Hirdetés
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Letöltöttem az új készülékemre is ami egy Samsung Galaxy S7 a gReader applikációt és amikor bejelentkezek az alkalmazásba, akkor azt nem hozza be mint régen hogy melyik fiókommal lépjek be, hanem csak annyit kér hogy Feedly felhő, The Old Reader, vagy RSS reader (local) és az elsőnél nem elérhető a szolgáltatás, az utolsónál pedig egy alap nézetet hozz be, pedig nekem már megvoltak a feliratkozott hírcsatornáim. Gondolom ez Oreo os probléma, mert a korábbi android verzióknál ez nem volt jellemző. Mellesleg van Feedly olvasóm is, de abból meg nem tudom hogy kell ki exportálni a könyvjelzőket. Köszi előre is a segítséget
best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
Még mindig ugyan az a problémám a Google Play áruházban, hogy egyrészt fontban jeleníti meg az alkalmazások árát, és azok az appok amiket szeretnék letölteni, azokra pedig azt írja hogy az adott országban nem elérhető, mivel tavaly nyáron Angliában tartózkodtam egy 5 hónapig, és amióta haza költöztem azóta a feje tetejére állt az egész rendszer, és vissza állítani sem tudom.
A Google Paymentsben pedig ha megpróbálok magyar kártyát hozzá adni akkor azt irja ki az oldal hogy :
Váratlan hiba történt. Kérjük, próbálja újra később. [OR-IEH-01]Kérlek titeket hogyha tudtok rá ésszerű és egyszerű megoldást, akkor segítsetek valahogy, mert megörülök ettől a változattól
-
Dyrtyho
őstag
Srácok, még mindig nem jó valami a Google Payments-nél, mert amikor kártyát akarok hozzá adni, akár fizikai, akár web akkor azt írja ki a rendszer, hogy :
Váratlan hiba történt. Kérjük, próbálja újra később. [OR-IEH-01]
Esetleg hol tudnám megváltoztatni a Google-ben a lakcímem ? Lehet az probléma, vagy én már nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
válasz #53667584 #117964 üzenetére
Nekem ezt írja ki amikor be akarok lépni a walletbe, mivel mint mondtam sikerült bezárnom a fizetési fiókomat, és a beállításoknál is ezt dobja fel.
"Ez a fizetési profil nem használható a Google Wallet alkalmazással
Ez azért lehet, mert profilja üzleti fiókkal van társítva vagy Ön olyan országban tartózkodik, ahol a Wallet alkalmazás nem támogatott. Próbáljon másik profilt használni."
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Még mindig fent áll az a problémám a Google Play szolgáltatáson belül, hogy úgy érzékeli a rendszer mintha Angliába lennék, mert fizetési eszköznek font van megadva, és a legtöbb applikáció az Egyesült Királyságban a népszerű, és még mindig azt írja a magyar appok jónéhányára hogy az adott országomban az nem elérhető. Nos, ezt szeretném megváltoztatni, de akár mennyire is keresem, nem találom rá a megoldást, pedig már a fizetési fiókomat is sikerült bezárni, újat pedig nem tudok nyitni. Köszönöm előre is a segítségeteket
-
Dyrtyho
őstag
Lehet hogy értelmetlen lesz a kérdés, de miért irja ki néhány applikáció letöltésénél a Google Play áruház, hogy az országomban az adott program nem elérhető ? Ilyen pl. a Mobil Munka, a MyMeki és társai...mellesleg LG 4 használok, android 6.0 -val
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
válasz quailstorm #75363 üzenetére
Arra gondolok hogy ha letelik az iGO 10 napos ingyenes letöltése, és ne adj isten egy új telefont szerzek be, akkor arra is szeretném át tenni apk fomájában, ennyi, mert ha új telefont szerzek be, akkor már ezt nem fogom tudni beszerezni.....
-
Dyrtyho
őstag
Ebben a kérdésemben senki nem tud segiteni ?
-
Dyrtyho
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó apk lementő alkamazást? Előre is köszönöm a segítségeteket
-
Dyrtyho
őstag
Tudtátok ajánlani egy jó rss olvasót ? Amióta a Taptu beadta az unalmast, azóta egyszerűen nem találom az ideálisat, kipróbáltam már a Feedly-t, gReadert, a Pocketet, Flipboardot, de egyik se vált be. Előre is köszi
-
Dyrtyho
őstag
válasz pacsaimario #66943 üzenetére
Beállitások -> Egyebek -> Az eszköz névjegye -> Szoftver frissités, vagy Kies. De gondolom hivatalos szervizbe is megcsinálják neked
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
válasz GEPESZ66 #60023 üzenetére
Ami neked kell az az : Alarmy
Ennek az ébresztő órának az a trükkje hogy készitened kell vele egy fotót a mosdóról, és amikor ébreszt reggel, akkor megint le kell fotóznód a mosdót hogy igazold az app-nak hogy nem csak lenyomtad és tovább alszol, hanem tényleg felkeltél. Szóval nekem bevált[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
AVG Clean-ről mi a véleményetek ? Próbáltam az SD Maid-et, de valahogy nem jött be
-
Dyrtyho
őstag
Most olvasom, hogy nem ajánljátok a Clean Master használatát. Miért ? Tudtok helyette valami jobbat ? Előre is köszi
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
válasz Pocak89 #58023 üzenetére
A Dolphint én is próbáltam, még január elején, de nekem nem jött be, ha már mobilos böngésző, akkor opera, chrome, vagy mozilla, bár inkább az előző kettőt javaslom
(#58029) SziberTomi MapFactort javaslom, bár a vélemények alapján nem minden települést talál meg, meg van benne 1-2 vicces apró hiba, de még mindig jobb mint társai
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok olyan alkalmazást mint amilyen a Foursquare, amivel éttermekbe, koncerthelyszínekre lehet be csekkolni és felfedezni ? Mert ezzel a swarm kiegészitővel nagyon elrontották, és már meg is untam hogy egy applikáció két alkalmazást használ....
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudjátok véletlenül hogy mi annak az időjárás alkalmazásnak ami tényleg csak a lényeget, ergo viccesen irja ki az időjárás adatokat ? Pl hogy sz*r idő van, mert tudom, hogy van ilyen ,mert olvastam is valahol róla, csak azt nem tudom hogy melyik oldalon. Előre is köszi a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyik a legjobb countdown widget ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Valami olyasmi alkalmazást keresek, ami megmondja hogy hol milyen rendezvény, koncert, esetleg buli van és hogy mikor kezdődik, mert tudom hogy a mobilest is ilyesmi app, de azt már próbáltam, és egyszerűen kuka. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetbest regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen akku töltöttségi widgetet-alkalmazást használ ? Mert én leszedtem a Battery widgetet, de valahogy eléggé szívja az akksi erejét. Szóval én valami olyasmi akksi alkalmazást keresek, ami a Battery widgethez hasonlóan kirak egy kis ikont az értesítési sávba az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Mellesleg az sem hátrány, hogy ha jól néz ki az alkalmazás. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
Ti milyen magyar hírcsatornákat tudnátok ajánlani ? Csak azért kérdezem, mert a Taptu kiváló választás volt a gReader után, és szeretnék 1-2 híroldal tippet hallani tőletek, akár filmes, zenés, vagy akár sztárvilág, csak mert már a zene.hu, fnhírek, nolonline, index, hvg, nemzeti sport online oldalakat már olvasom, de még 1-2 rss oldal tippet elfogadok. Előre is köszi az ajánlásokat
-
Dyrtyho
őstag
A GReader helyett melyik Androidos Rss olvasót ajánlanátok ?
-
Dyrtyho
őstag
Kis méretű rss hírolvasó widgetet keresek. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
A mostani facebook for android frissítés előtti alkalmazásnak mi a verzió száma ? Mert oké, hogy ez a mostani 2.1 széria, de az hányas volt ? Mert ezzel a mostani frissítéssel eléggé tönkre vágták az eddig tökéletesen működő appot.
-
Dyrtyho
őstag
Foursquarnél hogy tudnám eltüntetni mobilneten a check in-nél a "To improve location accuracy, try turning wi-fi on!" piros szövegrészt ?
-
Dyrtyho
őstag
Az a baj, hogy nem
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyik a legjobb screenshot készítő alkalmazás ?
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Egy olyan háttérkép változtatott keresek, ami időjárásra, és időszakra megfelelő háttérképet dob ki.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetbest regards, egy fórumozó blogger
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest