- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mini PC
- Steam Deck
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Azokat kérdezném, akik áttértek már a GO SMS Pro-ra…
Ti előtte letöröltétek a sima GO SMS-t? Vagy felülírja a Pro? Mert már nincs fent a marketen a sima GO SMS, úgyhogy nem is tudok az adatlapján az update-re kattintani.
Továbbá nagy a dilemmám, mert nekem most villámgyors a GO SMS legutolsó kiadott verziója (v2.19), ennél bármilyen újabb, über-szuper Pro verzió érzésem szerint csak rosszabb lehet, mármint az én kis telómon...
Szóval nektek annyival jobb lett a Pro, hogy megéri lecserélni?Ugyanígy vagyok a Zeam Launcher-rel is, ma jelent meg egy frissítés, de annyira meg vagyok elégedve a legutolsóval, hogy nem tudom, érdemes-e frissíteni.
Ja, amúgy én most érkeztem el arra a pontra, hogy ha egy app jól működik, nem frissítem minden áron, hacsak nem tartalmaz valami őrülten jó bővítést, vagy éppen nem egy bosszantó hibát javít. (If it ain’t broke, don’t fix it…)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest