- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
Arween #15513 üzenetére
a telón a home gomb hosszan lenyomva tartásakor nem ugyanez jön elő? (futó programok listája)
DemonDani: szerintem nem fogsz csalódni az adw ex-ben
amugy a go ex legújabb verziójában (2.51) már eltüntethető a felső sor az app drawerben, de ettől függetlenül szerintem nagyon lassú az app drawer a go ex-ben az adw ex-hez képest.
petipetya: a túl sok szövegmező alatt mit értesz? a smart keyboardnál tudod csökkenteni a gombok méretét ha esetleg túl sok helyet foglalnak el. de ettől függetlenül van akinek a qwerty jön be inkább
sőt, mondhatni alig vannak olyanok (mint én) akinek a phone elrendezés jön be
Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest