Hirdetés
Aktív témák
-
Psytech
őstag
válasz
takjoe
üzenetére
Swiftkey3 egyik legjobb nem swype alapú bill. Én még karácsonykor vettem 23 ft-rt, azóta nem vagyok hajlandó mást használni. Jó szótár, magas százalékkal eltalálja, hogy mit akarsz írni, kényelmes gépelés. Kicsit be kell állítani, de utána tökéletes. Több téma is van rá, találsz olyat ami a rendszeredhez illik.
Tablethez nem lesz olyan jó, nagyon kicsik lesznek a betűk, arra tényleg a tablet verzió kell. (amikor szórakoztam dpi állítással akkor nekem pl ki is írta, hogy erre a felbontásra nincs optimalizálva, használjam helyette a tablet verziót)
De kicsit elfogult vagyok vele szemben, nekem top1 bill, más véleményét is várd meg, ne rajtan múljon
Aktív témák
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Androidos fejegységek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest