Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Még jobb vétel.Nem ohajtom szétoffolni,a topicot,szerintem az egyik legjobb player.
Megelözöm a válaszáradatot:
hunfatal:gomb nélküli headsetet használok,ergo nem kell a gombos számléptetés,és zsebben hordom,tehát rázásra ne váltson,mert ha kicsit sietösre kell vennem a figurát(általában egyszerre érek a peronra a vonatot menesztö forgalmistával...)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele...
Trob1:a PowerAmp-ban jol müködik a gesture-funkcio:az albumboritot jobbra-balra huzva számot léptet,fel-le pedig albumot vált...
Hangzásban szerintem nincs akkora különbség a legnépszerübb lejátszok között.Az,hogy ki mit használ,az dönti el,hogy haljando-e fizetni érte(ha nem,akkor is marad jopár alternativa...)melyik tetszik,mik fontosak számára.Pl aki nem hallgat Flac-ot,azt hidegen hagyja,ha egy lejátszo támogatja ezt a formátumot is,mig vannak olyanok,akiknek fontos,hogy a zenelejátszo skinezhetö legyen,nehogy elüssön a gondosan megcsinált zöld-fekete launchertöl...
Tehát mindenki használja azt,ami tetszik neki.Én PowerAmpot...
Aktív témák
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest