- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
[w]
őstag
a kínai gyártmányú és ROM-mal rendelkező telefonok ezt csuklóból tudják, márkás készülékeknél ilyet még nem láttam.
egyébként furcsa dolog, mert ezek a telefonok nem tudják, hogy nekik nem szabad tudniuk az autooff-on funkciót és röhögve fel is ébresztenek, ha úgy vannak beállítva.

-
[w]
őstag
akkor olyat mondjál légyszi, amivel gépen hozzá tudok férni a teló saját kontaktlistájához és abban tudok szerkeszteni.
én ilyen gmail szinkronizáláshoz meg online adattároláshoz már öreg vagyok...

nem tudom mennyire vagyok érthető vagy beszélek félre: a PHONE accountot szeretném elérni végre
-
[w]
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
na most egyelőre azzal szenvedek, hogy a SIM-ről átmenjenek az adatok belső telefonkönyvbe, mert eddig ez sem sikerült még... (a duplázódás valami teljesen másnak az eredménye volt)
ettől függetlenül értem amit javasolsz, de nem erre volnék kíváncsi.
-
[w]
őstag
egy kis segítségre lenne szükségem. nemrégen költöztem Nokia-ról androidra és hát ilyenkor jön az, hogy a meglévő számokat át kellene tenni az új telóba.
első körben a nokiáról sim-re másoltam a számokat, majd be androidba.igen ám, de így minden számból kettő lett, ráadásul a SIM-ről szeretném majd a sok szarságot törölni, hogy kizárólag a telefonban legyenek az infók.
na mármost erre önerőből képtelen vagyok. nem találok megoldást az adatok átmozgatására vagy akármi.

keresek olyan pc-s programot is, amivel a gépre csatlakoztatott telefon belső, saját telefonkönyvét elérhetem, hogy rosszabb esetben direktben oda vigyem fel a kontaktokat.
van valami ötletetek, javaslatotok?

Aktív témák
- Banggood
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Steam Deck
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Mesterséges intelligencia topik
- OTP Bank topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest