Hirdetés

Aktív témák

• sssz

őstag

válasz TRob1 #11088 üzenetére

Bocsi, nem akartam én se támadni. csak dokee78 szavait éreztem egy picit méltatlannak, mikor ő hónapokig csak információkat gyűjtött emlékeim szerint a majd valamikor megvételre kerülő telefonjához. Talán neki nem kellene ilyen kérdéseket feltennie másnak.

tudom mi a root és milyenek a moddolt romok előnyei/hátrányai. spicam volt, amin kb hetente más rom volt:) akkor rájöttem: nincsen tökéletes minden igényt kielégítő custom rom. legalábbis én nem találtam a spicara és nagyon meguntam hogy mindig volt valami gikszer,

most desire-em van.erre nem jók a "szokványos" módszerek amik rootolásra vannak.Fantasztikus a teló, a gyorsaság lenyűgöző.. nem érzem hiányát a rootnak, a helyhiányt megoldom android sdk használatával, amivel engedélyezem a telónak hogy az elsődleges telepítési helye a programoknak az sd kártya legyen. (még akkor is ha a programfejleszutője nem engedélyezte az app2sd-t). jelenleg 80 progi van fenn, 50 mb szabad internallal még mindig.Sok mindenre jó az android sdk, ha nem akarsz rootolni:D

a roothoz köthető programok sem nagyon hiányoznak:) de lehet én vagyok a kivétel:D

na de ne offoljuk a topicot:D

Aktív témák