Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Szerintem 3 óra egy átlagos napon erős használatot jelent, legalábbis nekem munka mellett biztosan az, főleg hogy volt mellette zene/rádió hallgatás is. Így 2 napot bír a telefon, összesen 5-6 óra kijelzővel, ami szerintem már vállalható szint, ennél jóval gyengébben teljesít egy csomó telefon. (Ez a 6 óra főleg net és játék, ha csak videót néznék, akkor 8-9 órát is bírna.)
Persze jó lenne, ha akár 1-2 mm és néhány dkg árán sikerülne 3 Ah-s akksikat gyártaniuk a telefonokba a telefongyártóknak (és ne az utángyártóknak), és akkor akár egy egész napos folyamatos nyúzást is kibírnának; vagy kicsit gyengébb használattal meglenne a 3-4 nap.
Továbbra is erősnek érzem ezt a 30%-os esést. Ha estére leteszem a telefont, akkor reggelre merül mondjuk 4-5%-ot wifivel 8 óra alatt, reggel ránézek a leveleimre, netezgetek, és ezalatt a kb 10 perc alatt esik további 2-3%-ot. (Ok a 8 óra az nem 90, de egyszer ha nagyon ráérek és nem kell a telefon, akkor kipróbálom azt is
)
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple MacBook
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VoIP telefonálás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest