- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
petymeg #49160 üzenetére
azt megnézted, hogy az usb-debugging engedélyezve van e? (még ez az 1 tippem van ezzel a témával kapcsolatban...)
(#49165) Oldman2: nem tudom, hogy ez Neked mennyire szimpatikus megoldás, de az én igényeimet kielégíti
PC-n azokat a topic-okat, amiket rendszeresen nézek, hozzáadtam kedvencekhez.
telefonról pedig nemes egyszerűséggel az oldal mobil verzióját használompl: m.mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_49151-49175.html
belépés után ott vannak a kedvencek közt a fontosabb topic-ok. látom, hogy hol van új hozzászólás, stb. teljesen jól van optimalizálva, olvasni, hozzászólni tökéletes. egyedül a fontosabb kódokat érdemes bemagolni, az csak fejből fog menni.
persz tudom, nem egy tapatalk...nekem ez így mégis elegendő.
-
fdisk
őstag
válasz
petymeg #49093 üzenetére
Próbáltad már vmilyen adatmentővel megnézni,hátha mégsem veszett el minden?
pl:GetDataBack for FAT -
bepken
veterán
válasz
petymeg #49089 üzenetére
ha nem túl indiszkrét...felsorolnál emlékezetből pár alkalmazást, melyeket a közelmúlban, még a hiba előtt telepítettél? (hátha ki tudunk zárni párat)
istnag! akkor már inkább vágd földhöz rögtön! minek szenvedni vele, nem igaz? .... mégis, szerinted mi köze lenne ehhez a telefonnak? ez szoftveres probléma, meg lehet oldani.
-
tomy86
addikt
válasz
petymeg #41878 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? Call Meter NG
-
darvinya
titán
válasz
petymeg #37206 üzenetére
Vagy rákattintasz a widgets-re ott van három menü.
Refresh Calendar Config
A config-ban a legelső menüpont.Ha nincs ilyen lehetőség(mert ezt is be kell állítani)
akkor
Home > Menü > és addig görgetni ameddig nincs meg a smooth calendar ikon > rá kattogok és előjönn a beállítások. -
fatal`
titán
válasz
petymeg #37168 üzenetére
Akkor szerintem megfelelő a Pure Calendar Widget, egyesével tudod a beállításaiban bepipálni a naptárakat, hogy mit jelenítsen meg. A névnapokat meg ilyesmiket a google naptárban tudod beállítani. Nekem elsőre működött.
De szerintem az APW is tudja ezt. Én azért vettem meg inkább a Pure calendart, mert így egységes az RSS widgettel, ami tud offline olvasást is. Az APW-hez tartozó google reader widget nekem nem jön be, mert maga a Google Reader app pocsék.
-
fatal`
titán
válasz
petymeg #37164 üzenetére
Scrollozható, megjelenít mindent, az agenda nézet nem tudom mit takar, van sense skin. Váltani nem tudsz, de van másik widget a pure grid calendar view, az azt hiszem havi nézetes. Névnapot Google naptárba tudod beállítani és le is szinkronizálja még a gyári naptár program is.
Be lehet állítani milyen programot indítson, vagy mi történjen, ha ráböksz egy eseményre.
Nekem így néz ki:
Ez a Sense skin, messze van az igazi Sensetől mondjuk, de nekem tetszik.
Kipróbálhatod az Android Pro Widgetset is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petymeg #37143 üzenetére
Nekem is a Sense-s widget jön be a legjobban. Az xda fórumon érdemes rákeresni, hátha portolták már más készülékre is.
Egyetlen ingyenes alternatívát ismerek rá, mégpedig a Go Launcher Ex naptár widgetét, persze ehhez ezt a launchert kell használni.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest