Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Még jobb vétel.Nem ohajtom szétoffolni,a topicot,szerintem az egyik legjobb player.
Megelözöm a válaszáradatot:
hunfatal:gomb nélküli headsetet használok,ergo nem kell a gombos számléptetés,és zsebben hordom,tehát rázásra ne váltson,mert ha kicsit sietösre kell vennem a figurát(általában egyszerre érek a peronra a vonatot menesztö forgalmistával...)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele...
Trob1:a PowerAmp-ban jol müködik a gesture-funkcio:az albumboritot jobbra-balra huzva számot léptet,fel-le pedig albumot vált...
Hangzásban szerintem nincs akkora különbség a legnépszerübb lejátszok között.Az,hogy ki mit használ,az dönti el,hogy haljando-e fizetni érte(ha nem,akkor is marad jopár alternativa...)melyik tetszik,mik fontosak számára.Pl aki nem hallgat Flac-ot,azt hidegen hagyja,ha egy lejátszo támogatja ezt a formátumot is,mig vannak olyanok,akiknek fontos,hogy a zenelejátszo skinezhetö legyen,nehogy elüssön a gondosan megcsinált zöld-fekete launchertöl...
Tehát mindenki használja azt,ami tetszik neki.Én PowerAmpot...
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest