Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambuce
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, ami kezeli a gmail-t és a hotmailt egyszerre? -
quailstorm
nagyúr
Elsőre advanced task killer. Elég általános, nem túl durva. Egyébként 4-es droidban elvileg benne van az, hogyha hosszú home-ra előhozod az appváltót(legutóbbi appok), és azokat kirángatod jobbrabalra, akkor bezárja. SmartQT20-on megy, DPS dream7-en nem.
Böngésző: Chrome, Opera mobile 12 desktop user agent+flash 11.1 kombó mindig megfelelő. Valamelyik böngészővel úgyis jó az oldal.
X-plore fájlkezelő, MXPlayer javasolt. Irodában az Adobe reader, és a Kingsoft office.
A rendszeres dolgot azt meg a cyanogenmoddal szoktam megoldani. Taskkillel billentyű (képernyő) zárolásakor. Nomeg a CPU-t szabályozza a fogyasztásnak. Root nélkül nem tudod meg azt se csak max fórumról hogy a G300 önszabályozza-e a CPU órajelet. -
Peethy
őstag
Sziasztok!
Tegnap megvettem életem első Droidos telefonját, egy Huawei G300-at. 4.0.2-es verzió van rajta, lenne néhány kérdésem appokkal kapcsolatban. Az alábbi feladatokra mit ajánlanátok? (Csak ingyenes érdekel)
-Egy olyan App, ahol egyszerűbben át lehet látni a már futó folyamatokat, könnyebben lehessen bezárni őket, egyszóval valami jó kis feladatkezelő
-Optimalizálni szeretném a rendszer fogyasztását, tehát beállítani, hogy bizonyos programokat zárjon be, vagy tegyen teljesen takarékra, ha egy ideje nem kattoltam rá és fut a háttérben (érdekelne, hogy hogyan lehet minimálisra venni a rendszer fogyasztását, ugyanis 80%-át eszi az összes akkuból - ez normális? -, pedig napi 3-4órát telefonálok, a hívások mégis csak 15%-át eszik, a 4" kijelző pedig csak 2%-ot)
-Böngészőnek mit ajánlotok? Chrome-os stílus tetszik, felül lehetnének a lapok. Egyelőre wifiről netezek, szóval nem kell rendkívül takarékoskodni a sávszéllel
-Bármi egyéb, ami érdekes lehet, érdemes felrakni.Köszi
-
whaler
tag
Nos valaki tud valami jó kis Tower Defense-t?
-
stvrbll
csendes tag
válasz sarkanyolo2 #6384 üzenetére
Ennyit tudok még segíteni, ezt most találtam :
http://pixinfo.com/cikkek/android_camera_fv-5
még én sem olvastam
-
droti25
őstag
A splashtop remote appot tudom használni mobilneten?
Wifin működik de félő hogy mobilneten nem fogom tudja elérni a számítógépem...
Vki használja? -
stvrbll
csendes tag
válasz sarkanyolo2 #6354 üzenetére
Hello!
Ebben az alkalmazásban lehet állítani az ISO értéket : 100, 200,400,800,1600 és AUTO
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro&feature=search_result
-
air
nagyúr
Én ugyanígy vagyok a videókkal egy Galaxy Tab 7 Plus-on. Rátöltöttem egy filmet, amit a marhája a kamerás mappába mentett. Fájlkezelővel átmozgattam a Movie mappába, de a videólejátszó még mindig az eredeti helyen mutatja, ahonna viszont nem tudja lejátszani.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kariad
senior tag
No nem oldódott meg dolog!Nem értem már kész ideg vagyok!
Az a helyzet, hogy rákötöm a telómat usb-vel pc-re.Ráteszek a music mappába zenéket! A fényképeket meg DCIM/camera szóval ahová kell! majd leválasztom a telót usb leválasztás majd a gépen hardver biztonságos eltávolítása! és utána kihúzom a kábelt! szóval minden szakszerűen!Aztán a gyári képkezelő nem látja az új képeket. A zenelejátszó pedig a zenéket a gyári se meg a PlayerPro se.
itt javasolta valaki Ezt a progit az se segített. A telóba menübe is leválaszolgattam a kártyát és vissza. megint csak a gépre tettem meg le!
Egyszer csak látta a számokat.De az a bajom, hogy nem 5x-6x szórakozásra akarom látni, hanem egyből!
Ha felteszek valamit!Ami érdekesség, hogy a telon lévő totalcommander látja egyből a dolgokat le is játsza! De akkor a képkezelő és a zene lejátszok miért nem? ugye az lenne a lényeg ha egymás után szeretném játszani a zenéket és képeket!!
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Holo Launcher-nél lehet valahogy a dock ikonokat átméretezni mint adw és go -nál mert én nem találom sehol?
Köszi. -
spiritex
veterán
-
törölt tag
-
mipityu
tag
válasz atillaahun #6345 üzenetére
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
whaler
tag
Tudtok nekem mondani jó ügyességi játékokat? Nem érdekes ha fizetős
-
R19
senior tag
Próbálta már valaki a Next Launchert?
Itt van egy kis bemutató róla. -
spiritex
veterán
válasz -HajTömeg- #6363 üzenetére
A Pansi sms-el én nagyon meg vagyok elégedve, és úgy oldja meg ezt a problémát, hogy nem engedi beírni a következő betűket: á, Á, í, Í, ó, Ó, ő, Ő, ű, Ű. Helyettük ékezet nélküliket rak be, tehát: a, A, i, I, o, O, u, U. Persze nekem erre nincs szükségem, mert eleve balra dőlővel írom a betűket (az é és az É kivételével), mert azok nem emelik extra módon a karakterszámot. A fenti megoldás inkább egy biztonsági védelem, hogy nehogy nagyon sokba kerüljön egy sms..
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-HajTömeg-
őstag
Tudnátok ajánlani Handcent helyett másik sms alkalmazást,ami ugyanúgy kezeli a magyar ékezeteket, azaz nem von le 10 karaktert egy "Á" betűért?
Handcent mostanában butaságokat csinál,kipróbálnék másikat is.Alias: Júzer error
-
geckowize
őstag
Hello! Tudtok olyan játékokat androidra, amelyekkel lehet multizni? Valami verekedosre, autoversenyesre, neadjisten coopra gondolok, nem reactor és társai.
-
atillaahun
veterán
válasz SziberTomi #6360 üzenetére
Root képes fájkezelők mutatják az app-ok létrehozási dátumát a /data/app/-ban.
-
SziberTomi
tag
Valaki tud olyan progit vagy beállítást, amivel meg tudom nézni, mikor lettek telepítve a programok a telefonomra?
iPhone 5S
-
zoli62
addikt
A Smart RAM Booster [link] a gyakorlatban milyen alacsony priorítású appokat szokott kiüríteni a memóriából?
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, amivel állítható az ISO érték fényképezésnél??
Előre is köszi: sarkanyolo
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
spiritex
veterán
válasz atillaahun #6351 üzenetére
Az biztos, hogy amikor az Apex vagy Nova Launchert feltettem, akkor a homescreen-ek szerkesztésénél törölnöm kellett a kezdőképernyő fölötti és alatti lapot, de nem próbáltam ki a scroll-ozást, hanem azonnal töröltem, tehát lehet, hogy működik.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
stefi68
addikt
válasz atillaahun #6351 üzenetére
A videón tablet-en van valóban, de én régen telefonon próbáltam...
Biztos, hogy mozgatható le-felKérdezd RootRulez-t, ha jól emlékszem ő használta hosszabb ideig, le is fordította.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz atillaahun #6345 üzenetére
A Lightning Launcher hasonló, bár ott nem igazán lapozol le-fel, jobbra-balra (bár ha jól emlékszem azt is be lehet állítani, hogy 1 képernyőnyit mozduljon) , hanem van egy nagy felületed amit tudsz mozgatni minden irányban. Nézd meg a videót....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
bach66
tag
válasz #53667584 #6347 üzenetére
Köszönöm az ötletet, kipróbáltam, de sajnos nem sikerült. A Market Enablerben az előre beállítottak között nincs a német Telekom, úgyhogy megpróbáltam egy másik német szolgáltatót választani. Utána, amikor megnyitottam a PLay Store-t, megjelent a Beállítások a szolgáltató választással, és felajánlotta, hogy válasszam ki az adott német szolgáltatót. Megtettem, de utána nem jött be a Play, hanem még többször is feldobta a Beállításokat. Mit lehet tenni?
-
törölt tag
Market enabler-rel beállítod, hogy milyen szolgáltatót szeretnél, pl. német T, aztán Play storeból letöltöd amire szükséged van. Nem tudom, hogy most ez kell-e, de volt egy idő amikor csak úgy működött, hogy először le kellett állítani a play storet. Tehát play store force close, market enablerrel szolgáltató beállít, play store indít.
-
bach66
tag
válasz spiritex #6334 üzenetére
A német Telekomos app linkje:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.t_systems.android.webdav&hl=hu -
atillaahun
veterán
Akkor még mindig nem létezik olyan launcher amelyik nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen IS tudja léptetni a képernyőket?
-
atillaahun
veterán
Ha már ellopták akkor nem sok mindent, hacsak nincs rajta éppen aktív mobilnet.
Ha még megvan, esetleg feltehetsz rá egy Avast-ot, Cerberus-t, vagy Lookout-ot, asszem mindegyikkel lehet távoli factory reset-et csinálni sms-el.
Szolgáltató csak a GSM hálózatról tudja letiltani a készüléket.
GMail-es jelszóváltás nem tudom mennyire segít, onnantól új leveleket elolvasni, és írni biztosan nem tud már vele, de én is attól tartok, hogy a be-cache-elt levelek még olvashatóak maradnak egy újraindításig legalábbis mindenképpen.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Lehet, hogy jó a jelszóváltoztatás is, tegyél egy próbát, de én még plusz ezt a kis progit használom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb21vYmlsZS5hcHBsb2NrIl0.
amivel a GMail app-ot, a K-9-et és a gyári browser-t is jelszó mögé rejtem.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Van arra mód Froyon hogy a mai névnapot (google naptárból) kiírja a teló a fenti értesítési sávba, az óra, hálózat és akku ikonjai mellé?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Epiph
tag
mit tudok akkor tenni ha elhagyo, ellopják a mobilomat és nemszeretném, hogy hozzáférjenek a gmailhoz....cuccaimhoz? Van rá valami beépített dolog, esetleg külön progi, vagy a szolgáltató le tudja tiltani a készüléket? Vagy ha ilyen történik egy gmail os jelszóváltoztatás megoldja a problémát? (csak mivel alapból bejelentkezve marad a telefon a gmail os alkalmazásnál... ja és ZTE Blade III.
-
spiritex
veterán
-
bach66
tag
Üdv mindenkinek!
A német Telekom 25 GB ingyenes tárhelyet ad. (link)
PC-n használom, nagyon jó.
Viszont a mobilos app-ját a Play nem engedi letölteni, "Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában." Meg lehet valahogyan kerülni ezt a korlátozást?
(Az egész netet áttúrtam már, de sehol nem találtam meg magát az apk-t, sehonnan nem tudom letölteni...)Szóval a Google Play országkorlátozását meg lehet valahogyan "kerülni"?
Előre is kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Puzzle Quest 2 véleményem szerint nagyon szép, és hangulatos játék! A harcoknál kár, hogy minijátékokkal kell "küzdeni", de még így is nagyon élvezetes. Megtévesztő, hogy ingyenes, csak egy bizonyos részig az, utána játékon belül kell megvásárolni a további tartalmakat!
Ehhez hasonló, de inkább szerepjáték irányban tud valaki játékot mondani?
Várom már azt, amikor pl a Divinity sorozatot játszhatom majd újra telefonon... de jó is lenne.
Illetve láttam, hogy iphonon van/lesz Settlers, vajon Androidon is lesz? vagy már el is érhető? -
-FreaK-
veterán
A Samba Fileshare működésére nem tud valaki valamilyen megoldást JellyBean alatt? A Playen lévő patch-et elvből nem vagyok hajlandó megvenni.
-
randras
veterán
Helló!
Gmail asztali netes klienséhez van egy olyan bővítmény, amivel előre megírt e-mail sablonokat tudok küldeni, amiket egy listából választok ki. Androidra hogyan is miként tudnék megoldani valami hasonlót?
Esetleg egy vágólap buheráló valami is jó lenne, ami mondjuk a rolón egy listából kiválasztva rak a vágólapra előre megadott üzeneteket. (ezt most találtam ki, de ha ilyen lenne, az nagyon jó lenne )
-
kovsol
titán
válasz dokee78 #6316 üzenetére
Miért ez annyival jobb mint mondjuk a VLC ?
Böngészőnek mit javasoltok? A Google Chrome tetszik a Nexus 7-en, de zavar, hogy túl nagy a felső sáv és sok helyet elvisz a weblapból. Operát is felraktam ott meg az a gondom, hogy nem igazítja magától nálam 1280 -as szélességhez a weblapokat és minden egyes lapozás után újra kell zoomolni pl a fórumon is, mert csak a közepére teszi be piciben.May the Force be with you!
-
mttssz
senior tag
-
kariad
senior tag
Video nézésre melyik Progit használjátok? Jöhet a top 5 is
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Akkor én is leirom az én 5-ös player listámat.
1-2: PowerAmp és a PlayerPro.A kettő közül én a PowerAmpot vettem meg.
3-4:Mort Player és JetAudio
5:TTPod.Sajnos nem éri el a Symbianos verzio szintjét,régebben UIQ-n és S60-on is a legjobb lejátszonak tartottam.De a Winampnál szerintem fényévekkel jobb...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Szép estét. Ha telóval osztom meg a netet a tabletnak (hotspot), akkor van lehetőségem ezen a csatornán file (mp3,jpg) átvitelre?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
handrash
őstag
Rémlik mintha lett volna valami app ami kirakja BT -re a zenét, de nem emlékszem, ötlet?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Narxis
nagyúr
Jó ezen nem fogunk összeveszni. Nekem fura, elindulok valahova, elindítom a zenét és hozzá se nyúlok amíg ki nem kell kapcsolnom.
Mondjuk a PowerAMP-ot még így se tudnám 2. helyre tenni, max. 3. lehetne mert a Winamp jobban tetszik, de valamelyik nap nézegettem a PowerAMP-ot, elindítottam egy mappában egy számot és nem játszotta le az utána következőket. Lehet én voltam a béna pedig az EQ-n kívül nem állítottam semmit.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
AkosAkos
aktív tag
válasz atillaahun #6297 üzenetére
Egyik telefonon sem megy.
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan appot amelyikkel külön külön tudok widgeteket letiltani?
Tudom zavaros,de arra gondolok pl:
Az apex Launchernél el van tűntetve az értesítési sáv.
Úgy hozom elő,hogy lefelé húzom az ujjam a kijelzőn.
Néha amikor rosszul érintem meg akkor a Beautiful widgets órájára klikkelve bejön a BW beállító panelje.Vagy esetleg a BW-ben van beállítás,hogy érintésre ne történjen semmi?
-
Foose
addikt
Nos, akkor nem kell nyitni bl-t nekem sem. Köszönöm az infót! Most viszont megint lefagytam Nem tűnt el (és lefagyott) a Swiftkey3 a kijelzőröl miután befejeztem az írást. Ez a fagyás az agyamra megy
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
tamasgal
senior tag
válasz atillaahun #6290 üzenetére
Köszönöm, szuperul müködik!
-
xSide
őstag
Nem SE telóm van, de nàlam sem kellett bl-t nyitni...
Tamasgal: 'Hülyebiztos' megoldàssal èlve javaslom az AirDroid-ot, pc-re nem kell telepiteni semmit, elèg wifi-n keresztül beírni a kapott ip cimet a böngèszőbe...
Anyàm egy 10 perces gyorstalpaló 'oktatàs' utàn simàn tudta kezelni!
Na ezèrt javaslom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest