- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
St3ven #13578 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Kipróbáltam a Zeam-et, már be is állítottam ugyanúgy a képernyőket mint a GO-nál, elsőre kissé szokatlan volt mert puritánabb mint a GO, de tényleg nagyon gyors, úgyhogy már kezdek hozzászokni, valóban szerethető launcher ez is.
Még annyit szeretnék megkérdezni a vírusirtó témában, hogy androidon a vírusírtó appok uninstal után mennyi szemetet hagyhatnak a rendszerben?
Konkrétan a Lookoutra gondolok, mert ezt az appot már leszedtem, mert gyakran újratöltődött miatta a GO Launcher nálam, de ennek ellenére meg voltam vele elégedve, és most szeretnék egy utolsó próbát tenni vele, a Zeam Launcher kevesebb memóriaigénye miatt, csak nem tudom, hogy lehet-e ebből gond...Az most a terv, hogy a Zeam-mel kipróbálnám újra a Lookoutot, használnám így 1-2 napig, és ha most gördülékenyebben elbírná a telefon, akkor maradna így, de ha nem, akkor viszont nem próbálkozok tovább, leszedem a Zeam-et és a Lookoutot is, és visszatérek a GO-hoz...
Bocs ha hülye a kérdés, bármilyen infót előre is köszi szépen!
Aktív témák
- Blabok nyakrögzítő M méret
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest