- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Azokat kérdezném, akik áttértek már a GO SMS Pro-ra…
Ti előtte letöröltétek a sima GO SMS-t? Vagy felülírja a Pro? Mert már nincs fent a marketen a sima GO SMS, úgyhogy nem is tudok az adatlapján az update-re kattintani.
Továbbá nagy a dilemmám, mert nekem most villámgyors a GO SMS legutolsó kiadott verziója (v2.19), ennél bármilyen újabb, über-szuper Pro verzió érzésem szerint csak rosszabb lehet, mármint az én kis telómon...
Szóval nektek annyival jobb lett a Pro, hogy megéri lecserélni?Ugyanígy vagyok a Zeam Launcher-rel is, ma jelent meg egy frissítés, de annyira meg vagyok elégedve a legutolsóval, hogy nem tudom, érdemes-e frissíteni.
Ja, amúgy én most érkeztem el arra a pontra, hogy ha egy app jól működik, nem frissítem minden áron, hacsak nem tartalmaz valami őrülten jó bővítést, vagy éppen nem egy bosszantó hibát javít. (If it ain’t broke, don’t fix it…)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest