Hirdetés
Aktív témák
-
schmo07
tag
Igen, képben vagyok, hogy mire jó (bár pont ezt a cikket nem olvastam, köszi) . Tudom, hogy "kitágul a tér", új lehetőségek nyílnak meg, stb
Csak eddig még nem éreztem szükségét, jól megvagyok így is.
Persze nem zárom ki, hogy megunom, és akkor megjön a lelkesedés és nekiugrok. Meglátjuk.Böngészős kérdésem lenne.
A gyári böngészőt használom, meg is felelne, de van pár dolog, ami zavar benne. Ilyen pl hogy nem lehet a könyvjelzőket rendezni, illetve hogy vannak olyan oldalak (fórumok), ahol egyszerüen nem aktív a hozzászólás ablak, nem tudok bele írni.
Ez utóbbira a megoldást gondolom, csak próbálgatással tudom majd megtalálni, de abban segíthetnétek, hogy melyik böngésző olyan, amiben a könyvjelzőket lehet vagy folderekbe tenni vagy legalább engedi, hogy én tegyem sorba. Láttam, RootRulez is érdeklődött, de mintha ő se járt volna sikerrel
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Yettel topik
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest