- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #18321 üzenetére
Megint jegyzet alkalmazást váltottam, a választás a
Note Everything Pro-ra esett.
Eddig különböző fülek alatt voltak a jegyzetek (vásárolni, jegyzetek, torrent stb.), ezeket egy fül alá akartam tenni, mert nem nézegetem végig az összeset. Ezt persze megtehettem volna a régi progival is, de ennél többre volt szükségem:
- Egy közös mappa alatt egy mozdulattal új szöveges jegyzet, lista stb. létrehozása.
- Kép jegyzet létrehozása: ugyanis a vásárlások alkalmával a francnak van kedve keresni a 600 ugyanolyan termék közül, ott a fotó és célirányosan azt kutatom.
- A legfontosabb kritérium pedig az volt, hogy a felső panelen is ott figyeljen némelyik jegyzet. Ugyanis hiába volt meg a teendő, nem csináltam meg vagy csak kinyomtam az értesítőt mert nem tudtam elvégezni, később pedig már nem volt a fejemben. Viszont a felső panelen ott van az ikonja és a teendő, amely egészen addig nem tűnik el, amíg nem végeztem el.Illetve még van pár extra funkció, melyek tetszenek benne:
- A jegyzeteknél a felső panel testreszabható, jegyzet/teendő típustól függően.
- Automatikus backup.
- Az értesítési sávból is egy mozdulattal tudok hozzáadni új jegyzetet/teendőt, melyet a vissza gombbal el is menthetek.Nagyon meg vagyok vele elégedve mivel villámgyors és logikus a felépítése, a plusz funkciók pedig nem bonyolítják túl.
jegyzet
Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Projektor topic
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest