Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nem támadásnak szántam, csak a pontjaidra válaszoltam (amik véleményem szerint inkább hatottak támadólag).
Egyébként a legtöbb droidra jó: SuperOneClick nevű prog.
Téglásodás az egyéb módszerekkel előfordulhat (a "régi" módszerekkel) , de kb. csak akkor, ha nem stabil az oprendszer, vagy áramszünet lesz éppen.És ami fontos: Sokan azért tartanak tőle, mert összetévesztik a SimLock/Unlock-kal!
Pedig csak simán Rendszergazdai jogokat adsz vele magadnak

Vitázni én se szeretnék, de szerintem így tiszta, hogy ne csak a sötét oldalt lássa, aki nem ismeri a rootot, hanem lássa a jó oldalról is.

És igen, Mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeretne. Épp ezért nem is bíztattam senkit, de nem is beszélek le senkit.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest