- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #22123 üzenetére
Újabb jegyzet alkalmazást használok, jelenleg kettőt. Az egyik a jól ismert Note Ewerithing, amelybe képeket is elmentek.
Viszont a mindennapok során most az Any.DO: To Do List | Task List-et használom. Nemrég kerestem új jegyzet progit, és közben rábukkantam erre a szépségre.
Egyből beleszerettem ebbe a letisztult egyszerű formába és a színvilágba (választható fehér vagy fekete téma!), amely mégis kecses és piszok jól használható. Extra funkció benne, hogy a különböző névjegyekhez is rendelhetünk emlékeztetőt:
- felhívni az illetőt
- sms-t küldeni neki
- találkozó rögzítése
- email küldése neki (sajnos nem működik együtt a gmail alkalmazással, mivel a szintén gyári email progit használja)Jelenleg a widget részét használom, mivel nagyon jól illik a gyári launcherhez (nem úgy, mint az a förmedvény gyári alkalmazás): kép1 kép2 kép3 kép4 kép5
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #22123 üzenetére
Nah, erről van szó. Mindig is ezt használtam jegyzetekre.
Nem beszélve arról, hogy nekem olyan funkció is kell, hogy a jegyzetbe dátum ill. idő beszúrás, amit a többi kipróbált note nem tudott (vagy én nem találtam), ez meg azt is.
Nagyon jó a bev. lista is, és az is hasznos, hogy állíthatom, hová ugorjon a jegyzetbe, mikor megnyitom (szöveg elejére, végére, vagy utolsó szerkesztési pontra). Persze lehet hogy ezt pl. másik note app is tudja, de az a lényeg, hogy ez mindent tud, amire szükség van, és mégsincs "túlcsicsázva".
Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fotó állvány eladó
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest