- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- UHD filmek lejátszása
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- RAM topik
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Há olyat mondtam.
És a poén, hogy külön app se kell hozzá, elég a böngésződ (jobb esetben Chrome vagy IE9, rosszabb esetben vmi más
)Van gmail mélcímed? Van. Van wifid vagy mobilneted? Na ezt nem tudom egyelőre, de ha van, akkor az előzőekben vázolt megoldás a legegyszerűbb, legbiztosabb... (haladj szépen sorban ahogy leírtam, és minden tiszta lesz. Ha fel tudsz venni 1 hívást telefonon, akkor nem vagy öreg hozzá
)De ha nem akarod a tuti, akkor használj pl. MyPhoneExplorer programot pc-n, és hozzá telefonon az androidos klienst.

-
TRob1
veterán
Az Android kulcsa a gmail accba való szinkronizálás.
Most a legjobb amit tehetsz, ha a Droidodról lemented a kontaktokat .vcf fájlba (kontaktoknál menü gomb, majd exportálod sd-re)
Ha ez megvan, go weben gmail címtár, és ott Egyebek/Importálás. Meglesz az összes kontaktod, de ugye valszeg duplán (mivel már úgy van a telefonodban). Nyomsz egy Egyebek/Ismétlődések keresése és egyesítése pontot, és kész.
Szerkesztgeted, csinosítgatod...stb. a névjegyeket, a telefonból mindet törlöd, majd engeded hogy szinkronizálja.
Így mindig meglesznek telefonban is, és "pc"-n is... (simről én is töröltem, felesleges, egy netes gép vagy telefon a mai világban majdhogynem bárhol lesz ha netán te lemerültél és szükség van 1 telefonszámra) -
atillaahun
veterán
Erősen kétlem, ez teljesen szokványos hiba. Duplán mutatja a telefonkönyv, mert egyszer felmásoltad az Android belső telefonkönyvébe, másszor meg ott vannak a SIM-en, és alapbeállításon az összes elérhető számot kijelzi a telefonkönyv. Állítsd át és máris jólesz.
Vagy ha végképp nem erre vagy kíváncsi akkor tényleg fogalmam sincs mit kérdezel. -
atillaahun
veterán
A kapcsolatkezelő programod beállításaiban ki kell kapcsolni, hogy mutassa a SIM számokat is, és nagyjából ennyi.
Egyébként inkább javasolni szoktam másoknak, hogy másolják fel, de legalábbis tartsák meg a számaikat a SIM-en, mert igaz ritkán de előfordulhat olyan eset, hogy lemerültél, viszont nagyon sürgősen fel kéne valakit hívni de nem tudod a számát. Töltőt valszeg nem hordanak az emberek maguknál, de valakinek a telefonját még mindig elkérheted, hogy belerakd a kártyád.Utolsó kérdésed viszont nem értem, mért akarod a telefonkönyvbe felvinni a kontaktokat, mikor azzal kezdted, hogy már egyszer felvitted, ezért duplázódtak meg.
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És a poén, hogy külön app se kell hozzá, elég a böngésződ (jobb esetben Chrome vagy IE9, rosszabb esetben vmi más
)
)