- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- VR topik
Aktív témák
-
[w]
őstag
a kínai gyártmányú és ROM-mal rendelkező telefonok ezt csuklóból tudják, márkás készülékeknél ilyet még nem láttam.
egyébként furcsa dolog, mert ezek a telefonok nem tudják, hogy nekik nem szabad tudniuk az autooff-on funkciót és röhögve fel is ébresztenek, ha úgy vannak beállítva.
-
[w]
őstag
akkor olyat mondjál légyszi, amivel gépen hozzá tudok férni a teló saját kontaktlistájához és abban tudok szerkeszteni.
én ilyen gmail szinkronizáláshoz meg online adattároláshoz már öreg vagyok...
nem tudom mennyire vagyok érthető vagy beszélek félre: a PHONE accountot szeretném elérni végre
-
[w]
őstag
válasz
atillaahun #37686 üzenetére
na most egyelőre azzal szenvedek, hogy a SIM-ről átmenjenek az adatok belső telefonkönyvbe, mert eddig ez sem sikerült még... (a duplázódás valami teljesen másnak az eredménye volt)
ettől függetlenül értem amit javasolsz, de nem erre volnék kíváncsi.
-
[w]
őstag
egy kis segítségre lenne szükségem. nemrégen költöztem Nokia-ról androidra és hát ilyenkor jön az, hogy a meglévő számokat át kellene tenni az új telóba.
első körben a nokiáról sim-re másoltam a számokat, majd be androidba.igen ám, de így minden számból kettő lett, ráadásul a SIM-ről szeretném majd a sok szarságot törölni, hogy kizárólag a telefonban legyenek az infók.
na mármost erre önerőből képtelen vagyok. nem találok megoldást az adatok átmozgatására vagy akármi.
keresek olyan pc-s programot is, amivel a gépre csatlakoztatott telefon belső, saját telefonkönyvét elérhetem, hogy rosszabb esetben direktben oda vigyem fel a kontaktokat.
van valami ötletetek, javaslatotok?
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest