK lesz. Más alkalmazás, például a HD Widgets akciósan 0.99$, olyan 220 ft körüli. Ennyit is mutat, és ha meg akarom vásárolni, akkor a fizetési módoknál is 0.99HK$-t látok. Ez így korrekt, de a Fancynél nem. Sikerült telefonon is túljutnom az előkészítési fázison, ott is HK9.99-et látok.
Megnéztem egy kalkulátorral, és tényleg 9.99HK egyenlő 1.28 USD-vel...nagyon érdekes...
-
-
ko9
addikt
válasz
petipetya #24959 üzenetére
Általában mindig Class6-ost ajánlunk. A Class10 csak nagy fájloknál ajánlott, és kis fájlok olvasásánál/írásánál lassabb mint a Class6. Appok pedig mind kis fájlokat olvasnak/írnak.
Ne várj olyan számottevő sebességet, hogy most Class2-ről átváltok Class6-ra, és akkor most 3x olyan gyors lesz minden... -
s7evcsenko
addikt
válasz
petipetya #24042 üzenetére
A teló gyári naptárát akarnám szinkronizálni a gmail naptár fülén található extra lehetőségekkel.
Valamit nagyon rosszul csinálhatok, mert kivettem az időjárás előrejelzést, mert azt hittem az a baj, hogy túl sok az infó egyszerre...
Nem ez volt a gond, de viszont most meg nem tudom visszarakni az időjárás-előrejelzést, mert nem találom azt a lehetőséget.
Megőrülök. -
dadu7
tag
válasz
petipetya #23649 üzenetére
elvileg 3 app együttes működésével + wifi tudsz ingyenes hanghívásokat indítani, Google voice, Groove IP és LLama app kell hozzá, a cikkben a beállításokat részletezi. Ha megfelelően be van midnen állítva akkor felmászik wifire, semmit sem kell állítgatni, és automatikusan így bonyolítja le a hívást
-
-
TRob1
veterán
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya #22133 üzenetére
Én az új telót csak simán bekapcsolom, felteszem töltőre, maximumig töltöm, és kész. Utána 30-40% körül már felteszem töltőre, és ennyi. Nem szoktam ilyen cifraságokat művelni, mint Te. Mostanában elég sokat olvasok a telón, úgyhogy ha beérek a munkahelyemre, megy fel töltőre, este merülget, aztán másnap reggel megint kap enni.
Hol van már az arcod???
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #22123 üzenetére
Nah, erről van szó. Mindig is ezt használtam jegyzetekre.
Nem beszélve arról, hogy nekem olyan funkció is kell, hogy a jegyzetbe dátum ill. idő beszúrás, amit a többi kipróbált note nem tudott (vagy én nem találtam), ez meg azt is.
Nagyon jó a bev. lista is, és az is hasznos, hogy állíthatom, hová ugorjon a jegyzetbe, mikor megnyitom (szöveg elejére, végére, vagy utolsó szerkesztési pontra). Persze lehet hogy ezt pl. másik note app is tudja, de az a lényeg, hogy ez mindent tud, amire szükség van, és mégsincs "túlcsicsázva". -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #18321 üzenetére
Megint jegyzet alkalmazást váltottam, a választás a
Note Everything Pro-ra esett.
Eddig különböző fülek alatt voltak a jegyzetek (vásárolni, jegyzetek, torrent stb.), ezeket egy fül alá akartam tenni, mert nem nézegetem végig az összeset. Ezt persze megtehettem volna a régi progival is, de ennél többre volt szükségem:
- Egy közös mappa alatt egy mozdulattal új szöveges jegyzet, lista stb. létrehozása.
- Kép jegyzet létrehozása: ugyanis a vásárlások alkalmával a francnak van kedve keresni a 600 ugyanolyan termék közül, ott a fotó és célirányosan azt kutatom.
- A legfontosabb kritérium pedig az volt, hogy a felső panelen is ott figyeljen némelyik jegyzet. Ugyanis hiába volt meg a teendő, nem csináltam meg vagy csak kinyomtam az értesítőt mert nem tudtam elvégezni, később pedig már nem volt a fejemben. Viszont a felső panelen ott van az ikonja és a teendő, amely egészen addig nem tűnik el, amíg nem végeztem el.Illetve még van pár extra funkció, melyek tetszenek benne:
- A jegyzeteknél a felső panel testreszabható, jegyzet/teendő típustól függően.
- Automatikus backup.
- Az értesítési sávból is egy mozdulattal tudok hozzáadni új jegyzetet/teendőt, melyet a vissza gombbal el is menthetek.Nagyon meg vagyok vele elégedve mivel villámgyors és logikus a felépítése, a plusz funkciók pedig nem bonyolítják túl.
jegyzet
-
-
domerator
veterán
válasz
petipetya #21994 üzenetére
Na végre, hogy valaki másnál is jelentkezett ez a fiók váltogatási gond a markettel... már azt hittem én csinálok valamit rosszul...
Nekem is 2 fiók között váltogat a hülyéje... jó lenne, ha már végre csinálnának valami olyan marketet, ami működik is rendesen és gyorsan.
-
BDave
őstag
válasz
petipetya #21793 üzenetére
Pedig így van beállítva a telefon: számlázási hónap kezdete: 7.
157 percet nem beszéltem ezzel a számlás csomaggal.
Hogyha átállítom a hónap kezdetét 30-ra, akkor jól számláz. Én nem értek valamit? Vagy máshogy kéne beállítani? Én úgy gondolkozom, hogy felteszem a progit, annak onnantól kezdve kéne figyelnie hogy hány percet beszéltem (nem törődve azzal, hogy a program feltelepítése előtt mennyit beszéltem) és a perceket beszorozza 20-szal. Ennyi. Meg az elküldött SMS-eket is. Hónap 6-án pedig nulláz mindent és kezdi előröl. Vagy kiírná azt, hogy a 2500 Ft-os keretemből van még XY összeg hátra. De egyik se jön össze. -
zho-lee
addikt
válasz
petipetya #21522 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hallottál-e az oldmarket appról?
Rajtam az segített, mert voda858-cal az új market halál volt.
Az appot elindítod, kiválasztod az old marketet, és restart phone.
Utána a market ikonra bökve már a régi, és túlzás nélkül mondom, használható változat jön be.
Ha érdekel, légyszi privátban kérd a linket, mert elfelejtem különben. -
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya #21040 üzenetére
Igen, de valószínűleg neked nem kell lemenned egy viszonylag meredek lépcsőn, ami mellett nincsen korlát.
Csak a hálószoba van az emeleten, minden más lent.
jer1cho
Soha nem veszem le az órát, ha nem muszáj. Pl. ha szaunába mennék, ott levenném.
Félig csukott szemmel elviselhető az éjjeli villany, de anélkül nem megy. Élve szeretek felébredni.
-
sssz
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest