Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Tudtok olyan programot ami kitörli azokat a mappákat amit a letörölt alkalmazások maguk után hagynak?
-
őstag
-
róland
veterán
válasz atessz.eyow #6887 üzenetére
Google fiókban tartsd a telefonkönyvedet. (Célszerű külön fiókot regisztrálni hozzá, s akkor nem keveredik a levelezéssel. S bármely androidos váltásnál csak szinkronizáltatni kell a telefont a fiókkal.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
darvinya
titán
válasz atessz.eyow #6894 üzenetére
Mi van bepipálva?
Ott max. az automatikus szinkron van, de ha az nincs bepipálva akkor kézileg azonnal lehet.
Rátapp a gmail címre és azon belül a felsoroltakban ott van, hogy kapcsolat vagy névjegyek néven.
Erre rátapp, hogy szinkronizáljon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
atessz.eyow
csendes tag
Igen, az már megvan
-
darvinya
titán
válasz atessz.eyow #6890 üzenetére
Van Google fiók a telon?(gmail cím fel lett véve)
Menüben van olyan, hogy fiókok és szinkronizáció, azon belül g fiók benne kapcsolatot szinkronizáld.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
atessz.eyow
csendes tag
sns adatok szinkronizálása. Ez lesz az?
-
XP NINJA
őstag
létezik olyan program galaxy s ii-re ami olyan mint az LG-nek az a programja amiben kamerával bepozicionálok egy szót, és forditja mint egy szótár?
-
darvinya
titán
válasz atessz.eyow #6887 üzenetére
Hova menteted a teloba vagy Google fiókba.
Az utóbbi csak akkor jeleníti meg a nevet, ha szinkronizálták a telefon könyvet a fiókkal.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
atessz.eyow
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gond hogy most vettem egy samsung galaxy y készüléket, elmentettem a számokat, illetve a neveket amik kellettek, de ha bárki is hív, csak a számot írja ki. :/ Ennyi lenne a probléma. Előre köszönöm a segítő privátokat, kommentárokat
-
bexinho23
őstag
Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen válaszlehetőségeket adjak ahhoz a kérdéshez. Pár embernél leteszteltem a dolgot (1: aki ért a telefonokhoz, 2: aki csak felületesen, de fogékony az új dolgokra, 3: aki egyáltalán nem, 3: egy lány, aki csak használja, de nem tudja mi van rajta), nem akadtak fent a kérdésen.
A funkciótelefonra tulajdonképpen egy PDA, telefon képességekkel felruházva. A régi típusúnál pedig olyan mobiltetelefonokra gondoltam, mint például Nokia3510, Siemens s55 , stb...
Amúgy köszönöm mindenkinek, aki eddig kitöltötte!
-
whaler
tag
Közben megoldódott, de köszi mindenkinek
-
atillaahun
veterán
Nekem eddig az összes gyáriban be lehetett állítani hogy rezegjen is, de a Handcent is tudja, sőt szerintem mindegyik. Biztos átnézted a beállításokat rendesen?
(#6867) .:LoMAX:.
Nem, átnéztem a beállításokat többször is, végülis nincs sok meg nem is bonyolult, gondolom szimplán nem volt kompatibilis az app az LG-mel.
De végülis már megoldódni látszik a probléma, tegnap felraktam kolléga által javasolt Smart Screen-t, és tudja amire nekem szükségem van, csak sajnos az ingyenes verziót abszolút nem lehet konfigolni, a fizetős meg mintha egy totál másik app lenne, nem úgy működik mint az ingyenes.Más.
Jól gondolom, hogy Market/Play-re nincs alternatíva? Az AppBrain-hez is fent kell lennie az eredeti Market-nek ugye? Már annyira idegesít az erőszakosságával, hogy lassan ott tartok letörlöm a picsába a GPlay-el együtt aztán innentől beszerzem az ingyenes alkalmazásokat is virágboltból.[ Szerkesztve ]
-
whaler
tag
Hogyan lehet frissíteni?
Nekem 3.8.17 van-
-
Narxis
nagyúr
A legfrissebb Google Play verziója 3.10.9?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Az egyik legjobb élő háttérkép fejlesztőtől egy karácsonyi hangulatú live wallpaper:Link
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
bexinho23
őstag
Sziasztok! Bocs, hogy kicsit OFFolok, de úgy érzem témába vágó a szakdolgozatomhoz készített kérdőív. Ha van szabad (tényleg!) 1-2 percetek, kérlek töltsétek ki. Okostelefonnal való vásárlás a téma. Sokat segítenétek vele. Köszönöm!
http://bit.ly/V8qUpr
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz atillaahun #6749 üzenetére
IntelliCover-nél nincs véletlenül a Screen Off Only opció bekapcsolva, vagy a Screen On Delay érték magasra állítva?
Mert nekem tökéletesen kapcsolja vissza a kijelzőt, nincs olyan gondom, amit írtál.Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
Pajoz
őstag
Akit érdekel
A Google Playen le van árazva az N7 Music Player 478huf-ra. -
olivera88
veterán
A Dolphin browser és Dolphin browser mini között mi a különbség?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
whaler
tag
Megjelent a 3.0.1 -es Antutu!
-
-
killerj
csendes tag
Sziasztok.
Segitség kellene. Van egy Xperia minim (st15i) nincs rootolva, ICS 4.04 gyári droiddal. Vettem egy OTG kábelt de nem akarja felismerni a pendrive-t. Milyen apk-t kell használni hogy működjön. Egyáltalán működik a minin? A neten azt olvastam hogy igen, de hogyan? -
stickermajom
addikt
Szia! Te használod Call Meter 3G-t? T-mobile perc számlálásnál mit kéne beállítanom a számlázás módjánál? xx/yy formátum, ahol yy a minimum másodperc. Az mi? 1/1 van beállítva alapból, de T-nél minden megkezdett perc teljesnek számít, szóval gondolom 60/valami kéne. Csak teljesen mást ír 60/0-nál, mint 60/1-nél és nem jöttem rá mi kéne..
Előre is kösz!
-
whaler
tag
Még mindig keresek olyan programot, amivel feltudom ébreszteni a telefont úgy, hogy a hangerő gombot nyomom meg. Widgetlocker -el nem tudtam megoldani. (2.3.7 Moto-Defy)
-
Oldman2
veterán
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
megnézné nekem vki hogy a google talkból androidra melyik a legujabb valtozat?én nem tudom megneznies play en sem talalom mert nekem moddolt romom van
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Tudtok olyan videó appot amivel a felvétel közben képet is lehet készíteni ?
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Narxis
nagyúr
Aki PC-n szerette a Beat Hazard játékot annak itt az androidos verzió: Link
Én most találtam meg és instant buy lett, gondolom tableten még jobb játszani de nekem telefonon is borzasztóan tetszett. Internetes rádiók is vannak benne, le a kalappal a fejlesztő előtt.
Itt pedig a relaxáló változat: Link
A 2 app összesen nincs 1000Ft de az élmény ennél sokkal többet ér. Viszont arra az app is figyelmeztet, HOGY EPILEPSZIÁS rohamot okozhat azoknál akiknek ilyen betegségük van szóval csak óvatosan. Ja és eléggé akkumulátor gyilkos de ez érthető is.
Jó szórakozást!
-
flash-
veterán
vannak olyan üzenetkuldo alkalmazasok amik csak hangjelzéssel tudatják ha kapok üzenetet. tehát ha rezgőn van a telefonon akkor nem tudom hogy kaptam -e üzenetet. Van -e arra mód, hogy ilyenkor rezegjen is a telefon ?van -e program ami ezt megoldja?
-
littlemamba
aktív tag
Hello, még mindig keresek az alábbiakra megoldást, ha valakinek esetleg vannak ötletei szívesen fogadom:
Erre az appra [MyLifeOrganized] keresek magyar nyelvű alternatívát.
Másik: Pulse News gyorsítótárát tudom valahogy ténylegesen törölni időnként? Érdemes egyáltalán ezzel foglalkozni?
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
dokee78
félisten
Van a "Kapcsolatok" a telóban.(Telefonkönyv.)
Ugye behúzza a Facebookról az ismerősöket.
Megjelenítem csak az telefonszámmal rendelkező kapcsolatokat.
Akinek nincs kirakva Facebookra tel. szám azt beírom én és társítom.Viszont ha exportálom akkor nem mindet exportálja ki vagy igen?
Vagy mit ajánlottok,mivel készítsek biztonsági mentést,ami az összes számot ki tudja menteni. -
darvinya
titán
válasz body007 #6832 üzenetére
Olyan nekem is van.
De nekem elég a hivatalos ICS.Amúgy ezen HW ilyen gyors lesz.
Nekem van A-Data 8Gb-os c6-os kártyám.
Bp-en cserélhetjük egy c4-es 8Gb-re esetleg 16Gb-ra.
(#6829) airNem lesz gyorsabb a másolás, ha nem egyben több Gb file-t másolsz fel.
Nekem van c4-es és c6-os is.
A zenék c4-re gyorsabban felmentek mint a c6-ra.
Lejátszás picit gyorsabb volt c6-on, de nem számottevő.Ezeknél csak egyben lévő nagy file a mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Sziasztok!
Lehet, nem jó helyen vagyok, elnézést érte. Csak egy kérdésem lenne.
Letöltöttem az ingyens Angry birds SW játékot a kies-en keresztül a telőra. Ez rendben is van, de amikor telepíteném a játékot felsorol 4 feltételt.
1. Usb-tartalmának módosítása vagy törlése
2. teljes internet-hozzáférés
3. stb, stb.Engem az első aggaszt, az mi akar lenni? Nem tiszta a forrás vagy mi van?
Első androidos telóm, elnézést ha hülye a kérdés!
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Miért csinálja a LLama, hogy nem hajlandó levenni profilon belül a hangerőt. Be van állítva egy "halk" profil, amiben a hangerő 1/7re van állítva. Ez a profil hozzá van rendelve a munkahelyem területéhez. A Láma jelzi is, hogy beléptem a területre, de a hangerőt cseszik lejjebb venni. Miért???
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
-
addikt
válasz darvinya #6826 üzenetére
Teljesen új FW (4.2 JB) van rajta
Csak kevés szegénykének a belső tárhelye (512 MB ROM) ezért így megoldható a bővítés. A class 6-10 azért kell, h gyorsabb legyen mert 4-el iszonyat lassú (de erre a ROM leírása is felhívta a figyelmem)Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
darvinya
titán
válasz body007 #6825 üzenetére
Szerintem az sem fog rajta segíteni.
Teljesen felesleges class 10, még a class 6 is sok.
Ott más lesz már (pl elavult HW), tisztítás nem ártana, a sok felesleges app törlése, és a nem segítenek akkor fw újrahúzása.
-
addikt
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik de ezt sokan olvassák...
Keresek Debrecenben sürgősen egy db min. 4 GB-os class 10-es (esetleg 6-os) mSD kártyát.
Párom desire-ét bővíteném vele (a belső tárhelyet). Tettem bele egy class 4-est de baromi lassú. Venni boltba nagyon drága rendelni meg sok idő... Esetleg nagyobb class 4-est tudok érte adni (vagy beszámítással) 4-esből van 4,8,16 GB-osom.
KösziMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Dr.ÚR
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Ace Telefonom, amire olyan alkalmazást keresek, ami a kimenő és bejövő hívások végén egy ablakban kiírja a hívás időtartamát! Pont úgy mint régen a kevésbé okos telefonok!
Eddig az On Call End alkalmazást próbáltam, de az nem vált be, mert a kimenő hívásba beleszámolta a kicsengés időtartamát is, tehát köze sem volt a valósághoz! Egyébként nem hiszem el hogy ilyen alapvető funkciót nem tud egy telefon! -
Canonfan
senior tag
válasz Balinov #6589 üzenetére
Nekem a CoPilot Live Premium valt be, igaz csak UK/IRL terkeppel vettem meg. Most akarom majd 7vegen kiprobalni N7-en
Köszi az infót, így a trial verzió alapján a Sygic nem tűnne rossznak, de a térképe amit letöltött lehetne részletesebb, pl a címemet sem ismeri, pedig nem tavaly költöztem oda...
-
atillaahun
veterán
válasz spiritex #6814 üzenetére
Valószínűleg tényleg valamelyik app.
Nézd végig a hibaüzenet óta feltett app-ok engedélyeit, hogy melyiknek van internet hozzáférése, aztán egyesével tiltsd le/zárd be őket, míg ki nem derül melyik csinálja.Sőt egyszerűbb ha beírod ide milyen app-ok futnak éppen mikor megjelenik a hibaüzenet.
[ Szerkesztve ]
-
whaler
tag
Feltettem ezt a Widgetlocker Locksreen nevű csodát, meg is barátkoztam azzal, hogy kicserélte a lockscreen-em mert testre szabtam, de nem hajlandó feléledni ha a hangerő gombot nyomogatom, csak akkor ha a szokott powert.
Mit kellene beállítani? Az Easy Wake Up be van kapcsolva, ami elméletileg ezt oldaná meg, de mégsem
-
spiritex
veterán
válasz atillaahun #6809 üzenetére
Igen, így. Mi lehet ez
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
danih
veterán
Találtam egy isteneset: Display brightness.
Mindig látható! -
evitiguF
senior tag
mSecure - Password Manager vagy hasonló alkalmazást használ valaki? mennyire biztonságos?
Főleg úgy kérdezem, hogy mondjuk SD, GMail, és Dropbox Sync be van kapcsolva. Amit oda küld adatokat, azok is biztonságban vannak? Teszem azt, ha azokhoz a fájlokhoz valaki hozzájutna, felmásolná a telefonjára, amin fent van mSecure, akkor ő is meg tudná nyitni az én elmentett dolgaimat?a poker engem is érdekelne, ezt amit írtál, nem dobja ki Play nekem
-
dokee78
félisten
Ajánljatok már egy offline is játszható Póker alkalmazást.
-
danih
veterán
Olyan widgetet keresek, amely a fényerőt tudja közvetlenül állítani egy sliderrel... Tehát a főképernyőn van a slider, ami mindig látható.
-
melan
senior tag
Tud valaki olyan widgetet, ami olyan mint a Go Launcher memória "seprűje"? A Go egyre kevésbé válik be, de ez nagyon hiányzik a többiből...
-
spiritex
veterán
Amikor bekapcsolom a wifi-t ezt írja ki: "Authorization failed. Please authorize again." Ezt valamelyik fizetős app írhatja? Mert megvásároltam pl. a PowerAmp-ot, de maga a program nem ír hibát, amikor elindítom. Azt sem értem, hogy miért akkor jön a hibaüzi, amikor csatlakozok a wifi hálózatra? Ötlet?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
whaler
tag
válasz punky10 #6798 üzenetére
Köszi nézem is a programot, de ez alapból kicserélte az egész lockscreen-em.
Nekem csak arra lenne szükségem, hogy tudjam ébreszteni a képernyőt a hangerő gombbal de arra nem, hogy az egészet lecserélje. Hogyan tudnám kikapcsolni a lockscreen cserét? Nem igazán találok rá opciót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest