- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
droti25
őstag
válasz
Something_ #29936 üzenetére
Én 2g-n használom és tökéletes a hang!
Hozzáteszem ha túlterhelt a viber szerver vagy épp javítják akkor szinte használhatatlan,de ez nagyon ritka! -
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29936 üzenetére
Kipróbáltad, amit utólag írtam?
"Vonatkozó időtartam: minden
Még az lehet a gond, hogy ebben az esetben a mobilhálózaton bonyolított hívásoknál a SIP hívás opciónál nem a "nem számít"-ot kell beállítani, mint általában, hanem a "nem"-et."
Tehát a korábbi (eddig használt) szabályoknál is módosítsd a SIP hívás beállítását "nem számít-"ról (ez az alapbeállítás) "nem"-re. Ekkor elvileg, ha nem SIP hívás, akkor a beállított tarifa szerint számol, ha meg SIP-en megy, akkor nem. Lehet, hogy a SIP hívásokra vonatkozó szabályt a többi elé kell tenni. Így SIP hívás esetén már nem megy végig a többi szabályon és nem számol percdíjat.
Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest