Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #15599 üzenetére
Lehet, bár szerintem inkább visszafelé. Miért te mikor tesztelted a Lookout-ot? Én kb. fél éve, akkor már működött a webes felületről GPS aktiválás.
Hát ha a tolvaj bemegy egy házba, az még nem feltétlen kizáró ok, nekem épületeken belül is talál jelet a GPS többnyire. Bár nyilván kell neki pár perc.
Az hogy csak 10 perccel később megint csak nem akkora nagy hátrány, mert este-éjszaka lefuttatod párszor, és máris jó eséllyel megtudtad hol lakik a tag.Vagy hogy éppen hova jár inni.Tényleg vannak hibái, de most ennél többet mit tehetsz?
(#15602) Tesztelo.hu
Erről most hallok először, mármint a tartózkodási hely ilyen jellegű megosztásáról a Latitude-ben, de tényleg nem hülyeség. Bár a mobilnet azért erősen korlátozza a használhatósági fokot. Sokan vannak még akik nem használják, náluk a szimpla távolról GPS aktiválós megoldás jobban beválik, nem is beszélve arról, hogy jó eséllyel a tolvaj első dolga, hogy kihajintja a SIM-et a telóból, és akkor feldughatom a mobilnetem. Ezért kell olyan program, ami új SIM kártya esetén is képes GPS koordinátákat küldeni. Ami azért annyira még nem elterjedt ebben a körben sem.
Aktív témák
- LG Ultrawide gaming monitor
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- INTEL NUC (Celeron J3455 4 mag 4 szál, 8GB DDR3, 256GB SSD) 29.990Ft
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest