- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Az apartman leírása alapján légvonalban 500m a tenger. Amennyiben a Navteq-nek van igaza, akkor a leírás hibás, az állítások nem igazak. De az sem, hogy a strand 1000m, illetve Gradac központja sem 1000m.
Ezek a leírások mind stimmelnek a koordinátákra, viszont nem jók a navteq szerinti helyhez.
Szerintem a koordináták a helyesek, és a térkép a helytelen.
Ugyanis ez az utcanév elég gyakori, ellenben a horvát térkép nem túl részletes. -
szőröscica
addikt
Több térképpel is néztem.
Konkrétan más településre teszi az utcát.....Gradac, Tina Ujevica 12. a cím.
Ezt, a jóval arrébb lévő Podaca településhez teszi be.
Holott a koordináták szerint Gradacban van. Odatalálnék magamtól is, csak sajna a google mapsen sincs ez az utca fent, és ötletem nincsen, hogy melyik irányból kell megközelíteni, egy szombati napon, amikor váltás van, és óriási forgalom, nem szeretnék szerencsétlenkedni. -
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Melyik navigációs program tud koordinátákhoz vinni?
A horvátországi nyaralásomhoz kellene, mert megkaptam a címet, de a Motonav az utcát teljesen máshova teszi, mint ahol lennie kellene, konkrétan vagy 5 km-el arrébb...Kaptam viszont GPS koordinátákat is, ezt viszont nem tudom megadni a Motonavban.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Tamagocsi szerű játék van Androidra?
-
szőröscica
addikt
Helo!
Van olyan animált időjárás widget, mint amilyen a htc-kben van?
Magyarul olyasmi kéne, ha esik az eső, az animált legyen (akár fullscreenben is, kitenném widgetlockerrel), stbstb.... -
szőröscica
addikt
Helo!
Egy Facebook szinkronizáló programra lenne szükségem.
A gyári alkalmazás nem nyerő, egyrészt magától csinálja, ami nem nyerő, ha több azonos nevű ismerősöm van, másrészt nem mindenki ugyanúgy van a telefonkönyvemben, mint a facebookon, harmadrészt meg amit jól csinál, azt is hajlamos elcseszni azzal, hogy Nagy Bélából Béla Nagyot csinál, de fura mód nem minden esetben.
Szóval olyan program kellene, amivel én párosíthatom össze a névjegyzékben lévő nevet a facebook profillal. Egyenként, kézzel.A Facebook sync nevű appot is próbáltam, az csak fotók szinkronizálására jó, de az sem tud manuális módot, így hamar megáll a tudománya. Nekem elég lenne, ha csak a fényképeket magam válogatnám ki, a 600 féle elérhetőség, meg news feed nem érdekel.
-
szőröscica
addikt
Hello!
A Launcher Proban megoldható, hogy az app drawer átlátszó legyen?
Nagyon tetszik ez az app, főleg, hogy az alsó sorba is tudtam tenni ikonokat és animációknak hála sokkal gördülékenyebbnek tűnik a telefonom, csak az nem tetszik, hogy a drawer tök fekete.Van valami javaslatotok erre?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest