- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Én már megvettem a PlayerPRO-t
(#33811) punky10: Ha gomb nélküli headsetet használsz, akkor mivel váltasz számot? Én a hangerőgombokkal való léptetésről beszélek, nem a headset gombjáról, nekem sincs gomb a headsetemen, ezért kell, hogy a hangerőgombokkal válthassak számot. A shakinget én sem használom, ki lehet kapcsolni. Nagyon jó a PowerAMP, de állandóan a képernyőt buzerálni számváltáshoz idegesítő. Gestureöket is tud a PlayerPRO. Félre ne érts, semmi gond a PowerAMP-pal, sőt, csak annyit mondtam, hogy nem a legjobb. Mivel hogy egyik sem a legjobb, van, akinek ez jön be jobban, van akinek az.
Egyébként nem értem miért nem tud hangerő gombokkal léptetni, kb 10-15 perc (ha lassan gépel a fejlesztő) leprogramozni a lockscreenre.
-
punky10
addikt
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Még jobb vétel.Nem ohajtom szétoffolni,a topicot,szerintem az egyik legjobb player.
Megelözöm a válaszáradatot:
hunfatal:gomb nélküli headsetet használok,ergo nem kell a gombos számléptetés,és zsebben hordom,tehát rázásra ne váltson,mert ha kicsit sietösre kell vennem a figurát(általában egyszerre érek a peronra a vonatot menesztö forgalmistával...)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele...
Trob1:a PowerAmp-ban jol müködik a gesture-funkcio:az albumboritot jobbra-balra huzva számot léptet,fel-le pedig albumot vált...
Hangzásban szerintem nincs akkora különbség a legnépszerübb lejátszok között.Az,hogy ki mit használ,az dönti el,hogy haljando-e fizetni érte(ha nem,akkor is marad jopár alternativa...)melyik tetszik,mik fontosak számára.Pl aki nem hallgat Flac-ot,azt hidegen hagyja,ha egy lejátszo támogatja ezt a formátumot is,mig vannak olyanok,akiknek fontos,hogy a zenelejátszo skinezhetö legyen,nehogy elüssön a gondosan megcsinált zöld-fekete launchertöl...
Tehát mindenki használja azt,ami tetszik neki.Én PowerAmpot... -
porse
őstag
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Óó. Hát meg is van első vásárlásom a marketen
, (csak nem rég lett olyan kártyám amivel tudok neten fizetni)
Bár nem használom a poweramp-t, de nem mindig lesz cyanogen a telefonomon, és majd akkor fogom.És szívesen várok ötleteket az ilyen "na ez megérte az árát" programokból.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Autós topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest