Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Canonfan #13576 üzenetére
Én felváltva használom a Zeam-et és a GO Launcher EX-et, mikor éppen melyik tetszik meg.
A Zeam alacsony memóriahasználatát meg tudom erősíteni, viszont személyre szabhatóság terén nem veszi fel a versenyt a GO-val (pl. nem lehet az ikonokat lecserélni, vagy kategóriákat létrehozni az app drawerben).
Ráadásul az én telómon átlagosnak mondható 15-20 mega szabad ram mellett gyakran kilövi a rendszer, és még be se tudom állítani a prevent force close-t, mint a GO-nál.De ha ilyen sok szabad ramod van, és nem számít annyira a testreszabhatóság, mindenképpen tegyél vele egy próbát.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest