- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #38758 üzenetére
Jah, nekem is pont jó így... nem kellenek a diszkófények, hisz "csak egy tárhelyről van szó", az meg ugye megvan.
(#38760) stefi68:
Sztem egyszerűbb ha eldöntöd hogy magyarosan szeretnél-e írni, avagy sem. Ha igen, akkor jobbra dőlő ékezetek (és viseled a következményeket), ha nem, akkor meg ékezet nélkül.
-
punky10
addikt
válasz
petipetya #38536 üzenetére
OK,igy már értem...Nekem sem tudja a TV a BT-t.Ugy gondoltam,hogy a Tab mini HDMI csatija megy a TV-be,a Tab USB-jére megy a külsö vinyo,és a Tabhoz BT-n csatlakozok egy billentyü,aTab wifin kap netet,és wifivel csatlakozik aTabhoz a telefonom,mint távszabályzo.Igy tudok netezni(wifi-tab-bill-TV)filmet nézni(HDD-Tab-TV)vagy bármit megnézni,ami az otthoni hálon van(2 laptop és egy asztaligép)Tavaly már akartam venni egy vinyot,hogy ne kelljen kölcsönkérni,de pont közbeszolt a természet(árviz...)Most a BT-s billeket is nézem,de majd a nyáron lesz belöle valami.Sokat kell még érte melozni...
-
punky10
addikt
válasz
petipetya #38434 üzenetére
Igy turboztam fel a régi Samu LCD TV-t.HDMI-vel rákötöttem a tablettet,annak az USB-jébe egy külsö vinyot,és kész.Vinyorol a filmeket,zenéket,wifiröl a youtubot,és a böngészöt is lehet használni.Ja,és a telom a távirányito...Nehogy már fel kelljen kellnem elinditani egy filmet...
Hát mi vagyok én,a Fitnesz Norbi,hogy mindig mozogjak...?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
petipetya #37320 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Android_e-book_reader_software
Nálam a Moonreader az ász, bár a pdf hiányzik, viszont azt meg lehet könnyen "epubosítani" -
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37153 üzenetére
igen, néztem ezt is, fel is raktam e miatt a golaunchert, aztán leszedtem az egészet. a gyári launcher szebb.
akkor nézelődök az xda-n...hunfatal
nekem olyan kellene, mint a sense-s.
tehát: a widget agenda nézetbe rakja ki az eseményeket, scrollozható akár egy hónapra előre is, megjelenítí a google naptárakat, facebook-ot, olvasható méretű és a widgetből egy bökéssel lehet havi vagy heti naptár nézetre váltani, amiben lehet bejegyzéseket eseményeket létrehozni.
ha lenne ilyen, akkor a pénzt se sajnálnám rá, de sajnos nem találtam.tegnap a fél délutánom agenda widgetek próbálgatásával telt, (el is vertem egy kis pénzt) de egyik sem az igazi.
még ez a business a legjobb, ha kicsit nagyobbak lennének a betűk, meg szinkronizálna a névnap-ünnepnapot is, tökéletes is lenne.
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37139 üzenetére
szia!
próbáltam, még talán ez a lgjobb agenda widget, pár negatívum:
-magyar ünnepnapok naptárat nem szinkronizálja
-nem scrollozható a widget
-nem tud magyarul
-irtó kicsi a szöveg és nem állítható a betűméret.eddig a csúcs nálam a sense agenda widgetje volt, minden naptárat szinkronizál, tud magyarul és baromi könnyű kezelni. azt esetleg nem lehet átmenteni másik telefonra?
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #36886 üzenetére
Be is kaphatod.
Ezért kerestem én neked a majdnem tutit?
Graffiti for Android
(Videó szerint nem full képernyő, de kiindulópontnak lehet hogy megfelel)(#36888) bigrock :
Kb: C==3 -
tutis
őstag
válasz
petipetya #36221 üzenetére
Okés, kipróbálom, amúgy egy gyárihoz közeli V20o ment fel a gyári V20o helyett, annyi hogy rootolt meg recoverys, de semi cucc nem lett kiszedve meg hozzátéve..Csak most próbálkoznék egy Zeus rommal, mivel a gps nem igazán jól működik...Max ha nem fog menni megint összefűzögetem
-
tutis
őstag
válasz
petipetya #36216 üzenetére
Öö ezt most kicsit tamáskodva fogadom.. (bár majd a végén kiderül hogy lehet én hibáztam) De nem kötekedni akarok, csak a múltkor volt egy új rom felrakásom. lementettem sd kártyára a kontaktokat. Felment az új rom, majd import a kártyáról. Nem voltak ott a facebookos kontaktok, bár megjegyzem, a facebook kliensbe utána jelenetkeztem be, majd utólagosan választottam ki a kontaktokat kiket szinkronizáljon.. Tovább gondolva lehet így kellene csinálnom: export sd kártyára, rom fel, facebookba be, (na itt nem tudom hogy válasszak-e szinkront vagy nem), majd utána import sd kártyáról?
-
rtzmp
aktív tag
válasz
petipetya #36058 üzenetére
én így értettem: ma megköti a szerződést és berögzít egy eseményt június 27.-re (fejben hozzáad 3 hónapot), hogy ez le fog járni. Majd reminder-ket rögzít hozzá, előtte 1 héttel, egy nappal, tetszés szerint. Ez így elég egyszerű megoldás. Alap eszközökkel megoldható.
De, hogy legyen egy olyan megoldás is, ami a kérdés volt, a play-n a "contract" szóra rákeresve pl. ez feljön: Contract Notice Alarm
-
kavics325i
őstag
válasz
petipetya #36054 üzenetére
A biznisz kalendárban be lehet napi és heti előtte figyelmeztetést állítani és amikor kitöltöd akkor azt is írod hozzá nem nagy plusz munka. Bár lehet, hogy a lejárati eseményt kell be vinni. De mondjuk ha be írod az eseménybe, hogy ettől eddig tart és beviteli időpontnak a lejárót adod meg akkor úgy biztosan működik
-
kavics325i
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #35482 üzenetére
Helyet a home felületre értettem. Éa ami ott van, az fut (nem a háttérben), és ami ott van, az fogyaszt is, bármennyire is szeretnéd hogy ne tegye.
(Persze ha soha nem kapcsolod be a képernyőt, akkor lehet hogy tényleg a háttérben fut.
) És tényleg megbízható +10fokban -3at mutatva.
Meg milyen praktikus ha 5 napra előre jelzi hogy fagy... Persze használd egészséggel.
(Ha már benne van)
(#35483) RootRulez:
Nemrég kb.2 hétig használtam, de nem emlékszem hogy ilyen lett volna (aztán visszatértem a jó öreg Go-hoz)
-
xSide
őstag
válasz
petipetya #34845 üzenetére
Egyszerűen jobb a File Expert és kiváltja például a fájlküldés opciot pc-re a legegyszerűbben mindenféle szerver és kiegészitő telepitése nélkül...
Aki nem próbálja ki a "tartalom megosztása" ftp-n nem is fogja érteni miről irogatokJoshi tudom és soha nem csinálok backup-ot
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #22123 üzenetére
Újabb jegyzet alkalmazást használok, jelenleg kettőt. Az egyik a jól ismert Note Ewerithing, amelybe képeket is elmentek.
Viszont a mindennapok során most az Any.DO: To Do List | Task List-et használom. Nemrég kerestem új jegyzet progit, és közben rábukkantam erre a szépségre.
Egyből beleszerettem ebbe a letisztult egyszerű formába és a színvilágba (választható fehér vagy fekete téma!), amely mégis kecses és piszok jól használható. Extra funkció benne, hogy a különböző névjegyekhez is rendelhetünk emlékeztetőt:
- felhívni az illetőt
- sms-t küldeni neki
- találkozó rögzítése
- email küldése neki (sajnos nem működik együtt a gmail alkalmazással, mivel a szintén gyári email progit használja)Jelenleg a widget részét használom, mivel nagyon jól illik a gyári launcherhez (nem úgy, mint az a förmedvény gyári alkalmazás): kép1 kép2 kép3 kép4 kép5
-
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #34574 üzenetére
Jah, látom. Én ha ezeket láttam, vhogy mindig arra gondoltam hogy az app készítőinek köszönhető a "rögtönzött" magyarítás.
De akkor mi alapján szelektál a Play? Hogy dönti el hogy mit fordít és mit nem?(#34575) lordfreyr :
A "Menj Launcher" az pont ott van a képen rendes néven. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #34574 üzenetére
Igen, meg az olyasmikre, mint a "Menj Launcher", vagy most kerestem időjárás programot és olyanok, mint "Az ingyenes Weather", "Fény FastWeather", "Több FastWeather", "Tavaszi virágok Pic", stb., ez minden elképzelhető keresésre ráillik az utóbbi időben, lefordítja igen sok magyar fordítással nem rendelkező program nevét és leírását, szinte lehetetlenné téve, hogy bármit megtaláljak vagy értelmezzek a leírásban, muszáj a webes keresőt használnom.
(#34576) TRob1: lehet a fejlesztőnek kell engedélyezni vagy pont letiltani a fordítást. Én csak erre tudok gondolni, pontosabban utóbbira, mert szerintem épeszű ember nem bízná a Google fordítóra a szövegét direkt. Bár lehet tévedek.
Nekem többször megjelent már ilyen formában.. most rákeresve én is Go-t látok, ezért is gondolom, hogy nem túl régi funkció, ami default on és a fejlesztőnek kell tiltani. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #33759 üzenetére
Véletlenül sikerült. Éppen a telón gyárilag fent lévő Reader nevű alkalmazást nézegettem (Sense alatt van), ahol felajánlotta hogy beregisztrálhatok az Adobe DRM-be (fogalmam sincs mi ez). Megtettem, majd utána átmentem a Mantano Reader-be és aktiváltam ezt az Adobe-s accountot, amely után már egyből engedett létrehozni egy Mantano-s accountot a join gombbal. Ez is megtörtént. Már csak arra kell majd rájönnöm, hogy miként lehet könyvet feltölteni és szinkronizálni a könyvjelzőt mindkét androidos eszközön.
-
dokee78
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest