Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
- 

MaciG addikt 
- 

MaciG addikt üdv. Valaki tudna nekem mondani egy egyszerűen használható Android emulátort PC-re? 
- 

MaciG addikt üdv. Nekem olyan kérdésem volna, hogy androidos telefonokhoz van-e valami hasonló navigációs program, mint amit a nokia tesz rá gyárilag a telefonjára? (Internet nélkül ,offline modban lehet vele navigálni, tehát ingyenes) 
- 

MaciG addikt Köszi. lehet az lesz, bár most h olvasgattam a cikkeket kicsit elbizonytalanodtam, mert ahogy nézem, ha ki akarom használni a lehetőségeket és a telefon (rendszer) adottságait, tudását, akkor azért csak kell hozzá egy komolyabb mobil internet előfizetés ami nem 2 fillér. 
- 

MaciG addikt üdv. Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy itt a mobilarenán van-e olyan cikk ami szájbarágósan leírja, hogy mi is ez (Addig eljutottam ,hogy egy oprendszer féleség telóra). De most van egy olyan lehetőségem, hogy olcsó pézért tudnék venni egy középkategóriás androidos telefont és jó lenne tudni, hogy akkor hogy is van ez? Pl. van rengeteg alkalmazás, de ezek futtatásához ahogy nézem állandó internet kapcsolat is kell, szóval akkor kell a telefonra egy internet előfizetés is, mert a hagyományos kártyás csomagokba elég sokat számláznak fel a net használatért? És ha igen akkor milyen javasolt? (lehetőleg pannonos). 
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő