- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
atillaahun #30101 üzenetére
Reggel kiveszem repcsimódból és látom, h tölti lefelé a gmailt minden előzetes kér(d)és nélkül. Lehet, h telepítem a /data-ra, ha nem lesz más megoldás.
-
janez
aktív tag
Mit tudnék tenni auto update ellen a gmail alkalmazással? Ugyanis kicseréltem egy fekete hátterű, 2.3.5 verzióra a rendszerben, de minden nap frissíteni akarja. Ha telepített alkalmazás lenne, akkor kivenném a pipát a marketben, de így nincs pipa. Én viszont az leszek, ha megint elkezdi önkényesen frissíteni.
Köszi az esetleges megoldást. Nekem most nincs ötletem. -
janez
aktív tag
-
janez
aktív tag
válasz
fatal` #29837 üzenetére
Közben megtaláltam a megoldást, csak tágabbra kellett nyitnom a szemem.
Szóval ezeket a rejtett fájlokat elöre nem lehet társítani kiterjesztés hiányában, de megnyithatók szerkesztésre. Hosszan rányom-szerkesztés-Tc editort kiválaszt..
Az csapott be, h a "megnyitás ezzel" nem ajánlott fel egy (szöveg)szerkesztőt sem.
Már csak azt kell eldöntenem, h az Astro és a Root browser közül melyiket menesszem. -
janez
aktív tag
válasz
fatal` #29804 üzenetére
Sziasztok!
Én is feltettem tegnap a TC-t és melepően jónak találtam. Már rájöttem hogyan lehet írhatóvá tenni vele pl. a /system-et, másik root fájlböngésző vagy terminál nélkül. Viszont a fájlkiterjesztések társítása lehetne kiforrottabb is. A rejtett fájlokat (.rejtettfile) hogyan, mivel tudnám megnyitni, társítani? Talán még mincs rá megoldás, vagy valami elkerülte a figyelmemet? A három fájlkezelőből egyet meneszteni akarok. Aztán ha 100%-os lesz a Tc, akkor magára marad, bizonyíthat.
Köszi előre a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- World of Warships
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Peugeot, Citroën topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest