Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Bocs, lehet akkor 2 nap..
Sajnos akkor 1 nap kiesett, mert eredménytelenül küzdök a fizikai qwerty billentyűk eu-sra cserélésével.. adb alatt se, terminal emulatorral a telefonról sem megy..
(lg optimus pro+cyanogen7)Szóval én még a 2.8 (vagy2.9)-et töltöttem le, alapból benne volt. Ma lett 3.0 a menj launcherem..
Köszi a tanácsot, megnézem!szerk: akkor úgy írnám, hogy kérdezlek, mert megbízom a válaszodban.
Az eddigiek alapján. -
zho-lee
addikt
-
dokee78
félisten
Várok inkább
Alarm Clock Ulra
39MB???
-
Pajoz
őstag
Hát már ott marad a link, mert lejárt a szerk idő
Marketen még nem találtam délelőtt. Lehet nem is lesz fent, míg beta.
Itt van a hivatalos oldal. -
Fehércápa
aktív tag
Aki smart keyboardod használ, az segítsen please! Hogy tudom kicserélni a fölfelé mutatô vagy a space melletti nyilat smiley jelre? [link] Csak az enter helyett ajánlja fel, pedig erre a két nyílra semmi szükségem. Illetve az is érdekelne, hogy hol tudom beállítani, hogy ne 4 féle "é" betűt ajánljon fel, hanem egyet!?
-
mipityu
tag
Jogos a felvetésed és vissza az egész :-)
Ha az ember öregszik a memóriája is kopik :-(
Visszatettem a 2.86-ot és meglepetéssel konstatáltam, hogy - többek között - annyival változott a 2.87, hogy az alkalmazás fiók alján a házikót kiegészítették a nagyítóval és a 3 pöttyel. Én úgy emlékeztem, hogy eredetileg ott is a főoldalon levő 5 ikon jelent meg (valamikor, régen lehet, hogy így volt).Tehát semmitől nem vették el a helyet, csak bővítették :-)
Marad továbbra is a Go :-) Bocs a viharért a biliben :-) Köszönöm, hogy foglalkoztál a marhaságommal :-)
-
mipityu
tag
Igen, a jobb alsó sarokban levő 3 ikonra gondoltam.
Ha kapcsolatban vagy velük, jelezd légyszives, hogy jó lenne ha egy elkövetkező frissítésben választhatóvá tennék.
A hardveres gombjaim érintősek, úgyhogy alighanem a használattól nem mennek tönkre :-)
Most egymás felett van 2 menü, 2 főablakra ugrás és 2 keresés. Undorító. Minek kellett fixen kitenni, eddig hogy kezeltük nélkülük? Ha nem oldják meg keresek másik launcher-t."Bőven elfér" Elvette a helyet az 5 főikontól (mi a nevük, elfelejtettem) és ahogy már írtam nekem pl. felesleges, nem nyújt semmi pluszt, sőőt ...
Köszönöm gyors válaszod :-)
-
mandras81
senior tag
Ha még azóta nem nem oldódott volna meg ez a probléma.
Én csak a Box-ot használom, és pont most töltögetem fel a képeimet rá. Ha az Upload gomb szélére kattinatsz, akkor lenyílik egy menü, és ott találod a 'Bulk Upload' menüpontot, aminek a segítségével fel lehet tölteni almappákkal rendelkező mappákat is. A 100 megás korlát itt is él olyan tekintetben, hogyha a mappában található a korlátnál nagyobb fájl, akkor nem engedi feltölteni a mappát.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Nekem bejött arra a Play, ahol a reklámmentesítőt lehet megvenni:
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Tegnapi frissítés (Updated:April 23, 2012 ; Current Version:1.5.0) van fent a telefonodon?
Amúgy a tegnapi frissítés után folyamatosan lepontozzák, amíg nem javítják.Nálam el sem indul frissítés óta, váltani kellett másik app-ra, de a 23 ft-os akció most hasznos
Majd vissza váltok, ha újra jó lesz, eddig csak GOkey-t használtam, de most kényszerültem ideiglenesen váltásra -
Cartman023
aktív tag
Én sem használnék semmilyen appot sem, de ez a Lww ha megszólal, akkor a szomszéd is felkel. Ezért kell az, hogy fokozatosan erősödjön a hangerő.
A gentle alarm pedig valami olyat csinál, hogy az ébresztés előtt x perccel csörög egy kicsit, és ha felkelsz akkor oks kinyomod és ébren vagy.
Ha nem akkor pedig csak egy kicsit felkelsz a mélyalvásból, és ébredsz akkor, amikor akarsz eredetileg. -
doddencs
senior tag
tudom, h bugos. de nekem most el se indul, már rögtön fc.
hát még mappázva is gyönyörűek lehetnek a képernyőid.
más: én régebben használtam go-t, legutóbb apex-et. de ki akartam próbálni ezt a GO Power Master-t, profilkezelőt. Viszont aki ezt használja, egy kérdés.. a beépített Alarm mode az alvó módhoz nem nyúl elvileg, ennek ellenére nálam kikapcsolja, és ébren tartja a kijelzőt, ha nem nyomom ki én. másnál?
(amúgy is mi az már, h ezeket a beépített módokat nem szerkeszthetem, csak újat létrehozhatok..) -
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
én is használgatom, de egy plusz sor alkalmazás még jobb lenne. mert amúgy meg túl sűrű az 5 sor.
azért túlélem.
az már sokkal jobban idegesít, hogy mióta apex mellé feltettem a Go-t is, nem indul el a Szókirakós, fc-vel leáll rögtön. nem biztos, hogy van összefüggés a Go és közte, mert amúgy is bugos eléggé, mert FC-zni is szeret, de most el se indul.
-
RootRulez
félisten
-
club1
veterán
Köszönöm, látom hogy imap idle alapú az átvitel. De ebből rögtön következik a következő kérdésem, hogy ha tcp/ip alapú az átvitel, és a telefon érkezéskor nincs a neten (azaz nincs élő ip címe), hogyan fogja tudni megkapni a pusht? Tehát tulajdonképpen az a kérdésem, hogy hogyan címzik a push emaileket, hogy az megérkezzen egy mobiltelefonra
-
club1
veterán
-
royalka
őstag
De hát akkor csak figyelnie kell nem? Vagy legalább is fent onlány az gmail app nem.. (Vagy csak nekem magas..
)
Szer:
Most próbáltam hogy küldtem magamnak egy mailt és nem jelez semmit a gmail..Rányomta hogy frissítés és akkor megjelenik hogy van egy levelem de nem látom hiába vagyok a beérkező mappába...
Valami nagyon nem jó nálam..
-
darvinya
titán
Album váltás?
Mindent tud, egyszerű.
Tiszta hang
EQ jól működik.
Extra ha van root a fülhallgatóhoz állítható hangzás.
Magyarán HiFi minőség.Mutass más app-ot.Nézd meg jobban tényleg csak az album váltás!
-
doddencs
senior tag
persze, értelek. csak nekem eddig nem hiányzott ez a fícsör, ezért értetlenkedtem.
viszont, ha véletlenül is, valahogy rá kellett találnod erre a linkre, vagy valahogyan aktiválnod kellett neked is. akár a tudtodon kívül.
de lényegtelen, mindenki heppi már, maximum Syl nem.
Syl ide kattintva te is getlink-elhetsz szabadon ezentúl: [https://www.dropbox.com/enable_shmodel]
-
Syl
nagyúr
Ennek így semmi értelme. Azért van ott a Public mappa, hogy abból lehet megosztani a fájlokat. Be is b***na, ha a többi mappa is megosztható lenne.
Meg aztán a Dropbox Help is így írja. -
TRob1
veterán
Bocs, dolgom volt, közben meg letelt a szerkesztési idő, de még van egy odaillő sorom:
Ha igen, akkor nálam hibásan működik a Documents To Go, mert töri...szerk: Francba, most látom sgergi már "lelőtte a poént".
(#37863) Cartman023:
A sorok végén ott a lefelé mutató nyíil a körben, arra bökj, majd Share. És ott a Copy link. -
punky10
addikt
Hoho...elég igéretesnek tünik!Telefonon nálam a Go a best,de tabletten valahogy nem volt az igazi.Eddig fent volt az Apex launcher is,most feltettem a Go HD-t,ugyhogy 4 launchert használok párhuzamosan(alap ICS,Go launcher EX,Apex,és most a Go HD)11A kinézetük majdcsak ugyanolyan,most tesztelem a stabilitást,a fogyasztást és a gyorsaságot.
-
GrandeP
addikt
LOOOL!
Szinkronizálva van/volt értsd már meg...
vcf-be meg le van mentve, azt tettem vissza most, de ugyanott vagyok mint eddig!
Na mindegy... régi teló megcsinálta...
Nem tudom mivan, részeg vagyok, vagy ti , de sztem érthető voltam,
, no mindegy még jó h van egy "manuális" régi lg telóm...
Azért köszi a segítséget..
-
[w]
őstag
akkor olyat mondjál légyszi, amivel gépen hozzá tudok férni a teló saját kontaktlistájához és abban tudok szerkeszteni.
én ilyen gmail szinkronizáláshoz meg online adattároláshoz már öreg vagyok...
nem tudom mennyire vagyok érthető vagy beszélek félre: a PHONE accountot szeretném elérni végre
-
atillaahun
veterán
Esetleg írhatnál a Launcherekről egy pár oldalas cikket, amiben az ismertebbeket részletesen több szempont alapján összehasonlítod. Utána majd vélemémyezzük az írást, és megállapítjuk, hogy elég tényszerű-e. Addig esetleg maradj a szubjektív véleményalkotásnál.
(#37650) Pharaoh
Elméletben tud, gyakorlatban meg nem működik benne. De ha visszakeresel a dual szóra, asszem már volt róla szó, is javasoltak is rá másikat, nekem most nem jut eszembe.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged