- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
RootRulez #9088 üzenetére
Kaptam egy In-ear fülhallgatót (saját gumijaim vannak hozzá) csak úgy, aminek az egyik oldala nagyon halkan szólt, azt gondoltam, hogy a membrán, vagy bármi elcsúszhatott benne, de jó minőségben szólt, ezért kompenzálni akartam ezzel a hang módosítással, hogy ugyanúgy szóljon kb mindkét oldala, vagy hogy is nevezzem ezt. Aztán beleszaladtam egy In-ear fülhallgató tisztítása bejegyzésbe (Gugli segített), aztán ez alapján beugrott, lehet hogy el van tömődve. Na most a fülhallgató elején levő vékony szivacskán volt egy kis fika, azt letéptem róla tűvel, és problem solved.
(+ Ha már így kéznél volt a leírás + a füles, ki is takarítottam teljesen, azaz higiénikusan is használhatóvá tettem a saját részemre is)
Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest