- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
megint én #26561 üzenetére
Határidő napló?
Nem is tudom...
Gmail calendar pc-n beállit, új naptár hozzáad, sms értesítés (ingyenes) aktivál mikor előtte szóljon.
Telóra CalendarPro naptár alkalmazás és Simple Calendar widget normálisan beállitva.
Nálam a Simple Calendar widgetre klikkelve a heti nézet jön be, az eseményre kattanva pedig maga az esemény popup ablakban.
google webes felületen van sok naptáram (névnap, munka beosztás, dvtk meccsek időpontjai, születésnapok, programok) és beállitva az értesítő naptáranként...
A lehető legegyszerübb, 30 perces munka után magától müködik minden!
A beosztásom 2nap munka, 2nap pihi és ismétlődéssel megadtam a szabadnapokat, éjszakás-, nappalos műszakot.
Sirály
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest