Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
deino
csendes tag
válasz
llaszlo
üzenetére
1. Telepíted
2. Megnyitod, engedélyezed.
3. Szúrsz egy szinket az Appbrainnek.
4. Mehet a web install.De ugye ha a task killered megszállott üzemmódban írt, akkor lehet kilő egy olyan service-t, ami kell a cuccnak. Szóval 0. lépésként először tedd parkoló pályára a task killert kicsit, indítsd újra a telefont, és próbáld meg úgy a fentieket. Ha úgy megy, akkor már csak arra kell rájönnöd, hogy mit nem kéne kilőni. Én rendszeresen lezúzok valamit véletlenül, és olyankor teló restart után már települ is a dolog.
Ja, és nem árt, ha a böngészős Appbrainben ugyanazzal a mélcímmel vagy belépve mint a telefonon. Én szúrtam már el, csak azért mondom. Remélem segítettem valamennyit.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest