Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #18321 üzenetére
Megint jegyzet alkalmazást váltottam, a választás a
Note Everything Pro-ra esett.
Eddig különböző fülek alatt voltak a jegyzetek (vásárolni, jegyzetek, torrent stb.), ezeket egy fül alá akartam tenni, mert nem nézegetem végig az összeset. Ezt persze megtehettem volna a régi progival is, de ennél többre volt szükségem:
- Egy közös mappa alatt egy mozdulattal új szöveges jegyzet, lista stb. létrehozása.
- Kép jegyzet létrehozása: ugyanis a vásárlások alkalmával a francnak van kedve keresni a 600 ugyanolyan termék közül, ott a fotó és célirányosan azt kutatom.
- A legfontosabb kritérium pedig az volt, hogy a felső panelen is ott figyeljen némelyik jegyzet. Ugyanis hiába volt meg a teendő, nem csináltam meg vagy csak kinyomtam az értesítőt mert nem tudtam elvégezni, később pedig már nem volt a fejemben. Viszont a felső panelen ott van az ikonja és a teendő, amely egészen addig nem tűnik el, amíg nem végeztem el.Illetve még van pár extra funkció, melyek tetszenek benne:
- A jegyzeteknél a felső panel testreszabható, jegyzet/teendő típustól függően.
- Automatikus backup.
- Az értesítési sávból is egy mozdulattal tudok hozzáadni új jegyzetet/teendőt, melyet a vissza gombbal el is menthetek.Nagyon meg vagyok vele elégedve mivel villámgyors és logikus a felépítése, a plusz funkciók pedig nem bonyolítják túl.
jegyzet
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest