Új hozzászólás Aktív témák
-
smokin
aktív tag
Remélem lesz hozzájuk dual akció mint a Honor 400pro+400smart esetében a telekomnál. Erre még cserélnék is.
-
h4h01
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Az almánál pedig arra a kis "apróságra" figyelhettek volna, hogy ne bsszunk el egy használati tárgyat a dizájn oltárán..De ez csak magánvélemény.. De szerencsére a piac a véleményemet most kb. visszaigazolja..Az idióta vékonyítás trend remélem csak egy próbakört futott..
-
7Heads Drago
veterán
Nekem jobban bejön a tavalyi dizájn. Sőt a színek is jobbak voltak. Sztem maradok a 400 pro be szerzésnél. Gondolkodni se kell rajta.
-
blueMerle
veterán
Egész jó, de ha már másolnak a Pixel-iPhone sorozatról, akkor olyan apróságokra is érdemes lenne odafigyelni, mint az ívek. A Pixel esetében a Google kicsit lejjebb tette a kameraszigetet, ahol ugyan az ívek nem követik a telefonét, de optikailag nagyon jól néz ki (talán még jobb mint az iPhone Air esetében), mert nincs a tetején. Az iPhone Air kameraszigete pedig feljebb van, mert ott az ívek összhangban vannak.
De ez így....ez szerintem nagyon csúnya.
Néha olyan apróságokon múlik a dolog, ami valóban nem arról szól, hogy egy dizájnterv technikailag megvalósítható-e. 
-
KIFLEE
tag
Miért lettek a kommentek törölve? Valami rosszat tettünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalább a gamer telefonoknál van valami 'vadság'.
Néha olyan apróságokon múlik a dolog, ami valóban nem arról szól, hogy egy dizájnterv technikailag megvalósítható-e.