Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Csak neked elmondom. Nekem nem kell elmagyarázni hogy működik ez a csatlakozásosdi, nem ezt kérdeztem. Tudom hogy működik. El kellene olvasni, de inkább értelmezni amit szerettem volna kérni. Gyakorlatilag senkinek sem esett le. Nem azt kértem hogy főzzön kávét és humoros beszólásokat arról hogy itt kinek mi az álma amit nem kap meg, hanem amit írtam.
Nem a csatlakozásokon van a hangsúly, hanem pont arról, ha csatlakozik a másikat kapcsolja le. De leírom részletesen. Ha megszűnik a wifi kapcsolat átvált mobilnetre. Igen, de a wifi folyamatosan keres, és aktív, vagyis meríti az akkut fölöslegesen. Mivel azt hittem van erre app, gondoltam itt felteszem a kérdésem, hátha tudtok/tudnak segíteni. Nem kávét akarok főzetni, meg más álmára alkalmazást keresni ami kiveri neki, hanem egy akksikímélő megoldást. Remélem így érthető már.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Unraid
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest