Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- OLED monitor topic
- Billentyűzet gondom van
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Azokat kérdezném, akik áttértek már a GO SMS Pro-ra…
Ti előtte letöröltétek a sima GO SMS-t? Vagy felülírja a Pro? Mert már nincs fent a marketen a sima GO SMS, úgyhogy nem is tudok az adatlapján az update-re kattintani.
Továbbá nagy a dilemmám, mert nekem most villámgyors a GO SMS legutolsó kiadott verziója (v2.19), ennél bármilyen újabb, über-szuper Pro verzió érzésem szerint csak rosszabb lehet, mármint az én kis telómon...
Szóval nektek annyival jobb lett a Pro, hogy megéri lecserélni?Ugyanígy vagyok a Zeam Launcher-rel is, ma jelent meg egy frissítés, de annyira meg vagyok elégedve a legutolsóval, hogy nem tudom, érdemes-e frissíteni.
Ja, amúgy én most érkeztem el arra a pontra, hogy ha egy app jól működik, nem frissítem minden áron, hacsak nem tartalmaz valami őrülten jó bővítést, vagy éppen nem egy bosszantó hibát javít. (If it ain’t broke, don’t fix it…)
Aktív témák
- Gitáros topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dacia topic
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest