- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
hossszú
őstag
A simogatós alap hívásfogadáskor minden rendesen működik.
Jobban szeretnék érintésre működő hívásfogadást, az utóbbi napokban vettem észre, hogy a kézen lévő izzadság miatt nehezebben lehet fogadni a hívást. Tegnap a Ringen mikor még sütött a nap volt olyan hívás amit nem is tudtam fogadni. -
dokee78
félisten
Egyik sem,de tetszik amit linkeltél.
-
5150head
senior tag
hú ez is érdekes
köszi
amúgy meg nem hiszem el h ti nem unjátok a lapozgatós widgetes home-ot. Nekem 10 hónap alatt sikerült megunni. Most toltam fel egy custom 2.3 romot a telcsire, mondom akkor beújítok home terénKár h legtöbb Launcher ezt a lapozgatósat erőlteti. Persze király, meg testre szabható widgetezhető, de nekem volt mindenféle launcher a telómon ezek közül, és mind1ik ugyan olyan volt, csak kicsiben különböztek. Talád még a spb shell 3d volt ami újdonság volt, de az annyit zabált h meg kellett válnunk egymástól
de az legalább újított a lapozgatós témában.
Szerintem az vesz androidot aki szeret újítani, kísérletezni, és változtatni.
Egy idő után valljuk be a lapozgatós homeok nemsok újat hoznak. Kezdő oldalon sztem mindenkinek egy óra widget van esetleg Bwidget, időjárással, skinezve, kapcsolók stb. Jó azzal is el lehet lenni, de egy idő után uncsi, amikor mindenkinek majdnem ugyan úgy néz ki a telója. Csak én vagyok ilyen? -
elfelejtette
veterán
De hiába okosabb, ha egy újraindulás után a 178MB-ból (Vodafone 845) Task killer nélkül nem marad csak 31(!)MB, és ha rányomok a rigo-ra, akkor egyből elsírja magát, hogy nincs elég memória.
Task killer használatával folyamatosan van 75-80MB szabar ram.
Ja és persze abszolút nincsenek fent helyigényes programok, mivel most nincs ext2-es partíció a mem karin, tehát csak a teló 189MB-os belső memóriájára telepítek, most kb. 100MB van szabadon. -
Luissimo
veterán
azlehet, hogy okosabb, mint ő, deazért engem érdekelne a működésének a mikéntje és hogyanja.
miértvan az,hogy taskkillerrel kilövöm az általam feleslegesnek tartott appokat, és utána kisvártatva ujra látom,hogy fut pl. a mixzing lejátszó, az opera és még egy csomó általam már kilött progi.
mért indulnak el ezek ujra?? lehet, hogy mégse okosabb a z a rendszer ?? -
sssz
őstag
Bocsi, nem akartam én se támadni. csak dokee78 szavait éreztem egy picit méltatlannak, mikor ő hónapokig csak információkat gyűjtött emlékeim szerint a majd valamikor megvételre kerülő telefonjához. Talán neki nem kellene ilyen kérdéseket feltennie másnak.
tudom mi a root és milyenek a moddolt romok előnyei/hátrányai. spicam volt, amin kb hetente más rom volt
akkor rájöttem: nincsen tökéletes minden igényt kielégítő custom rom. legalábbis én nem találtam a spicara és nagyon meguntam hogy mindig volt valami gikszer,
most desire-em van.erre nem jók a "szokványos" módszerek amik rootolásra vannak.Fantasztikus a teló, a gyorsaság lenyűgöző.. nem érzem hiányát a rootnak, a helyhiányt megoldom android sdk használatával, amivel engedélyezem a telónak hogy az elsődleges telepítési helye a programoknak az sd kártya legyen. (még akkor is ha a programfejleszutője nem engedélyezte az app2sd-t). jelenleg 80 progi van fenn, 50 mb szabad internallal még mindig.Sok mindenre jó az android sdk, ha nem akarsz rootolni
a roothoz köthető programok sem nagyon hiányoznak
de lehet én vagyok a kivétel
na de ne offoljuk a topicot
-
sssz
őstag
Hú de támadóak vagyunk....igazán nem tudom miért.
Pont azt írtad le te milyen vagy és hogyan állsz a dolgokhoz...van aki nem így áll, hozzá.
Az androidos telefon előnyeit root nélkül is ki lehet használni.Tény, nem minden előnyét, de azért elég sokat.
És én már láttam hogy valaki téglásított egy telót.
De ha lehet ebben a témában ne nyissunk vitát.
Mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeretne.
-
szőröscica
addikt
Az apartman leírása alapján légvonalban 500m a tenger. Amennyiben a Navteq-nek van igaza, akkor a leírás hibás, az állítások nem igazak. De az sem, hogy a strand 1000m, illetve Gradac központja sem 1000m.
Ezek a leírások mind stimmelnek a koordinátákra, viszont nem jók a navteq szerinti helyhez.
Szerintem a koordináták a helyesek, és a térkép a helytelen.
Ugyanis ez az utcanév elég gyakori, ellenben a horvát térkép nem túl részletes. -
szőröscica
addikt
Több térképpel is néztem.
Konkrétan más településre teszi az utcát.....Gradac, Tina Ujevica 12. a cím.
Ezt, a jóval arrébb lévő Podaca településhez teszi be.
Holott a koordináták szerint Gradacban van. Odatalálnék magamtól is, csak sajna a google mapsen sincs ez az utca fent, és ötletem nincsen, hogy melyik irányból kell megközelíteni, egy szombati napon, amikor váltás van, és óriási forgalom, nem szeretnék szerencsétlenkedni. -
Csigusz 1
aktív tag
Hát nem tudom, ájfon még nem volt a kezemben, de amikor a Galaxy Ace-emre feltettem a Tiny Compass-t (ez egy szép grafikájú, de nagyon egyszerű progi, még beállítási lehetőségei sincsenek), először össze-vissza forgott. Aztán meglóbáltam az általam linkelt videón látható módon, és azóta szépen, pontosan mutatja az északot.
-
St3ven
addikt
A legnagyobb baj,h nem lehet testreszabni.
Pl. a vasárnap a hét első napja,ami kiakaszt.
Vagy kattintva a gyári naptárprogit hozza be,ami azért elég puritán és nehézkesen kezelhető, szemben pl. egy Business Calendar Free-vel,ahol első dolgom az volt,h átállítsam,h csak 8-20-ig mutassa a napi nézetet, kinek van programja szerda hajnal fél háromkor... -
canniball
nagyúr
"...lehet hogy az miatt, hogy benn van a kontaktok között?"
Az nem baj, sőt kifejezetten jó, mivel én egy olyan számot hívtam ami nincs a kontaktok között (ekkor derült ki), aztán hívattam magam egy olyan kollégával akinek nem volt meg a számom (de neki is Defyje van így az nem mérvadó), tehát így már minden lehetőség ki lett próbálva. Ezek szerint Android tulajdonság..."Egye fene, kipróbáltam (de CSAK a TE kedvedért
)"
Köszönet! -
canniball
nagyúr
Ehh, pedig nekiadtam volna az összeset...
-
-
sssz
őstag
pedig nem rossz, sőt
amugy telefonra nem látom semmi értelmét csilivili msn kliensnek. elvégre nem azt nézed folyamatosan. a lényeg hogy jól kezelhető legyen, rendesen jelezzen és jól használható legyen.
ez azért tetszik, mert van folyamatos fejlesztés (most kapott nemrég új felületet) és nagyon megkönnyíti hogy nem kell külön msn és skype appot használnom egyszerre, ami ugye jobban viszi az akksit is és a tárhelyet is foglalja.
szerintem próbáld ki
-
RootRulez
félisten
Feltettem a Titaniumot, de azt írja induláskor, hogy nem kapott root jogokat. Ellenőrizzem, rootolva van-e a rom és tartalmaz-e vmi busybox-ot...
Rootolva van, de mi az a busy box vagy mi lehet a gáz?
...
Na találtam a problémák menüben, egy gombot, amivel be tudtam szerezni ezt a busybox-ot, ez amúgy mi?
-
sssz
őstag
én próbáltam a Go ex-t, de nekem pl. a menü megnyitásakor görgetés sokkal lassabbnak tűnt mint az adw ex-nél. engem zavart. a másik, hogy nem tudtam eltüntetni a menü megnyitásakor az alsó sávból a házikót (ami visszavisz ugye a home-ra). Ha ez a kettő nem lenne rögtön váltanék, mert minden másba nagyon bejön
-
Luissimo
veterán
Bocsi de nemolvastam kia gondolataidból(ből) hogy rámgondoltál.
ezért írtam , hogy lehethogy billentyűzetgond, merthogy sehol sem lehet kikapcsolni, hogy ne unicode-ként számolja.(eztmég a winmob. is tudta nálam előtte, ugylátszik , ebben a droidos világban is szükséglenne rá)
Vajon mi magyarázza, hogy csak a kezdőkarakternél hibázza el?? -
St3ven
addikt
Már kipróbáltam nem egyszer.
Ékezet nélkül küldi, és egy sms-ben. Nálam pedig marad úgy, ahogy beírtam.
De a hosszú "ő" amúgysem a legjobb példa, mert még azt sem mondanám, hogy balra dőlővel átmegy.
Az á, í, ó, ú átmegy, csak egy pár kattal több a billentyűzeten, és balra dőlnek.
-
St3ven
addikt
Nem lehet, hogy az ékezetes karakterek elküldése android szintű beállítás kérdése? (Mondjuk a stock sms beállításaiban láttam ilyet, hogy „korlátozott” meg „szabad”.)
Csak mert nekem pl. a GO SMS veled ellentétben még soha nem vont le 80-90 karaktereket, mert „á”-t írtam volna. Mondjuk nem is küldi el, csak ha balra dőlnek az ékezetek.
-
RootRulez
félisten
Akkor marad a livescore.com
-
VD
őstag
"A HTC egyértelműen jó (pár éve ugyanazt mondták rá mint most a ZTE-re, hogy miaz, honnan jött), lehet hogy még jobb is mint a ZTE (csak ugye az ára kicsit másabb, ezért az ár/érték győztese a ZTE) HAbár Desire-re azt mondta vki a Blade fórumban (van neki mind2), hogy a Desire-t eladja, mert gyakorlatilag csak a fényképezője jobb a Blade-nél..."
"Sírva fetrengve röhögő és közben beszaró szmájli!"
-
llaszlo
veterán
Az SE már nem gyárt igazán jó telókat főleg okostelefon kategóriában. Nagyon lemaradtak ahogy a Nokia is.
Én fogtam a kezemben meg használtam is X8-at és valami gagyi játéktelefon érzetem volt. Még a régi Pulse-om is jobb benyomást nyújtott.
Ami most nagyon jó vétel 60k-ért van a Desire Domino csomagban a webshopban. -
sssz
őstag
nem a telefon vásárláskori állapota szerintem a legfontosabb (értem itt a hardver, szoftvert), hanem a support... amit a nagyobb márkás is sajnos elhanyagolnak.
kínai klónokat is tudsz venni fantasztikus hardverrel, ami egy lovat is elhúznem szabadna arra építeni, hogy majd a vevő úgyis megveszi a legújabb telefont a legújabb szoftverrel.
oké, hogy egy ezeréves telefonra nem csinálnak új szoftvereket, de elvárható lenne szerintem, hogy egy 2.1-el kijött telóra kiadjál előbb-utóbb a 2.2-t és majd 2.3-at is.Én azért döntöttem a htc desire mellett (pedig eddig samsungom volt és nagyon szerettem, de meguntam a tökölést), mert itt talán még egy ideig biztosított lesz a support...2.3 úgy néz ki hogy lesz legalábbis.
-
schmo07
tag
Igen, képben vagyok, hogy mire jó (bár pont ezt a cikket nem olvastam, köszi) . Tudom, hogy "kitágul a tér", új lehetőségek nyílnak meg, stb
Csak eddig még nem éreztem szükségét, jól megvagyok így is.
Persze nem zárom ki, hogy megunom, és akkor megjön a lelkesedés és nekiugrok. Meglátjuk.Böngészős kérdésem lenne.
A gyári böngészőt használom, meg is felelne, de van pár dolog, ami zavar benne. Ilyen pl hogy nem lehet a könyvjelzőket rendezni, illetve hogy vannak olyan oldalak (fórumok), ahol egyszerüen nem aktív a hozzászólás ablak, nem tudok bele írni.
Ez utóbbira a megoldást gondolom, csak próbálgatással tudom majd megtalálni, de abban segíthetnétek, hogy melyik böngésző olyan, amiben a könyvjelzőket lehet vagy folderekbe tenni vagy legalább engedi, hogy én tegyem sorba. Láttam, RootRulez is érdeklődött, de mintha ő se járt volna sikerrel -
Bavid
senior tag
LOL kösz szépen, tény, hogy fiatal vagyok, de azért ennyire nem (18).
Természetesen nem egyszerre játszok 35 játékkal, de az olyan játékok, amik hosszúak pl. angry birds, space physics, spagetti marshmallow, egy idő után unlamasak, de viszont fenn hagyom őket, mert be akarom fejezni. Aztán vannak az egymással versenyzős játékok, ahol a high score-ra játszunk (doodle jump, speedx 3d) és a komolyabb 3ds játékok, amikhez idő kell, de én elég okat utazok/várok, szóval néha ilyenekkel is játszok. És miért törölném le a játékot, ami jó, attól, hogy most nincs kedvem játszani vele? És mi van ha 2 hét múlva lesz? A telefonon elfér...
Zenék meg: 1) utálom a kábelt dugdosni (plusz átrendezi a telefon a programokat, ha az sd kártyára kezdek másolgatni), 1x felrakom a zenéimet, utána ha kell 1-1 szám azt is dropboxal oldom meg.
2) sok zene kell nekem, mivel amatőr dj-ként sok számmal dolgozok, ezek mindig elérhetőek kell, hogy legyenek.
3) a lakatlan szigetes példa meg egész jó, mostanában elég ritkán vagyok otthon, így a pc közelében, van, hogy "napokig se látom".
Lehet én vagyok túl speciális, de ez van. -
dokee78
félisten
-
RootRulez
félisten
Hasznos kis program.
Bár én egy az egybe kitöröltem a netem közülük.
Asszem kódot kell küldeni smsben a djuice-nak és kapnék helyette másik beállítás fájlt... Szóval lehet megigénylem a net beállítást é ezt a progit felteszem.
Márc közepén megyek át előfizus csomagba és akkor lesz net is rajta.
A kártyás csomagom meg első bekapcsoláskor megnyirbálta, majenm egyszerre jött a 600 alatti és 300 ft alatti sms
Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest